Детегледачки със стафилококи заразили младежите с увраждания

Стафилококовата инфекция, причинила натравяне на младежите с увреждания в Русе, е тръгнала от детегледачките, приготвяли закуската.

Обратно в новината

Коментари - Детегледачки със стафилококи заразили младежите с увраждания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дрън-дрън. Стафилококи винаги могат да се намерят. Касае се за храбително отравяне. Сега има много.

Стафилококос аурелиус имат половината от хората по света в носа си. Така че, това изследване е малко странно. Може би лоша хигиена при приготвяне на храната е причината.

Лилия Чалева Госпожо, бактерията стафилококус ауреус не може да причини НАтравяне а Отравяне на кръвта или сепсис. Научете български език щом искате да сте редактор.

Стафилокок ауреус е нормална бактерия за всеки човек. Всички си я носим, тя не може да причини хранителни натравяния. Просто някой тъпанар в ХЕИ си е писал заслуги. Безумни твърдения или прикриват истината нарочно.

Така е. Но тъпата новина не е от ХЕИ. Н е, че и те не се оправдаваха с това. Измислената от Миро Мършата и правителството на ГЕРБ агенция по храните е пуснала тази глупост. Причината за отравянето е в храната. В страната има много случаи на хранителни отравяния, където има организирано хранене. В детски ясли, градини, лагери и ЗОХ. Чакайте още епидемии.

Високо образованите жени имат не само образование,но и възпитание.А ниско образованите женици нямат нито едното нито другото.

Не са гледачките или там каквито се водят по форма.Развалена храна от фирмата на общината е пробутана.И сега се обвиняват обикновенните работнички.Вижте кой е доставил храната и от къде.

В една организация винаги е виновна чистачката. Иначе нещата стават "дебели", което не е изгодно на някои хора.

Деца ли са или младежи? Храната ли ги е заразиЛа или капкова зараза от гърлото на лелката? Питах те ли Хеи? Или вече няма такова?

Детегледачките са ниско образовани женици които нямат право да приготвят храна .

Високообразованите не получават ли инфекции? Ти знаеш ли какво имаш в носа си???

правилна забележка. детегледачки ли са или готвачки?