Община Русе с награда за успешно управление

Асоциацията на българските градове и региони е връчила награда за община Русе в категория "Успешно управление на дунавска община".

Обратно в новината

Коментари - Община Русе с награда за успешно управление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това сигурно е награда за разрухата, мръсотията и калпавите ремонти на нашия кмет! Благодарим!

JMM®

Анонимни хейтъри заливат всяка хубава новина за Русе със словесната си помия. Съмнявам се по голяма част от коментарите да са дело на русенци. Намирисва ми на другоселци от изостанали райони на страната.

Кмете, пак ли ти бре ?! Ми ... по висок няма да станеш, а дъщеря ти по красива .... абсурд.

Елементарно драги елементарно. един комик който не може да предизвика смях винаги прибягла до темата секс и семейство. Еми ти си толкова трагичен че даже това не ти помага.

Фуу, сами си раздават и награди вече.

В последно време гледам Разни "награди" за Общината. Една от друга Неизвестни - направо Измислени. Поръчкова История, като знаем Русе на какъв Хал е. Че ми става Обидно, защото ги смятам за Откровена Подигравка. Победител в "Евровизия от махленско ниво".

На какъв хал е Русе, я ми разкажи. От 10 години живея в чужбина и не мога да разбера. Мен ми се струва че цялата държава е на такъв хал не е проблема в Русиииии.

Поредната поръчкова статия и срамен фарс! Да, вярното е едно - управлява се добре краденото от общия ресурс, а то е много. Мен лично ме е срам като кореняк от управата на Общината. Заспала, инертна, подвластна на Централата и нейния наместник, затворена и изолирана за гражданите, мекушава и крадлива. Награда за какво ...

Как за какво? Ами, именно за тези неща, които изброявате. Шампиони по селяния и номера за усвояване на обществен ресурс в полза на частния интерес. Колцина от "наградените" знаят, че Мостът на въздишките, например, е построен от русенски кмет, отказал се от заплата?! Но каквито наградените, такава и наградата - този Ергин Емин и той не си намери място да подгъзува - ту на СДС, ту на някаква протурска алтернатива на ДПС "ДА", а сега и на крадливите гербаджии...Така, че всичко си е на мястото...

А ти, да ти - какво направи за Русе?

1. Колко е дефицира му 2. колко са заеми / Бюджет

Е колко, кажи де?

Явно си един от тях. Това не трябва да се гадае, а бюджетът на общината да е публичен!!!

За успешно крадене ли ...не разбрахме ..

Ами да, за какво друго, че превърнаха Русе в маргинален град, ли?!!!

Браво! Вярно е, че Русе, (по-точно управниците на града), заслужава такава оценка.