Осъдиха турски студент, нарекъл полицай ”гяур”

2000 лева глоба в полза на полицай ще заплати турски студент от Русенския университет, който го обидил с думата „гяур”.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха турски студент, нарекъл полицай ”гяур” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Як тупаник на кирливеца (което е пропуснато да се направи) и изгонване от страната, без право на преминаване дори! Това е държава!

Защо САМО глоба, условна присъда... Какво чакате да направи този идиот, за да му дадете ефективна присъда?!

Осъждане, забрана за влизане в България и депортация в Турция. За какво затвор, за какво глупости!

Вторият от огорчените полицаи обаче също настоял за възмездие за обидата гяури , което според него са неимуществени вреди. Той бил дълбоко разстроен след инцидента, довел до уронване на престижа му пред колегите. Затова, Н. дори подал рапорт за пенсиниране, въпреки, че можел да продължи да работи. " Е т'ва направо е за оскар!!!

А сега да ми кажат многзнайковците, ако това беше станало преди 30 години, какво щеше да му се случи на феса, а?

Нищо особено. Щяха да го върнат в Турция.

Изглежда чакаме боклука да утрепе някое 16 годишно момиче чакащо на спирка за да му направим нещо повече.. или дори и тогава може да се размине само с глоба като гърка от Пловдив. Такива за 1-2 години в затвора + отнемане на лъскавото Ауди.

Какво споразумение, какво отлагане на присъдата, каква условна-съд и глоба и ИЗКЛЮЧВАНЕ ОТ УНИВЕРСИТЕТА и друго - на официални места, какъвто е Университета да се говори на БЪЛГАРСКИ или или ГЛОБИ яки ГЛОБИ

ДАЛИ ЩЕ СЕ ДЪРВИ ТАКА В ТУРЦИЯ,ЕБАТИ РОЗОВОТО ДУПЕ ОЛЕЛЕЕЕЕ,БОКЛУК.

да се въведе задължение за носене на европейско облекло в университетите и училищата

ако обжалва, ефективна присъда директно в турски затвор

За обида на полицай, за каране в пияно състояние, за нагло държание- за всичко това, без значение от кого е извършено, би трябвало да има ефективна присъда. Този тип хора са способни на престъпление.

Ако не греша, затворите са пълни. В това е проблема. Затова ги пускат условно.

В Турция щяха да го смелят от бой полицаите и направо в мините да бъхти, никой нямаше да се занимава с него... А какво е направил Русенския Университет... Защо все още учи там. Да го върнат на родината му с позор и без право да стъпи в България. Ако стъпи да влезе директно в затвора. Ама нямаме закони и сме с такава липса на самоуважение... Позор на университета, който се е продал за пари.

Трябваше да му дадат ефективна присъда и да го изпратят обратно в Турция да я излежава в местен затвор ! Е тогава - дупе да му е яко :)

АБЕ НАЛИ ИСЛЯМА НЕ РАЗРЕШАВА ДА СЕ ПИЕ АЛКОХОЛ??? ТОЯ Е ОТЪРВАЛ СИНДЖИРА НА РОДИТЕЛИТЕ СИ ОТ ТУРЦИЯ И Е РЕШИЛ ДА Я КАРА ПРЕЗ ПРОСОТО. НЕ СТИГА ЧЕ НАСИЛА МУ НАЛИВАТ АКЪЛ АМИ РЕШИЛ И ДА ОБИЖДА ВЛАСТА. ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕ ВЪРНЕ С ДИПЛОМА НА СПЕЦИАЛИСТ В ТУРЦИЯ... -ЖАЛНА ИМ МАЙКА.. В РУСЕНСКИ УНИВЕРСИТЕТ Е ПЪЛНО С ТУРЧУЛЯ , БЪЛГАРСКИ ЕЗИК Е РЯДКОСТ ДА ЧУЕШ. БОЖЕ,Е,Е ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ!

Спокойно, ние така ги учим, че ако разчита на тях, турската икономика след време неминуемо ще рухне!

Анадолска идилия.

А, Русенски Университет реагира ли въобще на тази случка с техния студент. Или за една вмирисана семестриална такса си затвориха очите на тази обида и унижение.

Що за "вмирисан" въпрос? Да не би ректорът на РУ да му е наливал пиене в устата, или да му е настойник?

Ами на запад, за такова провинение, особенно за втори път биха го изгонили с позор и такъв студент едва ли би си намерил в същата западна страна място в друг да учи... Да, няма го старото поколение ректори на РУ, които бяха хора на място... Разочарование...

При нас в САЩ първо стреляме , после питаме... Така, че турчето отдавана да е у ковчего .... и обратно за Турцията... Сори!

и кастрация на правоверния да разбере как се пър.и в джамия и как се вика на дедо ходжа пезевенг.

гяур знаци безверник.не билгарин.безверници има в цял свят.имаъте вяра вив всевисния.всеки си има бог.

гяур знаци безверник.не билгарин.безверници има в цял свят.имаъте вяра вив всевисния.всеки си има бог. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

студенти има от всики страни в бг.те пипилват местата на билгарските студенти които не могат да уцат по икономицеска прицина и са на работа в други страни.скоро цетох це може някои унив.да се закрият.може да останат в бг като и преподаватели.едно момце се е напило и казал някаква дума.ако не бесе студент като други тук стесе да налита да убие.русенските пилицаи са систо много груби.дирят се като аз сим днескасния управител на русе...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пустий късмет, че не съм бил свидетел, щеше да го бия пред полицаите...

То сега едва се започва, това е началото на началото. Хеле, като се прекрати действието на мораториума върху продажбата на земя на чужденци, че като надойдат комшуларите с парите си и накупят половината българска земя, и после като я напълнят с мургави анадолски турчоля - ей тогава ще разберем какво са преживели дедите ни за тия 5 века "присъствие"... Само че някогашните българи и българки са били силни, корави характери, и затова са устискали, а днес повечето сме "мамини синчета и дъщерички", та не зная какъв шанс имаме изобщо срещу това агарянско нашествие...

Само не ми е ясно глоба ли му е наложена или е осъден да плати обезщетение!

защо не ми се изпречил на пътя този мръсен,гнусен черен анадолец.Ще му откъсна гръцмуля ,нищо че съм жена.Полицай и да не го е смотал мръсния ма.гал.

Сумата е прекалено малка. Трябва да е двойна, за да му дойде умът в главата. Е, някои от коментиращите мизерници под всяка новина работят по цяла година за тези пари и никога не са виждали подобна сума накуп.

Като знам интелектуалните възможности на българските полицаи, не бих се учудил турчина да е бил провокиран с нещо от рода на "мангал, джагал" и т.н. Просто нямам доверие на български полицаи и това е.

Значи срещу 1000 евро в България можеш да си караш пиян като кирка, да се блъскаш където решиш и да нападаш и обиждаш полицай. Ашколсун, бе !

Ауууууу, гоУем пробУем. То нали ние "вторите по интелигентност" много уважаваме полицията... Сега стана гоУем пробУем, че някакво турче нарекло поУицай "гяур".

И аз смятам, че присъдата е смешно малка, заради наглото му държане към Български униформен полицай при изпълнение на служебните му задължения!!! Такъв нагъл турчин трябва да го разсипят от проверки и дълго да го държат в ареста по подозрение за тероризъм и връзки с идил!!!

Върнете си го в Турция за да не е при "гяурите"

Малка е присъдата и глобата . Дано порциона в ареста да е включвал свинско !

алкохолът не беше ли забранен от Исляма ?

Без зоркото око на султан Ердоган, алкохола е разрешен. А с зоркото око на султан Ердоган, като васална територия, е разрешено и се одобрява, да ни наричат както си искат.

ами например по времето когато е писан корана - не е позната ракията. за това тя не е забранена. почти е сигурно че не са били познати и вискито и бирата... поне на мохамед. така че и те не са забранени... па и по спомен в корана се казва "забранно е туй що опива". така че като си се напил - вече не попадаш в графата със забрана... сигурно някой имам може и да каже колко промила тряба да имаш за да не нарушаваш корана.

В Русе от няколко години има голям наплив на студенти от Турция. Стават все повече, все по-нагли и опасни!

Им осигурява добри стипендии и перспективи,а нашите управници крадат,крадат и друго нито знаят. нито могат!Те затриват Родината ни,не турците,руснаците,американците

Какви са тези споразумения, какви са тези условни присъди?!

Какви са тези турски студенти ?

каква е тая смешна глоба 2000 лв? осхдете го да плати 20 000!