Олекотен болид ще представя Русе в Лондон

Олекотен болид ще представя Русе на състезанието "Shell Eco-marathon" в Лондон от 30 юни до 3 юли тази година, съобщиха от Русенския университет.

Обратно в новината

Коментари - Олекотен болид ще представя Русе в Лондон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този "болид" е една абсолютна глупост от всякаква гледна точка! Много ще се изложат в Лондон с него!

Йорданов ми води нам някакво еко-меко. На какво ли ме е научил поповският селяндур? А да, на това, че сега си купи кола за 120 00 евра, при положение, че плаща минимални заплати на технниците си от Делта

то академици то професори то докторанти то чудо на чудесата, само се чудя кой работи и дали някой може да мисли

Наскоро гледах "Как се прави" по Дискавъри абе кой ще смени смешните им анонси, че звучат по русенски $Воланът ще бъде изработено на 3D-принтер, а управлението ще бъде като във Формула 1 - с бутони. $ не видях принтер. Само преси и шлосери.

Другия път да ми се обадят за дизайна .... 2009 бяха ми искали един дизайн на подобен електромобил не се съгласих ... този път може и да се навия ....

"Воланът ще бъде изработено на 3D-принтер" /правописът запазен/ ... има някаква сакрална тайна в тази фраза. Нещо магично и футуристично. Нещо като категоричен триумф над здравия разум. Но какво ли знаем ние, стругарите :) п.п. Що ли не си правите фуражомелките и редосеалките ? :)