Родни звезди и Юрая Хийп за празника на Русе

Родни звезди и "Юрая Хийп" ще забавляват жителите и гостите на Русе за празника на града - Гергьовден. Концертът на британските легенди ще е на 7 май.

Обратно в новината

Коментари - Родни звезди и Юрая Хийп за празника на Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи ще се върнем в 1968-69 г. Звучи като пътуване във времето. Аз пък си спомням стадион Локомотив (Градския беше в ремонт). Супермакс. Само дето не се разбра как влязоха и как излязоха на сцената. Повечето така и не разбраха, включително и аз.

За годината не си точен- беше през 1984 ! Как влязоха- и аз не разбрах !!

Ами Юрайа Хийп няма ли да станат почетни граждани. Аз вече ги гледах и слушах преди 25г. на концерт на стадион Дунав, тези едва ли са същите,плагиатстват,тогава пиеха само бира на сцената сега може гроздова.

От тогавашната група са останали Двама. И няма защо да плогиатстват. Мик Бокс е част от авторите на Големите хитове от Епохата на Байрън и един от основателите в далечната 1968 -69 г. Може да са остарели, но като ги гледам, нищо не им е чуждо. Предполагам и гроздомицина и сливовицата. Не се коси, и Бира още пият...

Кой ли се интересува от тях?

Ами ние,които сме израсли с тях.Когато и ние и те бяхме млади.И слушахме великите им парчета с руските вефове по неделния Метроном на Свободна Европа,а комунистите ги заглушаваха.Ама едва ли ще ме разбереш!Питай дядо си,ако не е биз прехласнат по Говорит Москва той ще ти разкаже!