5 села в Русенско с по-малко от 100 жители

Пет са селата в Русенско с по-малко от 100 жители, съобщиха от териториалното статистическо бюро в крайдунавския град.

Обратно в новината

Коментари - 5 села в Русенско с по-малко от 100 жители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гнусно е тролове, агенти на държава, която ни е държала в робство 5 века да се изокват така. Разберете тролове - вие сте на гости по тези земи благодарение на добрината на българския народ. До голяма степен състоянието на държавата ни се дължи и на това, което вашите деди са вършили тук.

JMM®

Ти сериозно ли мислиш, че след 140 години самостоятелна българска държава, отново вината е на турците за това че сме на последно място в Европа по доходи и стандарт на живот ??? А гърците не бяха ли и те под същото това владичество ли е , родство ли е .... и защо те нямат нашия проблем ?!

Османската държава остави в наследство Русчук, като най голям град в Северна България - какво направиха българите 140 години по късно .... ??? Защо беше необходимо чрез Руско-Турската война да се откъсват територии от Османската държава, върху които да се провежда експеримен наречен България, след като можеше за нуждите на този експеримент да се жертва само един град - София - и без това всички българи мечтаят да живеят там. Защо им беше на българите(гяурите) Априлско въстание, след като сега се надпреварват да емигрират от България - или поне да изпратят децата си навън и да им пожелаят никога да не се върщат. Българите(гяурите) 25 години не могат (или не искат) да подредят държавата си, а чакат някой друг да го направи това и те наготово да заживеят в уредена страна. Българите(гяурите) не спират да оплюват институциите си или всеки захванал се с политика, като си мислят че така полагат по добри основи за държавата си и за бъдещето си. Гнусно е да си българин(гяур) !!!

...си прост, сладка.

Боли ли пишката, Ахмед?

Това е точно така, но българите сме прости, и пишман-патриотизмът ни пречи да го разберем.

Сега си вече сиганин,чух че вече щели да ви издават турски паспорти и с двойно гражданство. Май трябва един чичко с мустачки пак да спечели изборите в Немечко, а унас то и сега е диктатура ама няма легионери и бранници.

JMM®

На теб турсите ли ти пречат ??? Защо ??? Защото имат по висок стандарт на живот, по добри доходи и по уредена държава от нашата ??? Или може би, защото Турция не е в демографска криза като нашата ???

JMM®

Пропуснах - чакаш някой от "Немечко" да оправи инашата държава, нали така ???? А ти кога ще свършиш нещо, без да чакаш наготово някой да ти оправи държавата и само да заживееш безгрижно ???

JMM®

Аболютно вярно казано !!! Колкото и да не ни харесва, голата истина е по добра от голия псевдо патриотизъм. Гледам, че няколко пишман патриоти веднага се втурнаха да обиждат автора на коментара, примитивно и без да мислят му лепнаха всякакви определения. Но дали с тези си действия, въпросните хора ще помогнат да живеем, ние или децата ни по добре, вероятно не се замислят ...

И докога така ?

До края на света!