Коментари - Дир.бг - №1 интернет медия в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои забележки. 1. Поограмотете журналистите си. Липсваим обща култура и като резултат не могат и да преписват грамотно някои от тях. 2. Не мислете, че коментарите са заради доброто списване. Вашият сайт е дом за всички платени тролове и на ден се повтарят със стотици пъти едни и същи писания, под всичките ви статии, от едни и същи "коментатори". На следващия ден също. 3. Ниско ниво на модераторите допускащи цинизми, обиди, расистки изказвания и призиви за убийства, сегрегация и дискриминация. Не редки са и призивите за война и избиване на определени групи от хора. 4. Едностранчивост и пристрастие при отразяване на събитията нерядко отразяваща лични пристрастия на хора от медията, понякога и противоречащи се. Надявам се при отстраняване на някои от посочените слабости и най-вече при обективност наистина да заслужите и затвърдите мястото си в посочената от вас класация!

Никога няма да бъдете 1, защото прилагате малоумна цензура за линкове в коментариите на новините се.

"Медията е единствена в България, която предоставя възможност на регистрираните потребители да си разменят лични съобщения." Това не е вярно. В Икономедия (Дневник/Капитал) също може да си разменяте лични съобщения. Проверявайте преди да пишете.

Никоя уважаваща себе си и читателите си медия не може да си позволи толкова долнопробна самореклама в стил "Нашият колектив взе петилетката за 3 години". СМЕШНИ СТЕ ! И никога не можете да докажете "твърденията" в глупавата статия. Например, че стотици хиляди компютри имали за начална страница dir.bg... Искам някой с достойнство да отговори как точно разбрахте, че dir.bg е начална страница на user agent-а, който ви посещава ? Да не говорим за другите глупости от рода на 20 000 коментара на ден и подобни... Супер несериозно и непрофесионално. А че първите хвалебствени коментари под тази новина са от бутафорни юзъри (служители на dir.bg от низшите нива) няма никакво съмнение.

Незнам, Батенце, лично аз съм виждал над 1500 комвнтара в много публикации в сайта. Ако се загледаш в секцията в дясно с най-коментирани ще скиваш поне 3000 коментара! А ако сметнеш, че Дир-а са около 20-30 сайта, излиза че ....аритметиката май ти куца

А твоята математика ще излезе само и единствено ако предположиш (разбира се, без никакво основание), че всички тези "20-30 сайта" имат подобна посещаемост. На теб мисленето ти куца.

Дир.бг или ибрик.бг (както аз я наричам) може да е медия номер 1 в пропадналата ни държава, но за сметка на това тя не е суверенна, не е самостоятелна, не е НЕЗАВИСИМА медия. Тази хвалебна статистика в глобален мащаб е като да се издигнеш в очите на слепите.

Толкова много години не съм срещал по-обективна и приятна медия. Посочените данни не са изненада. Предпочитам винаги да се информирам от DIR, дори когато си пътувам за чужбина.

И Дира-а има няколко кусура, но като цяло, за мен това е еталона за БГ сайт висок редакционнен стил, отлични дискусионни форуми и доколкото мога да преценя - чист трафик (без да купуване/надуване през Фейса) Освен това никога не съм попадал на статии в Дир-а ала: Сърбин уби акула с задните си части :) Само един съвет ъпгрейтнете малко визията на сайтовете и всичко ще е тип-топ.

медалите за глупаците са като пържолката за псето

така е , браво!