Полицейски екшън завърши с катастрофа(обновена)

Зрелишно полицейско преследване на нарушител на пътя в Пловдив завърши с катастрофа и един ранен полицай, който е в болница.

Обратно в новината

Коментари - Полицейски екшън завърши с катастрофа(обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко това се случва, защото полицията ги хваща, а после съда ги пуска. И кой страда? Народа, който е потърпевш на улицата. До кога ще продължава това беззаконие? нали сме "правова" държава в ЕС?

Екшъните от прословутите касови филми подстрекават някои гамени да се чувстват като супер герои! Жалко, че е довело до толкова много катастрофи и ранен човек. Ако ме питате мен - това момченце от Пловдив дето кара кола от друг град не му е чиста работата, поради това : 1. Ако няма съд и съдебна система, предлагам 30 дена як бой. 2. шест месеца да троши камъните в някоя кариера, но с чук и да ги носи на ръце. 3. През цялото това време липса на свиждания с разни млади момичета, а само с близки роднини. 4. Храната да е съобразена с църковните пости и обряди. 5. Като излезе да няма право да управлява автомобил поне 5 години, а след това да го изпитва комисия от стари ченгета - дето са участвали в екшъна с председател - ранения полицай. 6. За награда да се командирова строител в някое северозападно село с по двама - трима жители по възстановяване на стари къщи. 7. Накрая Хелзинският комитет да му издаде грамота за пострадал от реда в страната и да го изсели в САЩ, Франция, Германия, а по негов личен избор може и в Русия. 8. Ако и тогава не се е променил поне ще имаме чужд бос на мафията, изстрадал и ощетен от българската система на живот.