Коментари - Заместник на Станишев води листата на БСП | dnes.dir.bg
назад

Заместник на Станишев води листата на БСП

Янаки Стоилов ще води листата с кандидат-депутати на БСП в Русе на предстоящите парламентарни избори.

Обратно в новината

Коментари - Заместник на Станишев води листата на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

направи го де! Само с декларации не става? И като го направиш- да не забравиш да коментираш!

Дръж приятелите си близо, а враговете още по близо! Не знам кой го е казал, но това прави станишката. Янаки по едно време беше кандидат за неговот място, та нормално е да не дразни конкуренцията. Иначе е ерудиран, човек, но изобщо не го интересува региона който представлява. Досега беше от Монтана и не си мръдна пръста ама за нищо. Щом е насаден,мааани... Тия червените с розата никогиш нема се оправят !

и пишеш глупости! Не си чел дори и отчетът му пред избирателите на Монтана! 42 пъти Я.Стоилов е питал Б.Борисов какво се прави за разрешаването на проблемите на избирателите му в Монтана относно: намаляване на безработицата в района, запазване болницата в Берковица, приватизацията на завод "Дунав", забавянето на заплатите на миньорите от Чипровци , спирането на влаковете, проблемите на училището в Замфирово-община Берковица, подпомагането на социални домове... имал е лични срещи с избиратели по техни проблеми - на които е помогнал според възможностите си! Ако пролемите не са решени - заклугите са на Премиера! Като депутат в НС е внесъл 6 законопроекта, инициирал е промени в Изборния кодекс,Търговския закон, Закон за бюджета на НЗОН, други 23 предложения за промени... Негова е и заслугата за ремонта на моста с.Стояново, по пътя Враца- Вършец и т.н. Едва ли Ти си свършил толкова! Поплювко си - нищо повече!Жалко, че може да има и такива , които да ти повярват на хейтърските манипулации! Умните, знаят как да проверят Истината!

Тоя бе дипотат и в Повеч и го изгонихме че не свърши нищо .Алал да е и надругите мместа да свърши толкова работа колкото в Ловеч...

Тази социалистическа мижатурка мрънка от 23 год. в Парламента. И той е от ,,обновителите" на БСП. Щеше да прави младежки крила, леви соц. партийни групи и всякакви други измишльотини на др. Лилов. Всичко с цел да се спаси партията. Като юрист не е предложил нито един свестен закон. Пример - законът за референдумите ... Този човек си дряма четвърт век сладко-сладко в родния Парламент.

закон според теб?!Лобистки ли - който лично да те обслужва? Защото, този юрист е внесъл доста законопроекти и предложения за промени по доста Закони!? Ако мразиш БСП , то не значи ,че в нея няма свестни хора ! Дали знаеш това, или просто си мрънкаш така...за спорт!

Един достоен, почтен неомаскарен човек - с добра репутация, компетентност! След 23 г.на всякакви престъпления на Мафията-олигарси,нови чорбаджии, отнели всичко от народа, вкл. и надеждите за по-добър живот- България има нужда от Морални и Достойни, които да извършат Радикална промяна на политическата система !НУЖЕН Е ЯК КОНТРОЛ ВЪРХУ ДЪРЖАВНОСТТА: АДМИНИСТРАЦИЯ, СЪДИЛИЩА, БАНКИ, ДЕЙНОСТТА НА ФИРМИ, МОНОПОЛИ- НАШИ И ЧУЖДИ ! Нужни са проверки в енергетиката, изкарване "досиетата" на забогателите хора в БГ - със сметки в чуждестранни банки ! Нужно е ренационализация на крадливи фирми и още много други неща! Затова е НУЖЕН ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИК, КОЙТО ДА ИЗПРАВИ НА КРАКА ДЪРЖАВАТА И НЕГОВИЯ ОГРАБЕН НАРОД! СЛЕД 89 Г. САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ АЛЧНИ ПОЛИТИЦИ ЗАБРАВИХА ИСТОРИЧЕСКИЯТ ПРИМЕР НА ВОДАЧА-ДЪРЖАВНИК - АСПАРУХ , СЪГРАДИЛ ДЪРЖАВА ЗА НАРОДА СИ! ВРЕМЕ Е, ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА, ОКРАДЕНА, ОБРУЛЕНА ОТ БЕЗДУШНИ, БЕЗРОДНИЦИ- КРАДЦИ, КЛАНЕЩИ СЕ САМО НА ПАРИТЕ! НАРОДЕН СЪД ЗА ВСИЧКИ ТЯХ !

В БСП няма неомаскарени бе кухеняк.Все едно да има в природата тревопасен вълк.Смешкоооо......

Добре си се оценил като " Глупак", но къде си тръгнал да оценяваш други- много по-умни от теб?

АКО ЗНАЕТЕ ТОЗИ КАКВИ ХУБАВИ КЬОВТАЦИ И БИРА РАЗДАВАШЕ ВЪВ ФАКУЛТЕТА, УМ ЩЕ ВИ ЗАЙДЕ. ЕДИН ОТ ДОБРИТЕ КУПУВАЧИ НА ИЗБИРАТЕЛИ, СЛЕД НАЙ ВЕЛИКИЯ РУМЕН ПЕТКОВ, ПРЕЗ ГОДИНИТЕ.

Дядка, по-голяма лъжа не можа ли да измислиш. Ние му викаме на това брадата циганска лъжа.

Няма значение кой ще бъде депутат от бсп, нали партията ще ги води! А партията е гнила и изкуфяла, нали е над стогодишна!!!

Уфф, то не е от възрастта, заразно е явно. По всичките партии само леш и смрад. И ГЕРП, и СДС, и ДСБ, че и Атака и даже Пръмова... Политиците ни са "Живите мъртви BG"

Забравих ДПС, но и тях ги лази същия бацил.