Един работен ден на премиера в Бургас

Строежът на пътен възел „Юг” в Бургас е в срок и на 30 юни той ще бъде пуснат в експлоатация. Това каза премиерът Бойко Борисов при инспекция на строителните работи на пътния възел.

Обратно в новината

Коментари - Един работен ден на премиера в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хидрокрекингът струва 500 -700 млн и то с немска фирма, но с руско-българско под италиански флаг може и 2 млд да отидат фактурите!

Големи специалисти в областта на проектирането и строителството на нови технологични инсталации станахте всичките. Балак, ти си чул и не си разбрал, но това не ти пречи да се изказваш неподготвен. Проектирането и изграждането на инсталация за каталитичен крекинг с хидроподготовка на суровината струва около 800 млн долара. Пускането в експлоатация на комплекс за хидрокрекинг обаче изисква инвестиции над 1,7 млрд. долара. Тук влизат разходите за закупуване на лиценза, проектиране, строителство, създаване на оборудване, неговото транспортиране и пр. За твоя информация мога да ти кажа, че технологията при построяването на реактор за хидрокрекинг е същата, която се използва при създаване на военни подводници. Погледни материалите тук link и тук link Всички аналогични проекти в Япония, Катар, САЩ и др. страни имат стойност над 1,8 млрд. Иначе аз също мразя ЛУКОЙЛ и не ги защитавам. Просто казвам какви са фактите!

300 000 за цветя!!!!!Горките ни деца!!!!