Официално откриха паметника на Рейгън в София

Със специална церемония днес официално беше открит паметник на 40-ия президент на САЩ Роналд Рейгън (1981-1989 година).

Обратно в новината

Коментари - Официално откриха паметника на Рейгън в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано се пържи на тиган в ада!

Всичките участници в откриването са лица докарали страната до катастрофа и служещи на чужда държава....

тия луди ли са!?

Добре! Тръгвам!

защо е на една свиня паметник, пратете му още долари в гробищата

Хайде сега Владимир Кисьов да ни обясни с какво този неуспял актьор е помогнал на България.

Искаме е и един на Кенеди по-висок от МОЧА и Альоше взети заедно, дето навря комунягите в кучи гъз първи!

Добре де, откриха го, ама защо? Евгени Михайлов от ДОСТ, и той...

Поклон пред човекът, който освободи България и от руско робство и спечели най-голямата война без нито един изстрел!

не така ... американците са миролубива нацuя ! освободиха виетнам , косово ,либuя , ирак , сирuя , нас от турско робство ... не се гаврете с паметника !

Тъпи глупаци!!!Това е най-великият американски презедент-даде точно наименование на СССРІИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО!!! И УСПЯ ДА Я ПОСТАВИ НА КОЛЕНЕ, НО ПУТ....ЦИТЕ СЛЕД НЕГО ОМАСКАРИХА ВСИЧКО!!!

Сега до него да направят и алея за кучета,та тамън песовете да го препикават на воля

Не вярвах, че авторът на сатуята е българин. Явно в България има и талантливи скулптури. Бях свикнал със соцреализъма, че всички скултури се дялат с теслата. Особено паметниците. Я вижте паметниците на българските национални герои Ботев, Левски от соца... срам!!!

Не успях да дочета докрай -това в Тутракан ли се е случило?:)))

без един изтрел но с 3 000 000 избити и изгонени от държавата си българи , донесе ни неграмотни малоуници на власт и мизерия. Сега видяхте ли кой назначава куневица на директорските й постовете в името на унищожението на българия - приятелите соросоиди, ама им показахме среден пръст на изборите

Хубаво, но кому е нужно всичко това? Паричките за този паметник можеха да отидат при някой нуждаещ се или в червеният кръст.

брe боклук , нали сте свободни 27 години бе ... защо избяга народа ? накъде отива българuя ...

В тоя форум поне 20 песа заявиха, че ще идат да се изпикаят там :))))))

Те преди години откриха паметник на пилотите от САЩ който бомбандираха България през 1940-44 год.!!! паметника още стой пред американското посолство в София та вия за този палячо се ядосвате.

Тоя паметник в знак на съпричастност и благодарност за бомбардировките над София и страната преди 70+ години ли е?! Или в знак на масовата ГМО-низация на храните ни?! Още помним изгнилата гмо-пшеница от американския кораб преди 25-30 лета...

Рече си Путлер и плю през рамо против уроки!:)))

не му е сложил чурка, нали много обичате да лапате американски чурки

Утре новината ще бъде как е боядисан, освен ако такива като Асен Генов и Щерев не го вардят.

... а се смеехме на македонците...

Хората дават парите си, за каквото си искат. Ти твоите ги давай, ко щеш за нуждащи се, ко щеш на просещи циганки, ко щеш на проститутки! Бузлуджа, на кой е била нужна, не си питал, нали?

Браво, браво!!! Хубаво е да знаем едно от многото ръководни говеда във ФАЩ, давали заповед за избиването на невинни хора по света. За да им го върнем тъпкано един ден!!!

бива, но паметник на Брежнев НЯМАШЕ на Горбачов също, а на това лайно, без извинение ИМА?!!! тотално се е объркала работата. На некой виден фашага или пък паша бей от турското няма ли да турнем? Окупацията и районирането след студената война в пълен ход? а къде бяха провеждани споразуменията за подялбата на Европа след студената война? са ВСВ е ясно, всичко е прозрачно и повече от демократично, имаше Техеран и Ялта, а сега?!!!

Ха такаааа я ги питайте тия видни демокраДе защо няма паметник на Аспарух или на Симеон Велики и биха ли подкрепили инициатива да такива ха дано но надали.Как как се нарича това -чуждопоклоничество ли е да подкрепиш паметник на кравар който с нищо не е свързан с родината ни а да не подкрепиш направата на видни и бележити българи дали живота си за да ги има и тях? Как се нарича да не пиша по силна дума за която всички се сещаме но те напълно си я заслужават !

колкото и да го боядисват, това няма да промени факта, че тои победи комунизма в онази му гадна форма. кои ще победи сегашния комунизъм в България?

Едно време откриваха паметници на руснаци, сега на американци, след 20-30 години на китайци. Дупедавци сме си и това си е. Левски и Ботев се въртят като вентилатори като гледат за какви мишки са си дали живота.

Бомбардировките са убили 3 000 като ние сме им обявили война. Руснаците ни обявиха война и избиха 30 000 и на фронта още толкова. И на тях и построихме не един, а по няколко паметника във всеки един град. Така че паметниците са според това, кой повече ни е чукал. Руснакът ни е чукал повече, по-големи паметници сме му строили!

държавната булгаргаз се кланя на американците-убийци....сега разбирате ли защо ви дихнаха цените с 30%, още не са доволни от резултатите от плана си ранът

Ще си остави Щерев хляба на околовръстното да клечи до това говедо? Ами!

резна ли му лентичката?

Стига с тия лъжи за Рейгън. Бил съборил комунизма...ХАХАХАХА ! Комунизма падна заради нерационалната си база, заради това, че не отчиташе личния интерес и никакъв Рейгън не участва тук. Няма място за паметник на този в София. Дано по-бързо бъде съборен.

Я виж ти...И ал.йорданов... Дядо му на тоя виден демоНОкрат лично е изтрепал невръстните ЯСТРЕБИНЧЕТА преди близо 70 и кусур години...

Американските пилоти разрушиха София и признателните български политици им направиха паметник, не се сещам президента Рейгън какво е направил за България, а да с Маргарет Тачър купиха глупака Горбачов...

Избяга щото е освободен и то по-далече от комунягите-руски лизачи!

Всеки е свободен да избира съдбата си. За човека не трябва да има граница с кльон, кучета и автомати.. Тази постановка свърши...

къде го видя комунизма в тоя садистичен капитализъм, бе шибаняко прост

Единственият американец, който заслужава паметник в България е Макгахан. Никой друг. Този паметник няма да издържи дълго.

прав си. трябва да се съборят руските паметници.

Стига си сял простотии, бе. Не е вярно.

Ако не беше Горбачов, някой друг щеше да е ... Той пое тежко наследство - фалирал СССР задънен в загубена война.

На работа имаме един голям чук-управителя му казваме!!! Та...този път не боя,ами управителя ще се разправя!!! ХО ХО ХО

Ей окепазиха най-хубавия парк в София с тия глупави паметници, кому са нужни, Южния парк си има своите чаровни места за тези, които го познаваме: "Майка и дете", "Лебановата алея", "Лунната алея", "Патешкото езеро", "7-ма площадка" и т.н., който има очи вижда хубавите неща!!!

Ти си глупакът, живота доказва коя държава е империята на злото.

То само с лозунги ала герб не става, демоНОкрате... Айде у лЕво, може и у дЕсно...

Аз си знаех, че всички тук червени интелектуалци сте тенекеджии. Личи ви по малкия мозък! Отивай да изчукваш брони, че грантовете на Путин свършиха и ще трябва да работите вече!