Симеонов за скандала Борисов-Радев: Зле е за България

Вицепремиерът Валери Симеонов заяви, че скандалът между президента и премиера се отразява зле на рейтинга на България и на доверието на хората.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов за скандала Борисов-Радев: Зле е за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама и пеевски държи инкяр-не признава!

България свърши. До там я докарахте.

Валери Симеонов се държа провокативно по време на речта на Румен Радев в парламента при встъпването му в длъжност. След това, вън от залата се нахвърли с обиди и груб език срещу президента. Защо трябва сега да считаме, че е обективен и безпристрастен? Президентът наложи вето на няколко закона, не за да се противопоставя, а за доброто на българската държава. Какво стана? Ами нищо! Прегласуваха ги и никой не се съобрази с неговите забележки. Все едно, че го няма. Сега плачат. Той ли е виновен за корупцията, престъпността и смачканите доходи? Кажете едно нещо, което е наред в държавата. Имало икономически растеж. Това на книга! Никой не го е усетил, а за сметка на това ужасяващата корупция и убийствата по улиците са пред очите на всички. Ясно е, че управляващите няма да искат да признаят очевадното. Как да го признаят, нали те са отговорни за това. Това, че не признаваш нещо, не значи, че то не съществува. А президентът казва нещата такива каквито са! Включително и за Истанбулската конвенция. Затова е този вой срещу него. Трябва да е като Плевнелиев. Да мълчи и с всичко да е съгласен.

Всичко стана заради "оголеният нерв" в президенството ИВО ХРИСТОВ...., а въпросите стоят пред т.н. президент Радев: -защо Иво Христов, вече втора година е съветник на Радев, без да има допуск до касифицирана информация? - защо Радев в случая грубо погазва Закона, Конституцията и.... всеки дръзнал да пита за това???? - До кога Президенството при Радев ще е приют за безработни, клошари, но и за престъпници, родоостъпници и шпиони???

"Ядосан, премиерът контраатакува с обвинението, че това е вероломно нападение срещу правителството от президента..." "Вероломното" нападение на президента беше лично срещу ББ, а не срещу правителството. Знаем, че ТОЙ раздава пенсии и заплати, ТОЙ строи магистралите, ТОЙ спасява болниците, ТОЙ гаси пожарите, ТОЙ усвоява евросредствата...А когато сгафи, негативите се поемат от другите... Ако беше Мъж, щеше да се извини, но Момината сълзица блести от чистота...

на Истанбулската конвенция - Симеоноффф знае много добре, че при следващите избори е аут. И Атака, и ВМРО имат повече избиратели - с неговия нищожен % избиратели няма да се закачи никъде. Особено след непрекъснатите му изцепки у нас и в чужбина

Ти - Симеонов, си зле за България!!!

То, Томата Биков е един умен беквокал.....та да си отчупиш!

Има истина, някой го нарича скандал.

Каквито и проблеми премиерът и президентът да имат помежду си, лични или институционални, да ги решават занапред като големи момчета, генерали

Браво!Симеонов Браво!Борисов най яките мъжкари в България!Напред! апаш комунист -бум чака лака

Къде видя доверие тоя?

Казано е. не съди, за да не бъдеш съден. И аз няма да съдя изказванията на Симеонов и Борисов. Само бих им дал добронамерен съвет. На тях и на всички около тях, вкл. и техните доста неадекватни тролове. Най-добре е да запазите мълчание, защото с всяко ново изказване и коментар сега , копаете дупката под краката си.

ти иска съвета бе умнико.Къде беше досега и ако е имало нещо защо е мълчал обединителя на нацията.Обикновен фатмашки подход .За непримерини изказвания уронващи авторитета на страната ни би трябвало да има съд.

какъв авторитет беееее хахахаха онзи които го даваха на 14ти вечерта по БТВ ли хахахаха Авторитет на годината

апаш комунист -бум чака лака Браво!Симеонов Браво!Борисов най яките мъжкари в България!

Селските комуноидни индианци си лаят а кервана си върви по пътя а вие зомбирани дебили ще завършете лая си в някоя крайпътна канавка......това ще е съдбата ви на предатели

апаш комунист -бум чака лака Браво!Симеонов

Уточни кого имаш предвид? Щото баш "апаша комунист", сега е министър председател...

Само така!Напред! Браво г-н Симеонов!Браво г-н Борисов! Най яките мъжкари!

хората са гласували за радев не за иво христов за да му слушат негативните речи през устата на радев. иво да се беше кандидатирал за президент и да го изберат. иво христов е пълен комплексар и затова е целият този негативизъм в думите му. тая голяма глава. го комплексира и от там целият този негативизъм.

Иво Хр. апаш комунист -бум чака лака

Г-Н СИМЕОНОВ, РЕСПЕКТ КЪМ ВАС, ЗАЩОТО НЕ ПРЕМЪЛЧАХТЕ ТОВА, КОЕТО И ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГЛЕДХМЕ СЛЕД НОВИНИТЕ В 19.30 Ч. НА 14.02.2018 Г. ПО БТВ ОТ ИНТЕРВЮТО НА ХЕКИМЯН С Б. БОРИСОВ! ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ Г-Н СИМЕОНОВ, БЕШЕ ПОКАЗНОСТ И ПР НА БОРИСОВ - ДА ГО ВИДЯТ ХОРАТА, ЧЕ Е В БЪЛГАРИЯ /ЗАЩОТО ТОЙ ПОВЕЧЕ Е В ТУРЦИЯ ,ГЕРМАНИЯ/ И ДА ПЛЮЕ ПО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ- ПЯНА МУ ИЗЛИЗАШЕ ОТ УСТАТА. ТОЛКОВА ЗЛОБНО ГОВОРЕШЕ, ЧЕ АЗ АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА ХЕКИМЯН, НЕ БИХ МУ ПОЗВОЛИЛ ПОДОБНО ДЪРЖАНИЕ, А Е ПРЕМИЕР, НО НЕ Е БОГ. АЗ МИСЛЯ , ЧЕ СМЕ ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ ХОРА И АКО НЯКО МИСЛИ, ЧЕ НЕ Е ТАКА, ДА ГО ГЛЕДА ОТНОВО В АРХИВА НА БТВ. ОТ КАКТО ГЕН. РАДЕВ СТАНА ПРЕЗИДЕНТ, ТЪЙ НАРЕЧЕНАТА КЛИКА НА ГЕРБ НЕПРЕКЪСНАТО ГО ПЛЮЯТ - ЕЖЕДНЕВНО, ИМА МЕДИИ,КОИТО ЕЖЕДНЕВНО - ПО НЯКОЛКО ПЪТИ ПИШАТ СТАТИИ И ПЛЮЯТ ПО ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ И СЕМЕЙСТВОТО МУ, ЗА ТОВА НЯКОЙ ОТ ГЕРБ ПЛАЩАТ НА ТЕЗИ МЕДИИ, ИНАЧЕ ТЕ ЗАЩО ЩЕ ПИШАТ, СЕМ И ПРОКУРАТУРАТА СЪЩО СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ НЕ ВИЖДАТ, ОРГАНИЗАЦИЯТА ПО ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО - СЪЩО, А МНОГО МУ ПЛЮЯТ ДЕЦАТА БЕЗ ОСНОВАНИЕ. ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е ЧЕСТЕН ЧОВЕК, НЕ МОГАТ И КОПЧЕ ДА МУ КАЖАТ, НО НЕ Е ИДИОТ, ЗАЩОТО ОТ 1 ГОД. И ПОЛОВИНА ГЕРБ СЕ ПОСТАРАХА, БЕЗ ОСНОВАНИЕ НА ВСЯКЪДЕ ПО МЕДИИТЕ ДА СИ ПОЗВОЛЯВАТ ВОЛНОСТИ, КОИТО НИКОЙ ЧОВЕК НЯМА ДА ТЪРПИ, КАМО ЛИ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, КОЙТО Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ПРЕД БОРИСОВ.

И КАТО КАЗАХ, ЧЕ Е НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ, А ТОВА СЕ ВИЖДА ОТ КУЦО И САКАТО, ТОЧНО ЗА ТОВА БОРИСОВ ГО БОЛИ, НО НЕ Е ТОЗИ НАЧИНА ПО КОЙТО ТОЙ ГО ПРАВИ. НЕ Е ВИНОВЕН И РАДЕВ, ЧЕ ИМА ТАКЪВ УМСТВЕН ПОТЕНЦИАЛ, ИНТЕЛЕКТ. АМИ ДАЙТЕ ДА УНИЩОЖИМ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, ЧЕ ДА МУ ПАСНЕ НА БОРИСОВ. АЗ КАТО ГРАЖДАНИН МИСЛЯ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА МНОГО ГО ТЪРПЯ, А ТОВА БЕШЕ И КАПАКА НА 14.02, ЗАЩОТО НЯМА ЧЕСТЕН ЧОВЕК ДА ЗНАЕ, ЧЕ БОРИСОВ С ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ИМАТ ОБЩ БИЗНЕС И ДА МУ ПРЕПИШАТ НА РАДЕВ, ЧЕ ПЕЕВСКИ Е НЕГОВ ЧОВЕК, ИНАЧЕ ЗАЩО БОРИСОВ СЕ ОПИТВАШЕ ДА ГО ПРОБУТВА. ТОВА БЕШЕ ГРОЗНО ПОДЛО. САМО ЛЬОЛЬО БИ МУ МЪЛЧАЛ НА БОРИСОВ ЗА ТАКОВА ГРОЗНО, КОМПЛЕКСАРСКО ПОВЕДЕНИЕ. ДА, КОМПЛЕКСАР Е БОРИСОВ, ЗАЩОТО ВСИЧКО МУ Е ДАРОМ, НИТО Е ДАКТОРАНТ, НИТО Е ГЕНЕРАЛ, ЗАЩОТО ДИПЛОМАТА ОТ ПОЛИЦЕЙСКАТА ШКОЛА Е БАКАЛАВЪРСКА, ПОРАДИ ТОЗИ ФАКТ ТОЙ НИТО ИМА ЗАВЪРШЕНА ГЕН. ЩАБНА АКАДЕМИЯ, НИТО ДОКТОРАНТУРА, А ГЕН. РАДЕВ Е ПОСТИГАЛ ВСИЧКО САМ И Е ДОЛНО, ЧОВЕК КАТО БОРИСОВ, КОЙТО ЗНАЕ КАКВО МУ Е МИНАЛОТО И КАПАЦИТЕТА ДА ГОВОРИ ПО ТАКЪВ НАЧИН. ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ НЕ ТРЯБВА ДА МУ МЪЛЧИ НА ТАКЪВ ЧОВЕК. ВОЙНАТА РАДЕВ НИКОГА НЕ Я Е ЗАПОЧВАЛ, НО НЕ ТРЯБВА ДА ОТСТЪПВА, ЗАЩОТО Е КАПАЦИТЕТ!

Суджук Гейт ! Едноредова Гранична Ограда вместо Двуредова , най-скъпата ограда за километър в Света ! Народен Съд за ОПГ Гроб и лидера Мутрата Борисов !

Тоя Радев се оказа най големия тъпундер който сме виждали от началото на демокрацията . Толкова зъл и проклет човек не е имало .Ще му изкочат още малко нашивките на ченгето от КГБ-Радев .

Троловете на ББ са по-трагични и от кумира си :((

Здравейте тикви! Тъпундер е идола ти бай хой! Той сам си го каза - и вие и аз сме прости и затова се разбираме! Гробаджийска шайка! ОТВРАТ!

Браво г-н Симеонов!Браво г-н Борисов! Най яките мъжкари!

Като трябва да има доверие към институциите и да не се дава гласност, защо обуча целия свят по всички медии за сделките на Домусчиев. Трай си там и чакай съда да се произнесе ! Аре аман от двойни стандарти !

ДРЕМЕ МУ НА РУНДЬО ДАЛИ Е ЗЛЕ ЗА БЪЛГАРИЯ !!! ТОЙ СИ Е НАЗНАЧЕН ОТ РУСНАЦИТЕ, И СИ РАБОТИ ЗА ТЯХ, КАКТО И ВСЕКИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ ИДИОТИ !!! ИНАЧЕ ИМ СПИРАТ И ДАРЕНИЯТА НА ЛЕЛЯ ПЕНА, КОЯТО НЕЗНАЕ ЧЕ ДАРИЛА 10 БОНА !!!!

Когато хора от партията ти биват уличени в трафик на мигранти,това също не е добре за България...ПСЕВДОПАТРИОТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Най-големият скандал е,че Боко-тъпото е ВСЕ ОЩЕ ПРЕМИЕР,А ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ Е НЕГОВ...WC такъв....

Ей Винкел , от вас и бандата на Бочко по зле за България няма. Отврат , немате си представа колко ми е додеяло вече от вас.

Селските комуноидни псета си лаят а кервана си върви по пътя а вие зомбирани дебили ще завършете лая си в някоя крайпътна канавка......това ще е съдбата ви на предатели

Абе я си таковай ...

Намерил се КОЙ да коментира скандали и рейтинг на България! Тотален гьонсурат.

Значи ГЕРБ нападат президента, той им отговаря, после президента лош. Първо президента казва верни неща, после атаките идват от ГЕРБ просто защото не могат да понесат факта, че президентската институция не е тяхна, а и народа го харесва. И така ще е докато тези са на власт. Гербаджиите атакуват, после на ощипани моми се правят. За кой път играят този номер, ама вече много се изтърка.

И кучето като те нападне и го ритнеш, ти си виновен... та така и Президента е виновен, по същата логика. Нямаш права да се защитаваш при демокрацията!

"...ако има някакви данни, свързани с негов бизнес с Пеевски, незабавно да сезира прокуратурата." Валерката нещо често изтрещява! Да не би Пеевски да е осъден престъпник или бизнесът му да е незаконен, че всеки, който има бизнес отношения с него да бъде обект на прокуратурата?! Ниско му е нивото като политик и често взе да ръси глупости.

То пък една безпристрастна прокуратура имаме, за чудо и приказ.... Още помним репликата на бившия градски прокурор Кокинов, когато каза на бойчо по адрес на рибата, пардон цацата - "Ми ти си го избра"....

И офшорките със безработни собственици и джендърските конвенции са зле за България,ма нали вече са ви платили....за 1 година няма нещо което да е ЗЛЕ за БГ и вие да не го приехте.Да не се вслушвате в НАРОДНИЯ ГЛАС от последния референдум също е зле,но вас това нито ви намали като брой нито ви пресече субсидиите.

Няма скандал има казване на истината.

Мисля, дето г-н Симеонов не е прав, защото неговите изказвания, например, са по-зле, тъй като той си ги казва направо, срещу всички ни, и няма как да му се отговори, по достойнство, от всички ни, а г-дата Борисов и Радев честно си застават един срещу други, те си знаят защо, да ни правят сеира, нищо зле няма тука, напротив, забавно е). А което е забавно, е добре).

Тези остаряват във властта ...

Браво на Радев разлая кучетата и те ще се самоизядат.Той само пита Боко дали има нещо общо с КОЙ и вместо да му отговорят започнаха да се защитават ами то стана "гузен не гонен бяга"

Тиквеничита на боко за власт и пари въобще не се чуват какво говорят ама усърдно бършат гнусотиите на ментора си..Радев ЗАДАДЕ въпрос и не виждам какви ''данни ''искате на предва на другата назначена от ментора ви подлога...Жалки шутове на един нарцистичен индивид...

СЪЕДИНЕНИЕТО ГЕНЕРАЛИ ПРАВИ СИЛАТА, ама батето и той на баир лозе, що му трябваше, и актьорчето го написа и каза: чешит , там в това село, са антикомунисти и са чешити, безпартийни бяха и веднага минаха в сдс, БЗНС са, чешити са, но за господин Радев, не знаем, само казваме, какво беше казал Стефан Данаилов, и ние на това мнение, но за от това село, иначе сме пас, два камъка брашно не мелят, и кой страда, както винаги народа, а НАРОДА ОТВЪН ОЧАКВА НЕЩО ДА СЕ СЛУЧИ, ЗА ДА СЕ ВЪРНАТ ПРИ СТАРИТЕ СИ РОДИТЕЛИ, МЪКА, мъка, който си отиде от този свят се отърва, а ние от 1999 и преди 1989 все сме в мъка, изселвани, предавани, удряни , и сме набутани в ъгъла, без работа, а оставят ли те безработен си е ,,,отидоха си, но дано бог ни прибере, че много вече се мъчим, защо родихме, защо отгледахме, да ни ги тормозят другите държави, всички работят, всичко получават, а някои се чудят как .......

Стига плака Готино е че се карат Те разберат ли се значи заедно точно тебе ще те окрадът А карат ли се значи може и да ти се размине

Де сей чуло и видяло вместо премиер - мрънкало. Тук пред нас едни ги дрънка а обратното навънка. Никой уж не му гласува но от Козяк го избират. Ужким с Меркел се целува а германци го натирят. Уж с големи господари но налагат му шамари. Уж Европа му се иска но за Турско се натиска. На Русия уж приятел - с ореола на предател. Ще спечели там без мъки с костинбродски вот, и Цвъки. Как така се раздвоява - непрекъснато лети за Брюксел, Истамбул, Варшава Ватикана, Рим и Гиза Лондон, Скопие, Тирана но виси и на екрана: Нова, БТВ, Планета БНТ, направо всички. Сбръчил мъдро той очички Все едно в главата мисъл търси мозъкът артисал. Де сей чуло и видяло вместо премиер - дрънкало Уж е перчещ се паун като хасковски каун между Банкя и Волуяк но надут е всъщност пуяк.

:)))))))))))селски пришълец,от коя дупка изпълзя бе несретнико.....11 пъти все от козяк го избират а що великия гном не избере крушовската селянка......няма суджуци селски,и парцуцата ще ви спрем,че не изтрезнявате и само бели правите

На калпав седем/осми все му пречат косми.

за тоз 7/8 всички са селяни хахахахахахахахахаха цял букет от комплекси се показва тука

е, гати... отдавна не бях се смял така

"да ги решават занапред като големи момчета, генерали," Ама то единия е истински генерал, другия си е по удостояване от Крадлив Дедо.

Та да запитам само-КОЙ го направи генерал клепоухия????

Акъла му го направи!клепоух,клепоух ма баре не е тиква!!!

Да не е Боце?

Излиза, че освен лъжец, Борисов е и страхливец. Явно са се срещали и се срещат с Пеевски, защото и двамата не го отричат, но го избягват в изявленията. А, думите на Радев, не бяха, че са правили нещо незаконно, а че са имали общи бизнес интереси и са получавани обществени поръчки. Това са законни неща, и като такива не са обект на сигнали за прокуратури. Но, са неща, които изискват отговори от политици, а Борисов мълчи. Жалък и дребен човек излезе тоя охранител и хитростта му вече е на свършване, когато фактите заговориха

Влерка, уважаваме се със съседите, няма проблеми, ама ти ако си наблизо ще ти "разцепя" главата от музика \m/ в позволените часове. Не за друго, ами не ме кефиш, а и много харесвам вбесени, разпенявини политици, смяааах :)))

като го разцепваш с музиката се оглеждай някой през това време теб да не разцепи без музика а само с инструмента си

+1 за истинския генерал!

"истинския генерал" назначен от временното правителство на комунистите (близнашки премиер)

Бойко да разкаже, кои са собствениците на фирма АГРОМАХ. Да не излезе ортак с Доган? А?

Беднотия има причини.Как пък един журналист не задава точни актуални въпроси ..Ще ви накажем за всичко

Турците имат лаф-генерал генерала фарк вар!!! демек от генерал до генерал има разлика !ма де у пожарникарчето толкоз акъл,че да вдене!!!

НЕ Е ЗЛЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДАЛАВЕРКО,а за Организираната Престъпна Група на която викате мнозинство в парламента.Като ще заливате с помия "свободните" медии в БГ,поне си уеднаквете лъжите ,че и в това не ви бива :(

Всичко за общия им бизнес с доган може да прочетете в сайта на БИВОЛ. Как набързо заграбиха Булгартабак,колко контрабанда акумулираха и как го разкараха после....има един доста интересен доклад на турското разузнаване,но Цацаров няма време да седне да го прочете,милия е превил гръб от навеждане пред ББ

От биволчето викаш да прочета а от по-малкото му братче от ПИК да чета ли бе селски глупак......правят ви на маймуни комуноидните синчета но знаят,че сте тъпи като мотики и каквото ви кажат ще го налапате шарани смотани:)))))))))))

да от Биволчето. Факти не лаладжийски изказвания като на еднокнижника и мургавото му вице.