Симеонов за скандала Борисов-Радев: Зле е за България

Вицепремиерът Валери Симеонов заяви, че скандалът между президента и премиера се отразява зле на рейтинга на България и на доверието на хората.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов за скандала Борисов-Радев: Зле е за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи Боклю да си приказва наволя Лъжите и простотиите, ама като му зададат правилните въпроси Пълни Гащите догоре. Гледайте само, Радев да не се е сдобил с доказателства и документи. Много интересно ще стане

"Хвърлянето на упреци, свързани с незаконни действия, обществени поръчки, поражда въпроса защо не си подал сигнал в прокуратурата", заяви още Симеонов. В коя прокуратура бе, Валерко?! В тази ли, в която "Той си го избра" и която се радва на цели 6 % доверие?! Или в онази, новата мега-гига, дето И с вашите гласове се каните да ѝ назначите за шеф "Онзи, който като прокурор спря едно дело за Мишо Бирата"?! В коя от двете да си подаде сигнала, че да Фани дикиш - ти коя би ни препоръчал?!;)

тоя дет се нас*а пред цяла Европа, седнал да дава оценки!!!

Iivanov84

съвестта му е чиста като банкяската река :))

Дааа...!!!

Така без да искат, двамата първи мъже злепоставят Пеевски. Не си правят сметката, че ако Пеевски овладее изданията на Иво Прокопие, на Дончев, на Огнян Донев, ще може да направи една мощна медийна империя от световна величина, от което България само ще спечели!

Аман и от президента!Опитва се да се прави на важен,а освен интриги нищо до сега не е сътворил,освен да ни натрапва новата си жена.

Генерали, генерал е Радев! Борисов е произведен в чин по политически мотиви.И маршал да се направи пак си остава пожарникар, не летец.

Борисов колкото и да е ограничен и под нивото на президента трябва да знае, че който нож вади от нож умира.

Всичко за общия им бизнес с доган може да прочетете в сайта на БИВОЛ. Как набързо заграбиха Булгартабак,колко контрабанда акумулираха и как го разкараха после....има един доста интересен доклад на турското разузнаване,но Цацаров няма време да седне да го прочете,милия е превил гръб от навеждане пред ББ

Iivanov84

Е добре де КОЙ слага подписа си на договора на спечелилата фирма,за строежите на пътищата не е ли министерски съвет..и как тези фирми все са на Делян Пеефски ??

Сърдеше се на правителството, че не бил произведен в чин генерал.Със сръдня стана генерал

НЕ Е ЗЛЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ДАЛАВЕРКО,а за Организираната Престъпна Група на която викате мнозинство в парламента.Като ще заливате с помия "свободните" медии в БГ,поне си уеднаквете лъжите ,че и в това не ви бива :(

Турците имат лаф-генерал генерала фарк вар!!! демек от генерал до генерал има разлика !ма де у пожарникарчето толкоз акъл,че да вдене!!!

Бойко да разкаже, кои са собствениците на фирма АГРОМАХ. Да не излезе ортак с Доган? А?

+1 за истинския генерал!

Влерка, уважаваме се със съседите, няма проблеми, ама ти ако си наблизо ще ти "разцепя" главата от музика \m/ в позволените часове. Не за друго, ами не ме кефиш, а и много харесвам вбесени, разпенявини политици, смяааах :)))

Излиза, че освен лъжец, Борисов е и страхливец. Явно са се срещали и се срещат с Пеевски, защото и двамата не го отричат, но го избягват в изявленията. А, думите на Радев, не бяха, че са правили нещо незаконно, а че са имали общи бизнес интереси и са получавани обществени поръчки. Това са законни неща, и като такива не са обект на сигнали за прокуратури. Но, са неща, които изискват отговори от политици, а Борисов мълчи. Жалък и дребен човек излезе тоя охранител и хитростта му вече е на свършване, когато фактите заговориха

"да ги решават занапред като големи момчета, генерали," Ама то единия е истински генерал, другия си е по удостояване от Крадлив Дедо.

Де сей чуло и видяло вместо премиер - мрънкало. Тук пред нас едни ги дрънка а обратното навънка. Никой уж не му гласува но от Козяк го избират. Ужким с Меркел се целува а германци го натирят. Уж с големи господари но налагат му шамари. Уж Европа му се иска но за Турско се натиска. На Русия уж приятел - с ореола на предател. Ще спечели там без мъки с костинбродски вот, и Цвъки. Как така се раздвоява - непрекъснато лети за Брюксел, Истамбул, Варшава Ватикана, Рим и Гиза Лондон, Скопие, Тирана но виси и на екрана: Нова, БТВ, Планета БНТ, направо всички. Сбръчил мъдро той очички Все едно в главата мисъл търси мозъкът артисал. Де сей чуло и видяло вместо премиер - дрънкало Уж е перчещ се паун като хасковски каун между Банкя и Волуяк но надут е всъщност пуяк.

СЪЕДИНЕНИЕТО ГЕНЕРАЛИ ПРАВИ СИЛАТА, ама батето и той на баир лозе, що му трябваше, и актьорчето го написа и каза: чешит , там в това село, са антикомунисти и са чешити, безпартийни бяха и веднага минаха в сдс, БЗНС са, чешити са, но за господин Радев, не знаем, само казваме, какво беше казал Стефан Данаилов, и ние на това мнение, но за от това село, иначе сме пас, два камъка брашно не мелят, и кой страда, както винаги народа, а НАРОДА ОТВЪН ОЧАКВА НЕЩО ДА СЕ СЛУЧИ, ЗА ДА СЕ ВЪРНАТ ПРИ СТАРИТЕ СИ РОДИТЕЛИ, МЪКА, мъка, който си отиде от този свят се отърва, а ние от 1999 и преди 1989 все сме в мъка, изселвани, предавани, удряни , и сме набутани в ъгъла, без работа, а оставят ли те безработен си е ,,,отидоха си, но дано бог ни прибере, че много вече се мъчим, защо родихме, защо отгледахме, да ни ги тормозят другите държави, всички работят, всичко получават, а някои се чудят как .......

съвпадения бе...

:)))))))))))селски пришълец,от коя дупка изпълзя бе несретнико.....11 пъти все от козяк го избират а що великия гном не избере крушовската селянка......няма суджуци селски,и парцуцата ще ви спрем,че не изтрезнявате и само бели правите

Та да запитам само-КОЙ го направи генерал клепоухия????

Тиквеничита на боко за власт и пари въобще не се чуват какво говорят ама усърдно бършат гнусотиите на ментора си..Радев ЗАДАДЕ въпрос и не виждам какви ''данни ''искате на предва на другата назначена от ментора ви подлога...Жалки шутове на един нарцистичен индивид...

Браво на Радев разлая кучетата и те ще се самоизядат.Той само пита Боко дали има нещо общо с КОЙ и вместо да му отговорят започнаха да се защитават ами то стана "гузен не гонен бяга"

като го разцепваш с музиката се оглеждай някой през това време теб да не разцепи без музика а само с инструмента си

Стига плака Готино е че се карат Те разберат ли се значи заедно точно тебе ще те окрадът А карат ли се значи може и да ти се размине

Акъла му го направи!клепоух,клепоух ма баре не е тиква!!!

Тези остаряват във властта ...

Мисля, дето г-н Симеонов не е прав, защото неговите изказвания, например, са по-зле, тъй като той си ги казва направо, срещу всички ни, и няма как да му се отговори, по достойнство, от всички ни, а г-дата Борисов и Радев честно си застават един срещу други, те си знаят защо, да ни правят сеира, нищо зле няма тука, напротив, забавно е). А което е забавно, е добре).

Няма скандал има казване на истината.

И офшорките със безработни собственици и джендърските конвенции са зле за България,ма нали вече са ви платили....за 1 година няма нещо което да е ЗЛЕ за БГ и вие да не го приехте.Да не се вслушвате в НАРОДНИЯ ГЛАС от последния референдум също е зле,но вас това нито ви намали като брой нито ви пресече субсидиите.

"истинския генерал" назначен от временното правителство на комунистите (близнашки премиер)

е, гати... отдавна не бях се смял така

То пък една безпристрастна прокуратура имаме, за чудо и приказ.... Още помним репликата на бившия градски прокурор Кокинов, когато каза на бойчо по адрес на рибата, пардон цацата - "Ми ти си го избра"....

"...ако има някакви данни, свързани с негов бизнес с Пеевски, незабавно да сезира прокуратурата." Валерката нещо често изтрещява! Да не би Пеевски да е осъден престъпник или бизнесът му да е незаконен, че всеки, който има бизнес отношения с него да бъде обект на прокуратурата?! Ниско му е нивото като политик и често взе да ръси глупости.

Значи ГЕРБ нападат президента, той им отговаря, после президента лош. Първо президента казва верни неща, после атаките идват от ГЕРБ просто защото не могат да понесат факта, че президентската институция не е тяхна, а и народа го харесва. И така ще е докато тези са на власт. Гербаджиите атакуват, после на ощипани моми се правят. За кой път играят този номер, ама вече много се изтърка.

Беднотия има причини.Как пък един журналист не задава точни актуални въпроси ..Ще ви накажем за всичко

тикви сте вие защото само това плямпате,че друго не знаете но пък тя простотията ходи по такива селяци като вас

На калпав седем/осми все му пречат косми.

Намерил се КОЙ да коментира скандали и рейтинг на България! Тотален гьонсурат.

Ей Винкел , от вас и бандата на Бочко по зле за България няма. Отврат , немате си представа колко ми е додеяло вече от вас.

Най-големият скандал е,че Боко-тъпото е ВСЕ ОЩЕ ПРЕМИЕР,А ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ Е НЕГОВ...WC такъв....

От биволчето викаш да прочета а от по-малкото му братче от ПИК да чета ли бе селски глупак......правят ви на маймуни комуноидните синчета но знаят,че сте тъпи като мотики и каквото ви кажат ще го налапате шарани смотани:)))))))))))

И кучето като те нападне и го ритнеш, ти си виновен... та така и Президента е виновен, по същата логика. Нямаш права да се защитаваш при демокрацията!