Студени досиета: 9 куршума за касоразбивач №1 Джиджи

На 22 януари 2009 г. менторът на столичните крадци - 44-годишният Йордан Цонков-Джиджи, бе разстрелян от неизвестен килър с "Калашников" в жк "Люлин".

Обратно в новината

Коментари - Студени досиета: 9 куршума за касоразбивач №1 Джиджи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този беше тартор на всички крадци в София през 80-те години на миналия век.А през 90-те години, тартор на всички дипломирани крадци в България беше Великият Крадец,Кръстник на Мафията в България.Сега спокойно си живее живота Драгалевци. А познайте кой е!?

На некой му е писнало от тартори-мартори.

Какво има за разкриване като е видно , че е било поредното самоубийство !!!

Само за протокола: Ако това убийство е извършено в София, припомнете коя сикаджийска мутра беше кмет на столицата по това време! КОЙ?

17 - годишната му приятелка? Wtf?

22 януари 2009 г. ?? ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ? Правите пантеон на българските мутри?! Това трябва да потъне в забвение, а не да ни го припомняте!

Тази ретроспекция се списва по поръчение на една сикаджийска мутра, която в момента по случайност е премиер. И е под мотото: Казвам ти дъще, сещай се снахо! Заб. Щото Петър Христов беше започнал да си забравя!

Това вече си е откровено сайт за криминална хроника. Жалко.

Гледал съм филм за Джиджи и легендарната люлинска банда професионални обирджии. Престъпленията им са били добре обмислени, изпипани, със сериозна подготовка и използването на широк набор от технически средства. Доколкото знам всичко е вървяло добре до момента, в който си омешват капите с мутрите (твърди се, че дотогава са действали независимо) и нещата тръгват надолу.

Къф филм бе, сульо? В кино Одеон ли, къде?

Документален филм по БНТ1, има го и в YouTube.

Убийства през ден. МВР се извинява за причинените неудобства на пияния Гущеров и не го задържа след катастрофата в патрулка, затова пък искат двойни заплати. ПРОГРЕСЪТ е налице. Гарантирано от ГЕРБ и суджук-паша!

По-добре така, отколкото да разчиташ на пенсия която никога няма да получиш. А е и сигурно че и до кофите за боклук няма да стигаш както много българи.

Ура!!! Още една убита мутра!!! Дерзайте господа килъри, дерзайте!

Това е хубава новина, която си заслужава да бъде повторена. Жалко, че и 17 г му приятелка не го е последвала. Добре е когато боклука се чисти, макар, че е доста.

медиите имат също вина,за да сме на това дередже и не чакайте от тях да пишат за култура,за добри дела,българи и прочее...явно криминалните писания им носят повече печалба

Айде стига вече ни занимавахте с тия тъп*нгери! И всичките все са "легендарни", "номер едно" и прочие, все едно им правите реклама и са пример за подражание. Ако с тази рубрика искате да припомните нещо на хората или да ги размърдате, за да искат и търсят справедливост от полицията и съда, то пишете за неразкрити или ненаказани случаи, касаещи ОБИКНОВЕНИТЕ хора. Например какво стана с оня наркоман, който уби приятелката си, какво стана с оня ром, който при разправия за цигара беше убил младеж и т.н.

тоя боклук си го е заслужил! Само се чудим що му се обръща толкова внимание? Всеки апаш заслужава такава смърт още при първата кражба!

само в шантава България може да се случи: Залавят го за обир на 120 хиляди и го пускат под гаранция за ....3 хиляди??!! Банда , наречена "Килърите2" я съдят за...обир на банка и кражба на автомобил??!!

Добре, човекът си е избрал професия, в която края на човек обикновено е ясен- нито е занесъл парите със себе си, нито яденето, нито пиенето, нито автомобила си. Това ли са героите на народа, които крадяха колите на гражданите или снабдяваха с наркотици децата им? Защо не напишете за някой българин в България, който е допринесъл нещо за култура, науката, христовите ценности и морал! Пишете само за застреляни автоджамбази, наркодилъри, крадци и мнения на НПО " експерти" финансирани от чужбина. Това са реално резултатите от скъпо рекламираните реформи на НПО-тата в образованието, културата,икономиката финансирани от чужбина да развиваме култура на кражби, наркодилърство, автокражби, убийства вече 29 години! Напишете за обикновен българин нефинансиран от чужбина или непрестъпник- учен, художник, музикант, гражданин, който е направил нещо добро в България за България и българите!

... кво става с роднините във входа?..

НЕуважаеми г-да Джурналисти, Въобще не ме интересува кога и кой от боклуците е "дал фира"! А ако искате да ни напомните колко ни е "качествена" властта и полЮцията... то това си го знам и без да ми го напомняте.