Баща и син биха полицаи при извеждане на дете

31-годишен бургазлия и 58-годишният му баща нападнаха и биха полицаи, които трябвало да изведат от жилището им 3-годишно момченце.

Обратно в новината

Коментари - Баща и син биха полицаи при извеждане на дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не мога да повярвям... ритнал полицай и сипел ругатни... абе защо не чета, че вече е в кома след като е бил основателно "респектиран" от служителите на реда... ква е тая лигавщина от страна на полицаите.

БГ полицаите са смели, само ако трябва да бият и да се правят на мъже пред баби и ученици до 14 години.

Баща и син бият полицай? В САЩ знаете ли какво ще им се случи? При така наречената " неизбежна самоотбрана"...

не ги съветвам да се опитат да ритат полицаи и в баиерн (бавария), в бавария полицията не прави компромиси.

Някои хора смятат, че детето не е трябвало да се отнема от таткото. Да ви попитам, пияните и агресивни мъже ли ще бъркат попарката на 3 годишно дете. Те ли ще му перат дрешките. Това не е ли грижа на мама?!?!?

Hе,не е грижа на мама,мама трябва да е на работното си място на магистралата.

нали знаете какво да ги правите в ареста, та следващият път като видят полицай да се заключат в килера.

Hе,не знаем какво ги правят в ареста,кажи тъпо боково милицифайче?

В България децата се присъждат на майката ВИНАГИ! Интересите на детето нямат никакво значение! Важно е какво ще каже и ще поиска майката ....

И не само децата.Имотите-жилище, автомобил, вила и издръжка, за да има за "новия татко", който не е насилник и алкохолик, защото "мама" така е решила.А после обвиняваме наред-комунисти, демократи,Костов, Нинова,Станишев,Марешки и международното положение за гамените -престъпници и пълчищата проститутки и наркомани, щото мама знае сама без биологичния баща да се справя.Ама карай да върви, това не е така, нали.

полицията действа само с прокурорско разпореждане, а не ако някоя майка , алкохоличка, шизофреничка, се оплаче в полицията.

Според мен такива новини трябва да имат продължение, в които да се казва какво последствие има за бабаитите. Надявам се и искам те да са сериозни. В противен случай у някои хора се поражда самочувствие и увереност, че може по всякакъв брутален начин, безнаказано да се бият длъжностни лица, при изпълнение на служебните им задължения. Това важи и за случаите с лекари и медицински персонал от спешните центрове и др.

Сандьо, ти в ред ли си със себе си.В служебните задължения на полицията не влиза правораздаване.Как така.Една жена ще посочи с пръс и веднага полицията взема решение в нейна полза.Ами ако е шизофреничка, луда , алкохоличка или наркоманка.Ако е нещо ядосана на мъжа си.Правилно са яли ритника тези ченгета.Има си дежурен прокурор и.т.н , който определя какво да се прави.А така, ако жената ти има любовник-ченге и те заритат, защото тя така казала, как ще се почустваш а.Малко ли са сприхлите, наглите и устати жени, които се възползват и играят театър, само и само да направи мъжа на "путьо".Ако ти си в такава ситуация, как ще е,а?

Монка, не се притеснявай и не се пени толкова. България е държава , вкоято мъжете свободно си млатят жените и най-често никой не им пречи

Соломоне, напълно в ред съм. Имам три деца, едното от които е осиновено. Ти, който освен да задаваш тъпи въпроси, не знаеш много други неща. Обяснявам на такива като теб - при подаден сигнал за дете в беда (а ти не можеш да си представиш, колко много са те и колко много дори не се подават) полицията е длъжна да реагира и да осигури на детето т.н. "полицейска защита" т.е. да изведе детето от опасната ситуация независимо дали е реална или както предполагам болния ти мозък, смята за измислена от жената. След това случаят се поема от Отдела за защита на детето, в специфични случаи може да се намеси и прокурор. Щом като двама пълнолетни бабаити се нахвърлят върху полицейски служители, можеш ли Sopolone да си представиш, на какво би могло да е изложено малко дете.

'..сигнал от 31-годишна жена. Тя се оплакала, че мъжът, с който живее на семейни начала редовно я тормози психически и физически.." Явно тормози всички даже и налита на полицаи...Интелигентните хора не действат така дори и грешка да има. Ясно е!

И аз да бях, не да ги бия ми ще ги убия тия полицаи дет идват да ми вземат детето. На какви основания тия имат право да решат, че не мога да си гледам детето. Това се решава от социалните, а не от две тъпи полицайчета.

Ами Пешо, ако си пиян и агресивен, нормално е да ти отнемат детето. Такива хора превръщат децата си в уродчета, било то физически, било то психически, или в социален аспект. Я кажи, тоя баща и дядо, какъв пример дават на детето и после то ще има ли нормално отношение и уважение към околните?

Ако отнемаха децата на всички родители дет пият алкохол в 9 вечерта нали се сещаш колко деца ще има по домовете. Колкото до агресията ... Статията така е написана, че излиза че две полицайчета идват пред вратата ти и искат да ти вземат детето. Без социални да присъстват, без съдебна заповед ей така идват и отвличат детето. Както казах аз ако съм, жив няма да ми вземат детето някакви сульо и пульо.

Никъде не се казва че не може да пиеш едно в 9 вечер. Но ако си като едни комшии дето имахме, тоя се наджитка петък, вика верта на жена си, дететто реве, оня крещи : ща пребия ве.. кво ревеш.. Накрая дойде полицията една вечер и го прибра. След това жената се махна и не знам какво стана. Та , ако наистина държиш на детето си драги, след 9 вечерта оже да си седнал да разкарваш приказка на детето си или да гледате заедно някое филмче вместо да си на масата с чашката..

Сметай на какво са се направили, щом са агресивни примати и налитат на бой на органите на реда. Горкото детенце. Горката Майчица.

Егати полицаите, да ги бият по-време на изпълнение на служебните им задължения! Смееех... Това е защото са били "само" двама, ако бяха трима, щяха да имат самочувствие :)

Ако са цигани, добре! Когато цигани и полицаи се млатят, не ми е жал за никоя от страните!

Няма значение даки са цигани или българи.Как така по сигнал на майката и хоп решават полицаите да раздават правосъдие.Ами ако майката е някой мърляв пъцул.Що бе , бащата само банмкомат ли е.Ей за това сме пеер.ка държава.Откактокомунисите въведоха презумпцията, че мъжа е виновен за всичко я докарахме да не се женят младите хора.Мъжете се страхува, да не им хвърлят хомота заради едното еб,,е и толкова.Ако мърлата знае, че ще го отнесе защото и тя е виновна, мислите ли, че ще прави проблеми.Нека ги бият тези тъпаци.

Ти не си раждан от жена, а от мърла нали. Докато тате, ви е пребивал пиян до козирката. Иначе, няма друго обяснение на написаното.

нагледен пример как полицията у нас е унижавана. Вярно, за доста неща тя трябва да е критикувана, но когато полицай изпълнява дълга си, никой няма право да му пречи, особено да му посяга. Ако това е в САЩ, полицаят има право да стреля в защита и не носи никаква вина дори при убийство.

На това ли му казвате "бой"?. Единия го ритнали в крака, другия го ударили с вратата, когато я затръшвали. Да удариш полицай, докато си изпълнява ЗАКОННИТЕ задължения е непростимо, но хайде да не преиграваме. Ти двамата са изяли много повече шамари в районното. (Незаконно, но правилно!!!)

Дали наистина са изяли шамари? А дано, но се съмнявам.

Гоше, ако се съмняваш ходи ритни някой полицай или му плясни някой шамар и се остави да те хванат. Гарантирано ще те закачат на тролея в участъка и ще отнесеш такъв кютек дето после цял живот ще си го спомняш. Ако не вярваш пробвай.

"под игото на фашистодемокрацията" ,с особенна благодарност към всички българи и техните управляващи !

Двамата мъже са неутрализирани......в превод ---- станали са неутрални !

Отново циганската измет престъпва закона. Къде са техните защитници евреите от бхк?

В Краварника щяха да бъдат моментално отстреляни! Уж ги гоним американците...

Етноса, етноса напишете! В Америка за подобно поведение, щяха да ги направят на кайма! Там, а и навсякъде по света полицаят е символ на държавността и всяко посегателство срещу него е посегателство срещу държавата! В Америка специално, ако полицаят се почувства застрашен от ваше действие, има право да ви пребие и никой няма да му търси сметка за това. В България обаче не е така. Оня етнос вади коловете от оградата и се нахвърля върху полицаите, а те не смеят да употребят сила, защото ще трябва да пишат много обяснения след това, а освен това има Български хелзинкски комитет за когото, всичко това е в реда на нещата. Освен това въпросният етнос е неприкосновен,защото благодарение на него вече повече от 8 години ни управлява ГЕРБ. Затова етноса си прави каквото поиска и никой не го закача. Управляващите се правят, че нищо не става, а сред тях имало и "патриоти". Патриоти, ама утре сутринта!

ами ако се окаже българин и патриот ,ко шъ праим !?

Още по зле!

"...биха полицаи..." Те това го няма никъде по света, ОНЛИ в БУЛГАРИСТАН!!!!

Отдавна твърдя, че реформа в полицията означава за полицаи да се подбират хора с физически данни, които създават респект само с вида си и имат безспорни права да прилагат драстични мерки, когато се наложи. Те трябва да всяват страх! Как така ще бият полицаи? Как да разчитаме на полицаи, които нямат право да набият нарушител, а стават жертва на побойници? Въпрос на закон и нещата опират пак до НС.

Е , поне са разбрали - "Бие ли , днешната полиция "

d4

Меден рудник - равносилно на Максуда, ФакултетО, Филиповци, Татарли, Столипиново, Нов път.... да не ги изреждам всичките..

Браво на полицаите , СПАСИЛИ са детето !

Двамата кретени е трябвало не само да бъдат "неутрализирани",но и безмилостно надупени!Така че една седмица да не могат да си седнат на задниците.

Изрод

Скотовете не са важни , Детето е важно да се изведе от тези обстановка от този Квартал , и тази " държава "!

Основният проблем е ,че НЕ РАЗРЕШАВАТ НА ПОЛИЦАИТЕ ДА БИЯТ И СТРЕЛЯТ ПО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ. Вижте в Америка как е.Целият пълнител и край.Така се поддържа ред и респект.

Полицията не е тази, която да определя кой е престъпник.

Щом има насилие е престъпник.

Така е, обаче полицаят е неприкосновен и неговите разпореждания са задължителни за изпълнение! Така е във всички държави, където държавата си е на мястото.

Ужас!

Битовите престъпници, т.нар "бащи" нещо много онагляха в последно време, защото много права им дават. Но скоро ще му дойде краят и ще бъдат натикани в миша дупка.

Едно дете няма нужда да натикат в миша дупка нито майка му, нито баща му.То има нужда и от двамата. Но не оправдавам насилието и пиянството на нито един от двамата.

зависи от родителите. Лошият пример може да е пагубен за детето.

Не са представени всички факти по казуса, а повечето, да не кажа всички вече са се барикадирали на едната страна и сипят огън и жупел... Чакайте бре, хора! Не е ясно, например при това съвместно съжителство дали презимето на детето е същото, като на бащата. По мое мнение - не е, защото става дума за квартал Меден рудник, а там майките по дефолт се водят самотни. Ако съм прав, полицията има право ПО ВСЯКО ВРЕМЕ да влиза, НА ВСЯКО МЯСТО, за да върне дете на ЗАКОННИЯ му родител. Ако детето е припознато - полицията няма право да влиза по сигнал, още повече след 20:40, когато е подадена жалбата. Така, че и двете страни може и да сте прави, ама псевдоадвоката, дето се е развихрил тук , кой знае защо не обяснява законите, а ръси квалификации! Въпросът ми към редакцията е: Кой има родителски права върху това дете. А съвета ми към редакцията е: Що не си наемете читави журналисти да ви пишат материалите?

ако е така-си прав. Но ако е физиологичен баща, отнемане на дете може да стане, само ако съд позволи. По принцип получаване на съдебно решение не е ппроблем-защото мъжът е с по-малко права.

ми как шо бре манге повече ут 80 порцентимдебили уткаде да ти земат читаф жорнаглис не ставаи смех брат ми ни полиця ни мангусти са фаф рет ти жорнаглиси тарсиш ебаси наифниат си манге

Поздравявам полицаите, които са използвали модерно средство като неутрализация вместо бой. Най-големият риск при неутрализацията обикновено е някой да падне по стълбите.

Тоя път полЮцаите не са яли много бой, трябва да черпят :) В България бащата права няма, той има само задължения да плаща за издръжка на жена и дете, което вижда само ако майката позволи, без значение какво е отредил съда! В тоя случай тоя баща май не е много баща, щом си позволява да пие толкова, когато детето е при него!!! Това е дете, особено ТРИгодишно и трябва постоянно да си нащрек, а ако му се случи нещо, трябва да си трезвен и адекватен, за да постъпиш правилно и ако трябва да шофираш до болницата. Е, има и много неадекватно майки, но за тях се пише рядко!!!

Минаха времената, когато си длъжен лично да караш детето. Може да се обадиш на такси сега. Така че човекът може да си пие спокойно. Няма данни колко пиян е бил, гледането на дете не е сложно занятие, прави се от хиляди години, не изисква специално образование и умения. Ти обаче добре си усвоил методите на вменяване на вина от милиционерските времена. Защо не си дописал, че и пиян няма да може да строи успешно заветния капитализъм?

и ти 'плямпаш' без да знаеш. седнали с неговия баща да се почерпят, змията е дуднала дуднала и накрая 'аз ще ви науча' и така.

То пък в Б-я издръжките са едни толкова високи суми от рода на 150-200 лв, та чак направо недостижими. Те месечно цигарите струват повече от издръжката нали..., но за дете пари немаме...Смешковциии

Сегашните майки не се интересуват от децата си !И нямат печки вкъщи да готвят !!!

При толкова много самотни родителки, които и пари печелят, и за дете/деца се грижат, и в домашни помагат, и пазаруват/чистят/готвят/перат/гладят, как точно умозаключи, че не се интересуват от децата си? А, тикво саксийна? Ти сигурно и грип не можеш да си отгледаш, ама ръсиш простотии.

Мърльовци, дето обяснявате, че е оправдана саморазправата с органи на реда. Телепортирайте се обратно в първобитния строй и си се борете за оцеляване. Изисква се минимум капацитет за успешно и мирно пребиваване в съвременното общество.

това не са органи на реда. и най-вероятно дори в конкретният случай не са такива - защото няма съдия и разпореждане. А ти просто не си в час за какво говориш. Добре е, че са се сбили с полицаите и има следа, сега на делото за развод бащата ще има шанс.

Силно се съмнявам, че си адвокат. По надолу си коментирал, че една майка жертва на психически и физически тормоз е к'рва. Оправдаваш насилието над жена. Имаш проблем със жените като цяло.

Няма саморазправа. да пазиш дома си от нападатели, дошли да вземат детето ти(без да има съдебно решение) не е саморазправа. МИЛИЦИЯТА НЯМА ПРАВО ДА ВЛИЗА В ЧУЖД ДОМ, ОСВЕН АКО ИМА СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ ЗА ПРОТИВНОТО, ИЛИ ЗА ПРЕДОТВАРТЯВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

"Мърльо" ще казваш на баща си. Той ще остави да те 'изведат', без да се опита да ги спре. и колкото да триете, нямаше в коментарите ми обиди и квалификации към участниците. Та, мърльото си го запази за своята рода.

Ничия рода не си позволявам да засягам. Мърльо ще казвам на който сметна, че е заслужил, защото ми се е налагало да ме спасяват от такива. Писанията на някои индивиди им носят достатъчно точки, че да ми се наместят идеално в графата мърльовци. Ти ако се припозна лично и ако имаш претенции, бори си се. А защо се мъчиш да дълбаеш до моята рода не те знам, сполай ти!

Шило

В други държави вече да им подготвяха опелото на тези двамата.

"ритнал в левия крак единия от полицаите, а след това затръшнал входната врата, удряйки в областта на дясната предмишница втория полицай" - як кьотек е било, нема що.

Един баща е длъжен да пази беззащитното си дете. Или си на друго мнение?

евааа, бате стига бий на него бе...

Мъжът бил цитирам- "видимо пиян". И КАКВО ОТ ТОВА? Алкохолът не е забранен, в дома си можеш да употребяваш алкохол. В България няма сух режим, алкохол се продава дори и в хранителните магазини, и е съвсем законен продукт! Той не е шофирал. В дома си можеш да употребяваш алкохол, и това е НАПЪЛНО ЗАКОННО!

Шило

Някои от радост, други от мъка, трети от сутринта. Само алкохолът ли Ви направи впечатлене?

Значи, ако баща отиде в полицията, полицията е длъжна да съдейства, и върне детето, ако детето е при майката?

И без да съм пиян ще се бия ако ми взимат детето, какво като са полицаи, да им го дам доброволно няма да стане, а майката сигурно нарочно клевети за да вземе тя детето.

Има ли съдебно решение,че бащата е лишен от родителски права,че полиция да "извежда" детето(което се прави от съдебен изпълбнител, дори и да има съдебно решение)? Защото е напълно естествена реакция баща да защитава детето си от лица, които без съдебно решение нахлуват, и го "извеждат". Ако бащата не е лишен от родителски права той има и право и задължение да защитава детето си, и да не допуска трети лица да се доближават до детето .

Съществува така наречената полицейска закрила, която, за да бъде осъществена, не е необходима съдебна заповед, нито родителят да бъде лишен от права и пр. Тя е спешна и временна мярка, точно за случаи, когато има опасност за детето.

а, за лесбо закона ли говорим? само дето тогава не трябва да се води 'при майката' или с нея, а при психолозите от МВР. Дори и тогава майката няма повече права от бащата.

Детето не е било застрашено. Имаме едностранните твърдения на майката. Те не са доказателство.

Няма такава. Дори и в спешни случаи, трябва заповед от съд-вж ЗЗДН-чл 18. Това е хипотеза съдът да издаде заповед в срок от 24 часа. Това езаповед за незабавна защита, и тя е временна, до решаване въпроса по същество. Ако има такава заповед-нещата са яснои, но ако няма такава заповед бащата е в правото си да пази детето си.

Пак добре, че са обърнали внимание на сигнала на жената, а не са я пратили у трета глуха, защото "това са битови драми, оправяйте се..."

не ти се е случвало да страдаш от лъжлив сигнал - а да си пил по това време на годината е нормално. това, заради което реагираш първосигнално, е че има 'бой' 'жена' и 'дете'. но детето и жената НЕ са удряни. удряни са само полицаите, които НЕЗАКОННО са помагали на отвличане - без съдебна заповед.

Напротив - случвало се е да има фалшиви сигнали, няма отърване от такива. Обезпокоителното е, че е имало повече случаи, когато сигналите са си съвсем сериозни, но полицията не е реагирала, докато не стане нещо наистина лошо... А пък ти като адвокат следва да знаеш, че в ЗЗДт има членове, регламентиращи полицейската закрила, както и случаите, в които се прилага.

3евзек

Не ми се е случвало да страдам от фалшив сигнал. Веднъж дойде полицай на вратата да пита за несъбрани глоби от човек, който вече не живее на адреса. Разговорът протече в стил "добър ден", но ако бях извадил нож, щеше да бъде друго.

доказваме, че материала е калпав и чипа не може да се смени.

Може, може... с кротце , со благо и со малко повече кютек...

В нормалните страни заглавието би звучало. "Полицаи биха баща и син затова че..."

Не, щеше да е: "Баща и син бяха застреляни за нападение над полицаи и възпрепятстване......"

Какво възпрепятстване? Милицията не може да нахлува в частен дом, където не е вършено нищо незаконно. Извеждане на детет може да стане със съдебно решение, чрез ЧСИ. Един баща е длъжен да защитава детето си от всеки, който дръзне да се опита да го отнеме от домашната му среда. Че детето си е било в жилището с баща си. Или това вече стана проблем?

директно в затвора и няма какво да го мислят такива пияндета.

Моментално ги пращате да чукат камъни за 5 години и това е !

Не може, чафутите от БХК не дават. Не дават и косъм да падне от техните събратими по занаят.