Коментари - Слатински: Много му здраве на такова гражданско общество | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено. то такива димукратчета като тебе го доведоха до тука. ДКМС активиста, СССР възпитаника, крайния СДСар руптаеше за промени/премени за които си нямаше хал хабер и стъпка по стапка я докарахте до тука. сега се е барикадирал в един армейски ПУЦ и той в страни "ученият" раздава акъл. С нещо си допринесъл за тази мръсотия.

Слатински покай се за глупостите ти, парвенющината по време на заеманите постове и СЛЕЗ на земята. Какви студенти сме имали ? Смешко ?

Управлението на една държава да е такова,че народа да се повдига и развива правилно.Такова нещо не се наблюдава в днешно време в страната ни.Народа е една нива,каквото посееш ,това никне.Политиците работят за себе си.Те първо уреждат своите си работи.Те не са носители на новото.Политиката,политиците няма да спасят човечеството.И без партии хората ще се спасят и развиват.

Обществото е такова, каквото вие, г-да полит-илици и ентелегенти го направихте, вменявайки му непрекъснато вина , обругавайки го, смазвайки самочувствието му, кой от вас излезе и обяви, че вярва в народа си и знае, че има сили да се справи? Подрязахте крилете на бедния народ, с какво да лети?! Даже прекалено жилав е, щом успява да оцелее и все още може да реагира на нещо, много обаче ми е интересно, онези развити западни общества що не реагират на политическите идиотщини, дет ги вършат правителствата им, пускайки мургавите , нали те бдят и реагират, при това не са икономически зависими като българите

бяха насочени към Академичната лекция на премиера.....Един даскал от която и да е гимназия щеше да се справи в пъти по-добрае от банкянският тъп селяндурин....Ако това беше лекция, аз съм ксосмонавт...Срам и позор този прост индивид, без дар слово, да е премиер....

Как да не разбирате г-н Слатински. Държава в която се произвеждат 137000 т тикви какво очаквате от нея. Мога и да развия идеята си ама има ли смисъл. Дали някой ще Ви или ме разбере. Кой и защо изнася лекцията, способен ли е да я изнесе, ако не е способен а той очевидно не е, способен ли е да я прочете поне, някой способен ли е да МУ я напише. Това не е на улицата да излезеш и да кажеш аз говоря така че да ме разберете. И понеже слушателите в залата са на пъти по високо интелектуално равнище от изнасящия лекцията то слушателите или по голямата част от тях чувайки какво говори този който уж ги управлява се насочват в по голямата си част или то поне по амбициозната към терминал2 на летище София. И понеже не се предава пряко по ТВ тази "програмна реч" ако има възможност някой да я пусне по фейсбук или някак си цялата да я чуем за да ме опровергае.

Къде живееш Слатински , огледай се наоколо и ако не си ориентиран попитай някого? Това е БУЛГАРИСТАН, какво толкова може да каже Борисов на студентите, че те знаят много повече от него, какво толкова ще им каже един милиционер и неговата банда.ГЛУПАКО!

не можеш да очакваш гражданско общество от хора, свикнали да надхитрят останалите и държавата под път и над път. Да изброявам аргументи ще е продължителна работа. Особеното в България е, че за разлика от големите западни страни селският производител не напуска мястото, където му е собствеността и работата. Тук е обратното - той тръгва по света и у нас да култивира хитрости, за които градското население при неговата работа и живот няма време да се сети.

щото дори един циганин днес не желае да работи за 1000 лева нито да завърши Кеймбридж. Това било работа за останалите.

Този украински кадър и зет не живее в реалния свят. За 80 % минава.

от "Българска филология" да му издърпат ушичките на това човече за потресаващата правописна грешка: Българското Европредседателство!!!, ако го е написал наистина по този начин, с двете главни букви. Той, и лошият материал, може да пише правилно... ама професорите...

Къде са ти кавички за цитата на тебе? Като почнете да се правите на девици, пък още сте лепкави от предната вечер...

Слатински ,гражданско общество има,честни и красиви протестори има само когато Бойко и Сорос го организира чрез Цецо Апартаментов и се плаща по минимум 50лв.на ден на човек.

наистина изглежда като щастливец, който нищо, ама нищо не разбира, ама би трябвало поне да вижда, че държавата съществува въпреки политиците и техните "лекции".

то идиотизма на тиквата вече го знаят, кво да го обсъждат, и знаем, че има достатъчно тикви като него, които харесват да да ги жулят яко и затова си избират такъв премиер

Да те хапе кучето е много сериозен проблем.А този направо го ръфа.

Егати, Военната академия щом го приюти и го дундурка този смеш.о. Извънзем.н.

Този герой от близкото минало да не би да е преподавател в Пернишкото елитно висше училище?! Благодарение на такива десни-ментета днес нямаме истинска опозиция в България!

Какво зависи от премиера е също дискусионен въпрос. Да не говорим, че ако сме оставили живота си да зависи от премиера, президента, правителството, решенията на някой чиновник или местния бей, то работата е изтървана.

На обществото му писна да слуша хора които нищо не разбират. Ето дори и този пишман професор, хем казва, че не разбира хем се изказва. Относно миската просто е: Хората знаят , че политиците сте глупави и не ви слушат глупоастите, НО също така знаят, че и ЖЕНИТЕ са ни ХУБАВИ и затова се чудят толкова ли няма някоя истински хубава жена да я пратим та да спечели световния конкурс.

На кое му писна - на :обществото ли ? Че къде го видяхте това "ОБЩЕСТВО" в България? Ние тук / а и зад граница / сме просто един механичен сбор от индивидуалисти ! Всеки за себе си , за семейството си е перфектен ! Но общото - Това не ! МОЖЕМ ДА КОМЕНТИРАМЕ - НА МАСА , но повече НЕ - от чисто човешки първичен СТРАХ ! У нас никога не е съществувало и скоро няма да има ОБЩЕСТВО в смисъла на понятието за цяла Европа ! Моля не се самозаблуждавайте !

Тоя го удря сачмата май от време на време. Интересно как уцелват точно времето нашите журналисти ...

Слатински ти нали беше някой в началото на демокрацията, когато се рушеше държавността и се убиваше работещото в България. Нахъсано седесарче искащо нещо ново, но не знаещо как ? Иначе уреждащо се по командировки и благинки. Сега се изявяваш като професор по национална сигурност в един армейски ВУЗ и облъчваш хората с глупотевини. Та ти не си полезен за институцията, която те храни. Кажи нещо за рИформата в БА по която ти си спец. Грънци. С твоите действия и празнодумия нанесе щети на нашите деца, които са на вън. Но и твоите на вън човече от такива грандомани, дървени философи, парвенюта и бездарници като тебе. Нали работихме в школата в Симеоново интриганче, всезнаещо. Прочел 5-6 книги и вече е бог. Един човек, които през живота си не е направил не е постигнал нищо. Само 80 % понасят и търпят такъв "учен" ? Не трийте !

..."но млада студентска България заслужаваше да чуе от първа ръка програмна лекция със стратегическите приоритети на страната ни преди 1 януари 2018 г.", казва Николай Слатински. Е! Тя "млада студентска България" се опита и въпроси дори да зададе, развълнувана очевидно от академичната премиерска лекция;) Част от въпросите не се понравиха и получиха ответни препоръки даже! Пък и академичните изяви на премиера са ни дежа вю - 3-ти мандат ги слушаме, ама с това си оставаме - с говоренето и академичните препоръки!;)

де го чукаш де се пука

Нали?;)) Често се получава при академичните лекции на премиера - те му задават конкретен въпрос, а той се отплесва за магистралите, да речем! Освен при него, наблюдавала съм го и при Мирча Кришан в прочутия му "монолог за краставицата";)) Сега очаквам следващата ти реплика - "нищо не си разбралО";)) Давай!

Ако професорът е очаквал Урко Борисофф да излезе и да говори, като ерудит, явно мнооого се е объркал и не е в час! Аз дори силно се учудих, разбирайки, че Вождът ще изнася, и то забележете, ЛЕКЦИЯ... ! Абе, изобщо, гоУем смЕЕЕх! Освен това, какво да очакваме от общество, което вече почти три десетилетия се облъчва с чалга и се гази от мутри?!... NICE, A?!

К'ва е тая ушато-цайсата карикатура на снимката?

Без значение дали си ляв или десен. Русофил или русофоб. Анти или про Европеец, Американец, работен или безработен - НЕ гласувайте за партии или личности които са били или в момента са в Парламента или властта. Изборът е ваш, а страната наша. Не гласувайте за партии или личности който са или са били в Народното събрание! ++ Копирай и разпространявай този текст на всякъде, ако не искаш да ти се гади като четеш БГ новините в следващите години.

Не моем ги разбра теа наште политици и ентелектуалци. Искаха да сме таксиджии, бармани и проститутки, а ся прости сме били и сме се радвали само на себеподобни.

Единственот което постигаме с перестройката ( тя за нас не е свършила) са клошарите съсипията и гладът.

Да ме извинява Слатински, но на тази снимка прилича на олигофрен...Не съм разговарял с него и не го познавам що за човек е , но тази снимка.......

Слатински: 2001 - секретар по националната сигурност на президента Георги Първанов.

И: Член на Радикал Демократическата Партия. Редактор на в."21 Век" - орган на РДП. Народен представител от СДС в 7-то ВНС и 36-то НС. Стипендиант на НАТО. "Преподавател" в ЮЗУ, НБУ, УНСС, Славянски университет, Варненски сЛободен университет и други подобни ЦУМ-ове.

Слатински, подобно на тебе и сега управляващите се борят за някоя кинта повече да скатаят! Пък ония с милярдите докато ги натрупа след елиминация на съперниците смяташ ли че разбира от политика и стратегии! За него е важно да леквидира конкуренцията в зародиш - нали се учи от Евроюдейските лидери!

И аз не разбирам защо напоследък т.нар. интелектуалци все нападат същото това общество, било то гражданско или селско. Те не са ли част от него или до такава степен са се изолирали, че почти са достигнали висините на нашите политици?

сега вече и интелектуалец ще стане обидна дума, наред с бизнесмен и депутат. Ми то само лош материал се кичи с тези съществителни.

Абе пернишки , премиера ние отдавна сме го диагностицирали и лошото е , че не подлежи на лечение. А и ти гледам имаш остра нужда от лечебни процедури , дори за перничанин.

Народът си избира сходни с него по интелектуална извисеност, както навсякъде по света. Стрижат го, но не желае да си плаща за висока квалификация. Пак го стрижат не поумнява. Изборът на руснаци начело на българска държава е лошо решение, но пък служи на Кремъл. А Кремъл иска лично да влезе в Истанбул и Анкара. Дето се вика докато има Кремъл апетитите ще ги има. Няма нищо необяснимо с толкова много руснаци в българската политика.

Ти на хазарите руснаци ли им викаш?

Язък, не можах да чуя лекцията на ПРОФ. Б.Б.- Тикваров!

след като самия ЕС и неговия мотор, легитимира този лектор на България? Не сте справедлив към хората,те са вдигнали ръце след като самата Европа му пази гърба.

Професорът май не осъзнава, че българският народ смята миската за по-интелигентна и по-заслужаваща коментар от Борисов. Това обяснява и пълното игнориране на "академичната" премиерска реч.

А бе Слатински, ние с премиера който си имаме, отдавна сме се примирили, ама тоя крокодил направо ни обърка и без това дебилските мозъчета.

КОЙТО ЕОРГАНИЗИРАН ОТ БОРИСОВ СА ВКЛЮЧЕНИ: Теменужка Петкова, Цвета Караянчева, Лилито Павлова, Десислава Танева, Ивелина Василева, Екатерина Захариева, Цветелина Бориславова .... За всяка от тях има по малко , но от сърце , а за кака ЦВЕТЕЛИНА цялата държава. Предстоят номинациите за ТЪРГОВСКА БАНКА ВИТОРИЯ , в която битката е между мис БОРИСЛАВОВА НА БОРИСОВ и мис ПЕТЯ СЛАВОВА НА ЛЮБЕН ГОЦЕВ. СКОРО ЩЕ ВИДИМ КОЯ ЩЕ Е ПОБЕДИТЕЛКАТА В КОНКУРСА!

а забрави ли клецка цачева

Г-н Слатински е от онази порода градски десни еврооптимисти, които обитават паралелна вселена. И упорито отказват да видят очевидни неща. Първо-Западът е в безпрецедентна криза и то не от вчера. Тръмп, Брекзит, Каталунии, Германии, бежанци, дългови кризи, балони, квоти, предстоящо спиране на кранчето "европари"... да продължавам ли? Второ-исторически винаги България е била зависима от външни фактори и никога не е била субект на съдбините си. А прост обект на грешни експерименти. Сега особено тежко за съжаление. След като не зависи нищо от нас, а външните фактори са в катастрофа, какво визионерство очакваш от глупав политик или вчерашно хлапе студентче да бърбори никому ненужни и неразбираеми неолиберални безсмислици? Как да ни е интересна речта на Борисов, след като Борисов не е интересен никому и с нищо? Каква академична младеж ти се е привидяла и какво очакваш да чуеш от нея? И какво общо има с това някакво селско чалга мероприятие за хубавици? Гледай си пенсията и не пиши смешни коментари по Фейсбук, че не можем да насмогнем да ти коментираме глупостите.

Значи какъв е извода? Понеже всеки втори българин разбира от красота - реагира веднага, но от лекции и академика разбират малко, и те си траят, та затова е така...

ОТ КУПУВАНЕТО НА ТАКИВИ МИС-ТИТЛИ ТА ДО ВЪРХА, И Е МНОГО ПОКАЗАТЕЛНО !!! ЩО СЕ КАСАЕ ЗА ПРЕМИЕРСКАТА ЛЕКЦИЯ - ЩЕ ГО СЛУШАМ С УДОВОЛСТВИЕ, НО ПО ТЕМИ КАК СЕ ПРЕНАСЯТ НАРКОТИЦИ, КАК СЕ ЕЛИМИНИРА КОНКУРЕНЦИЯ И Т.Н. АКО НАПИШЕ И КНИГА ПО ВЪПРОСА, ЩЕ СИ Я КУПЯ ВЕДНАГА !!!

Слатински и аз не те разбирам ! Когато Иво Христов каза, че 80% от българите са дебили, ти се възмути. Сега казваш същото, само че завоалирано. Е, Слатински, кога казваш истината ? Докато се правите на ощипани моми, така ще е. И ако трябва да перифразирам една поговорка - какъвто народът, такива и миските и премиера!

Гледах събитието ВЕДНАГА, щото ме интересуваше и въпреки очакванията ми - НИЩО. Той не каза НИЩО за България в или извън сегашната парадигма.А този на снимката е подобен на случая с мишката, пардон, миската...

Историята с МИС БЪЛГАРИЯ е духовна храна за 80% от дебилите съставляващи обществото ни. Същите тези ДЕБИЛИ избират подобни на тях представляващи ги в ПАРЛАМЕНТА ДЕБИЛИ и УПРАВЛЯВАЩИ. КАКТО КАЗВА БОРИСОВ : "Аз съм прост и вие сте прости Затова се разбираме" НЕ САМО СЕ РАЗБИРАТ , НО И ИЗБИРАТ. ПОДОБНОТО ИЗБИРА ПОДОБНО!

Този живее в паралелната реалност.. Какви "млада студентска България заслужаваше да чуе от първа ръка програмна лекция със стратегическите приоритети на страната ни" Кажете на студентите къде има свободни места за Нова година, да повръщат без пари, салфетки да хвърлят.. Каква "млада България", какви "стратегии"...

на патоса е изключително прав!!! За това, че той е имал някакви очаквания, то те са си негови))) Не може да се сърдиш на някого, че не ти е сбъднал очакванията.....