Антикорупционният закон и прийоми за симулация

В доклада на Европейската комисия за 2017 г. получихме препоръки да се приеме нова уредба за борбата с корупцията и да се осигури прилагането ѝ на практика.

Обратно в новината

Коментари - Антикорупционният закон и прийоми за симулация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв дебил трябва да си,за да стоиш начело на МП?Народът не те избра за Президент,съгражданите ти не те избраха за депутат?А ти стоиш министър!?Но това са те ортодоксалните комунисти-СРАМ НЯМАТ!

Първо-кажете що е то корупция-какви деяния са квалифицирани и защо. Второ-престъпниците НЕ декларират, преди да са обмислили как да скрият престъплението си. Трето -т.наречените разследващи не могат да са ПРЕДИЩНИ, защото са обвързани.СПРЕТЕ да театралничите и махнете ЦЦ от МП.

Бойко да си продаде неговия суджук на промоция, много мераклии ще има да си купят и хапнат хахаха с високо кръвно, а пълен, от качамак не се напълнява бре, бойко, качамак, качамак, днеска ядох утре пак, къде е цвъки качамака, единият суджук, другият качамак, добре си играят картите двамата и останалите-деси, цвета, шофьорчетата им. чушки и домати който не яде той голям не ще да порасте, къде е внучето на бойко, дай да го видим, в бг или щатите, нещо напоследък не го е показвал, вече видяхме женката на цвъки, много пъти, а и две халки има на ръката си, зет като кж мед

Определено, г-н Насименто/Дир.бг ! - това Е 'механизмът' на 'наште' за Шунтиране на Всякакво Реално Процедиране. НО ! - Нещо щракна Баш около 'наш' Сотир виа Магнитски.

и какъв е тоя конституционен съд който работи против гражданите може би гражданите трябва да си направят конституционен съд 2 които да защитава техните интереси,гадни изедници и по турско робство не е крадена толкова тази страна!!!

само гражданска война ще ни оправи или да доиде да ни превземе някои отван , омразнами от тя корумпирани главочи тук,мазни ,нагли,глупави и алчни. които и да ни превземе ще е по-добре!!!!

Гротеска,симулации и имитации ! Това е България ! Съдебната власт се подиграва с изпълнителната и законателната ! Ние сме под робството на съдебната власт,която е слуга на мафията срещу много пари ! Вижте какво прави Административния съд в Бургас,бойкотира изпълнителната власт! Това го няма нито в Африка ,нито в Латинска Америка и Азия !

Още преди 15 г. имаше декларации на имуществото. И какво,кого хванаха ? Не корупцията мъчи България, а неравноправния обмен със запада, ограбват ни. И освобождаването на западните корпорации (и целия бизнес) от данъци. 10% данък печалба е смешен. В Гърция е 26%, в Германия 27%, във Франция - 30%. 15 милиарда лева изтичат от страната всяка година. Напълно законно. А като хванеш някой със 100,000 лева подкуп и като го конфискуваш ? Пада се по 1.5 стотинки на човек. Ама и толкова не са хванали досега.

няма да има нито хванати, нито осъдени-целта е да мине председателството на РБ на ЕС , след което този кабинет ще си отиде

АКО СЕ ПРИЕМЕ ТОЗИ ЗАКОН,ПЪРВО ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАЛОЖИ СРЕЩУ ЦЦ!!!

Боце, прати на тези хора един тон суджук бе! Стига си муал тайно и сам!