Лениви и презадоволени - така живееха ”принцовете” на НРБ

Людмила Живкова и Владимир Живков са само два от многото примери - България за малко да стане първата наследствена комунистическа диктатура.

Обратно в новината

Коментари - Лениви и презадоволени - така живееха ”принцовете” на НРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото повече чета глупостите в поредната тъпа статия на DW, толкова по ми се иска да не бяхме сваляли комунизма и да го върнем обратно.

Глупакът глупости чете и глупости му се привиждат само, само с глупости се занимава... Защото е глупак! Умният човек веднага може да разбере глупакът - да го хвърли на кантара и да разбере колко му е акълът, ако изобщо има някакъв. ГЛУПАКЪТ И ПРОСТАКЪТ УМНИ НИКОГА НЯМА ДА СТАНАТ, ТЕ ПРИЕМАТ ХИТРОСТТА ЗА (ЕДИНСТВЕН) АКЪЛ И РАЗУМ НА ПЛАНЕТАТА! И ГРУБАТА ФИЗИЧЕСКА СИЛА - КАКТО ПРИ ЖИВОТНИТЕ!

Хаххахаха, та какво искаше да кажеш. Или просто едно словесно изхождане

Независимо , че минават вече 28 години от дворцовия преврат, сега ни управляват внуците на същиата вехта номенклатура.Те държат почти цялата икономика и се разпищолеха тъй като все пак имаше някои който са ги следи.Сега никои никого не пита откъде са парите за палатите ,ламборджинита,майбах и т.н.На 10 ноември имаше 1 100 000 , които бърза се преорентираха в обстановката и сега ни управляват пак.Да си зададем тъпия въпрос кои го пуснаха на учи в т.н. Школа на МВР.А бившата партийна секретарка и сегашна министърка на правосъдието.Или както е писал Паисий Поради что се срамиш да се наречеш българин/комунист/.Бивши такива няма То не беше подлизурства,лозунги,обръщане на палачинката само и само да се като мазно петно над водата и във властта.И техния край ще дойде.

Няма ли кой да му затвори мръсната соросоидна уста на тоя Цеков.

Че сега не е ли същото? И не са ли същите....? Всички които са били около властта преди, са във властта и днес.... И за последните 30г нищо не се е променило... Отрочетата ба бившите комунисти сега са най-богатите капиталисти и ултра нео либерали..

Променило се е, сега се краде и се възползват от властта 100 пъти повече от преди.

СЕГА ЕДИН ПРОСТ МИТНИЧАР ЖИВЕЕ ПО-ОХОЛНО ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ЛИДЕРИ!!!ПРИ БАЙ ТОШО,СВЕТЛА МУ ПАМЕТ,БЪЛГАРИЯ БЕ УВАЖАВАНА И СРЕДНО РАЗВИТА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА,СТРАНА БЕЗ РОВЕЩИ ПО КОФИТЕ И РАБОТЕЩИ БЕДНИ!!!СЕГА ???САМО МАФИЯ И МИЗЕРИЯ ЗА НАРОДА!!!ВОНЯТА ОТ РАЗЛАГАНЕТО Е НЕПОНОСИМА!!!

Абсолютно вярно.

Защото точно комунистическите лидери и чедата, шофъорите, серитъорите и любовниците им чрез тези от ДС-КГБ така пожелаха за да прикрият огромната си вина за безбройните си престъпления срещу Род и Родина. А тези отлично знаят чия ръка да целуват (и други части на тялото) и на кого да благодарят, а непослушните сред тях или онези, които се вземат много насериозно всички знаем каква съдба ги сполетява.

Някога смятах, че Дойче Веле е сериозна мадия , да ама много съм се заблуждавал.Спокойно може да се смята ,че те надхвърлиха и най-тъмно жълтите медии.Лошо няма , щом това ги храни.Доста нечистоплътно е да се завират под юргана на хората,предизвиква здравословна потнуса ,нещо като тъмно зелена храчка ,върху бяла покривка

Някога си бил по-умен - явно при теб вместо прогрес се забелязва упадък и регрес. Че и явно се гордееш с това, което още веднъж доказва, че когато си глупав и прост това е за цял живот. Което ми напомня един друг "феномен", който е много отчетлив за българите в България - ЧЕ СТАРИТЕ ВМЕСТО ДА СА ПО-МЪДРИ И УМНИ, ПО-БЛАГОРОДНИ И ЗА ПРИМЕР, СА ОТЧЕТЛИВО ПО-ПРОСТИ И РЕТРОГРАДНИ ОТ МЛАДИТЕ!

О, /или демократичното УАУ/ не знаех ,че Фройд онзи Зигмунд се е преродил , но този път и в компилация с Роршах ,бравос.Винаги ме радват такива , елементарно любителски психологически екскурзии с мотиви на псевдо -философски съждения.Дерзайте ,сребърниците са зад ъгъла , ама по-бързайте , че друг платен соросоид се "набира" към тях

Людмила е единствения благороден държавник в новата история, с изключение на Царя

Абе списача, отговори ми на два въпроса: - Колко бяха "принцовете и принцесите" тогава и КОЛКО СА СЕГА? - Каква част от обикновените хора тогава живя в нормални условия и каква част живее сега в нормални условия?

и тогава и сега честните и интелигентни хора живееха зле а простаците и подлеците са добре затова има 2 000 000 в изгнание

а сега къде са учат в Бъркли същата работа е

Още една причина, всички от бившата върхушка на БКП, барабар с наследниците им да бъдат бутнати в пандиза за поне 10 годинки. И да отработват бившите си привилегии на някоя кариера за камъни. Така де - поне нещо полезно да свършат - камъните ще послужат за правене на нови магистрали.

Тези статии на DW за соца миришат на нафталин. аД не са писани 90-те,а сега пак да ги вадят?

На нафталин мирише тъпия ти мозък.

"Ето с какво е зарадвал софийският соц-оазис своите ВИП-храненици ...: 911 кг деликатесни колбаси, над един тон пресни домати и краставици, 1,5 тона ранни череши, близо тон ягоди..." И какво, и аз си ги купувах от магазините. Тогава това БЕШЕ българско производство, а сега е чуждо производство, а за днешните колбаси даже не искам и да пиша.

Стар трик на комунистическата пропаганда. Личностите са виновни - Партията не! Не ви минава номера. А къде отиде Диктатурата на Пролетарията? Тя не беше ли наследствена?

е сега така живеят децата на мутрите,трафикантите,мафиотите и всички новобогаташи

Ама те мафиотите са точно децата и обкръжението на тогавашния елит, няма пазлика. 30 години явно не стигат да се разделят с порочните практики, не пуснаха кокала

разбирам, че доматите и черешите са били кът едно време? Те бяха без пари, дето се вика, всеки си ги садеше по дворовете, а пък ако ти нямаш череша, то съседите имаха и за теб! И какви са тези мизерни килограми дето е изброил този човек, знае ли изобщо за какво иде реч!!!

Това, че е било така при комунизма няма как да направи днешния скотски живот на народа добър или дори поносим. А това е перверзната мисъл на велето- да ги върже нещата...

как на бялото ще кажеш черно. Пълни измислици!

привет от истанбул. при соцiaлизма беşе страşно лоşо! при капитализма сışто!

пак ли тоя колю, бе, тоя пише под диктовката на някой олигофрен. И аз бях презадоволена, само дето не съм "принц" като тях.......

Днешните са 10 хиляди пъти повече и много повече презадоволени от описваните в "новината". Коя е държавата, в която властимащите не са презадоволени?

Чудно защо под тази статия постовете са около стотина само. И като седя и се сещам, защото платените червени кухи кратуни няма какво да напишат, освен че Дойче Веле лъжат безобразно. Може и да ви се хванат младите социалисти на постовете драги тролове, но ние които живяхме по онова време знаем, че всичко е истина до болка, че и по зле беше. За това другарите социалисти никога няма да вземат властта повече, а другарката Курни ще си ближе само дебелия задник и ще обяснява как почти сигурно е на другите избори ние, червените ще бъдем първа политическа сила и ще върнем старото време на др. Тодор Живков, зер му носихме букети в Правец за рожденния ден...

Малоумните, червени скотове са падат по садо-мазо игричките - най-много се кефят, когато техните извратени, червени шефове, прости като гьон, ги опъват яко с кривата линия на зловоннната им партия!

Това за избирателите на ГЕРБ ли говориш? " Привилегии по рождение" - Лиляна Павлова най-добре ги усети...

с дедо партизанин

днешните как сладко плюят по тия дето са ги направили чорбаджии...

Лениви и презадоволени, значи! Добре, ама в сравнение с днешните, не им личи чак толкова!

патрицият, когато се разхождал из града, бил придружаван от специален роб-номенклатор. Той е указвал на господаря си кого да поздрави и кого-не...и така се е попадало в номенклатурата, т.е. определен брой лица. При соца имаше номенклатура, сега-как ли се нарича, след като лицата вече не са определен брой....

нарича се евро-атлантическа безродническа върхушка

Е да де изродена измет не виждана. И какво ново, това отдавна се знае. Нека се порадват още малко, за последно ще им е. На наследниците на националните предатели само лоши неща и болести ще им се случват от тука нататък.

Лениви и презадоволени - така живееха принцовете на НРБ Абе Милушев ами ти да не би да не си бил случайно "непрезадоволен'. пРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ТОВА ДАЛИ Е ВЯРНО , ИЛИ НЕ, А ЧЕ ГОПИШЕ ЧОВЕК, КОЙТО Е БИЛ ОТ "ПРАВОИМАЩИТЕ">

Не, не това е "проблемът", кретен, ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е ИСТИНА И ЧЕ ТОЧНО ТЕЗИ И ОТРОЧЕТАТА И АВЕРИТЕ ИМ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ДЕРИБЕЙСТВАТ И РУШАТ ДЪРЖАВАТА НИ!

Милушев му кажи-не го псувай повече!

ДИР ли сте или дойче веле???

На тъпи, глупави и идотски въпроси умен човек много трудно може да отговори така, че предубеден идиот да може да вдене.

На ПРЕДАТЕЛЯ николай цеков - американски фондации чрез дойче зеле МУ ПЛАЩАТ - и съответно плащат и на дир-а за публикуването на такива пасквили!!! За да плюе по дружния живот и социалната държава. Факт е, че социалистите просто искат да ибат мамата на егоистите и хората да живеят що- годе дружно. Най- големият страх на егоиста е - някой да не му вземе нещо, или да го принуди да даде. Затова ще продължават да реват по сайтовете, защото НА СТРАХА ОЧИТЕ СА ГОЛЕМИ!!

Трябва да го призная и да ти отдам дължимото - ти определено се налагаш като ИДИОТЪТ НА ТОЗИ ФОРУМ!

Абе кой му плаща на тоя идт да пише такива глупости и най-вече за кого ги пише - тоест коя му е целевата група?

Защо все против Живков пишете? Ами всички останали? При Живков имаше поне държава. Защо нищо не пишете за всички грабежи и далавери след 10.11.1989 г.?

Ех, времена в които е имало една принцеса и един принц... А сега се нароиха и принцовете, и принцесите че покрай тях и една камара графове и барони, и тук таме по някой кондотиер...

посрановските тролове и червени лумпени - виете ли?! така беше - някои бяха много по-равни от другите, а лед ноември 1989 направиха "прехода" и сега те същите и техните бездарни отрочета, които окрадоха парите на България, продължават да довършват каквото е останало!

ааа, ми нали не искате уравниловка бе???

Забравяш троле, че тогава не можеха да оставят в наследство на отрочетата си служебните си привилегии и постове. А сега могат, защото с парите върви и властта. Което и беше същността на Прехода.

Каквото е останало ще бъде чевръсто опраскано от правителството Борисов 3.

Единствения избор на агонизиращите капиталисти е в това да си изберат кой точно ще ги ликвидира - комунисти, фашисти или Даеш. Ни повече, ни по-малко.

Постоянните читатели на новини си дават сметка, че яростната антисоциална кампания в България започна след приемането й в Европейския съюз. Такова противопоставяне, саркастично и обидно нападателно плюене бе наложено от американски фондации чрез европейските им представители и няма аналог в близката Българска история. Възниква въпрос ЗАЩО НЯКОЙ ИНВЕСТИРА ПАРИ В ТАКИВА КАМПАНИИ. Нормалните и разумни хора няма да намерят отговор - защото нормален отговор - няма. НO КАМПАНИЯТА Е ОЧЕВИДНА, ЯРОСТНА и НЕбългарска. ФАКТ!

"Цялата история на съществуване на анго-саксонския свят е история на последователното ограбване на не англо-саксонски народи. Това е велика пиратска цивилизация. В смисъл - тумор. Паразитираща и потребяваща ресурси. "

Лъжеш. Прибягването към обиди на лична основа си е точно ваш патент. Това е новата тактика, всичко, което сте правили или правите го преписвате на противника и той като е глупав, почва да се оправдава... :))) Работеше в началото, когато никой не можеше да повярва, че сте толкова нагли... :)))

Въпросът е коя е първопричината, позволяваща подобни злоупотреби? Отговорът е в основополагащите за соца. трудове Капиталът и Комунистическият манифест. Поинтересувайте се кои са техните автори.Поинтересувайте се кой създаде комунизма като идеология и кой го наложи с държавен преврат първо в царска Русия, а по- късно и в Източна Европа. А сега си отговорете кои са стратезите на глобализма и неолиберализма. И в заключени еще попитам - не се ли въртим в един и същи омагьосан кръг като щурави, а през това време едни и същи фамилии - на световната лихварска пасмина - разкатава фамилията на обикновеният човек по цялото земно кълбо?

това, което заграбиха новите "принцове", е 100 пъти повече от това на комунистическата номенклатура. Сега си купуват частни яхти и самолети. Навремето най-много да имаха по една вила и кола.

някои политици и бизнесмени вече "имат" милиарди, "заработени с честен труд"! Няма сравнение с "милионите" на Т.Ж. и семейството му.

естественно тук добавяме ДС КГБ и сума ти мулти и мини групчета

те тия не са ли от същите :}

Аз съм точно на 20 год. и да ви кажа, повече ме интересува как живеят днешните принцове, защото май малко от тях са придобили богатствата си с честен труд. А миналото - минало. Всеки ще си го получи, само до не ставаме злобни и отмъстителни.

Вярващите в човечността и справедливостта на Запада ги чака много грубо събуждане, като нас - скачащите през 90-те години. Само яростното противопоставяне може да бъде надеждна защита от тях. Но всяко поколение да си носи кръста.

навремето беше синноним на крадливи слуги, така че Георги Милушев по-добре да сподели лично той какво е намазвал от "дълбоко-законнспирирания плод-зеленчук". Такива като него се уреждаха с всичко и бяха на тлъсти заплати.

ТЖ е подценил точно такива наглед незначителни хорица като тоя Милушев - и това му е била грешката.

сгазих лука... не знаех, че ГМ е генерал и какво представляв тая служба... затова е добре човек да си прави справки! Всички претенции - към автора от ДВ! Аз съм пас.

към допълнението. В статията си някакъв си Николайчо от Дойче Веле е представил г-н ГМ като някакво недоразумение - плюс лошия превод от немски и наскубаните цитати впечатлението става тотално изкривено. Сега, като прочетох едно интервю, си вземам думите обратно за човека. Но за някакви други незначителни хорица от ниско ниво си запазвам мнението. Накрая въпрос: имам чувството, че някой иска да ни лиши дори от минало, от хубавите неща, за бъдещето ясно, че е пълна мъгла. Защо? Докога с тия статии? Въпроси без отговор.

кво ти отне демокрацията - отне ти това, че сега синът ти щеше да учи в Москва - няма лошо така аз мисля, но не и ти , защо прати синът си в САЩ при мръсните капиталисти и убийци на индианци и бияачи нанегри а?

ами очевидно защото даже и синът на една комунистка е достатъчно добър за престижните американски университети, за разлика от местните 'даровити' американчета отглеждани на биг мак, кола и телевизия.

Скромно ни спестявате и информацията, че синът на Цецка Цачева също учи в Америка. Защо този факт не те възмущава? Или това е друго нещо, някакси демократично? Как ли намира Ц. Цачева пари да издържаследването на детето си в чужбина?

Собственикът на веригата "Зора: май е поеволюирал в житейските си виждания. Изчака четвърт век (за всеки случай) и се сети да понаговори това-онова. Защо ли толкова го цитират?

Моля Ви, не правете коментари на този Цеков. Така ще го елиминираме.

няма да стане. на тоя предател му се плаща на "статия"

Море, ако Тато беше жив и поемеше властта- за 72 часа оградата към Турция щеше да ба е построена, че пиле да не прехвръкне. Ако България имаше пак възможността да има същите социални придобивки като по негово време- здравеопазване, работа, индустрия, селско стопанство, почти никакъва криминалност и още мнооого други неща които оценихме след като ги загубихме- процентът на гласуващите за него щеше да бъде много висок- доброволно. А запада така или иначе щеше да иска да дойде на нашите пазари. Ето всичко това не се хареса на запада и те умело използуваха нашата наивност.

По това колко минуса са сложени можете да разберете, че точно тези които крадоха след 1989 са непрекъснато сред нас и не смеят да кажат истината.

Ама ти верно ли вярваш, че плюсовете и минусите не се модерират по целесъобразност?

Ето така се прави пропаганда: Намираш един предател- в случая Пундьо Цеков, ПЛАЩАШ МУ и изпозваш националността му за да го представиш за образец на нацията. Така правеха фашистите и преди 10-ти ноември. Само че преди 10-ти къв предателите нямаше милост. Също, както и СЕГА няма милост към Сноудън, Асандж и всички ОГЛЕДАЛНИ "предатели", направили обратното - за вражеския държавен лагер. Фашисти, хората не пасат трева. Всеки ден платена статия - И - НИЩО.

Много плач и много "мъка" на лакея Милушев, ял огризките ( а може би и по-големи порции от соц-големците, защото никой не го е контролирал. Особено за българските турци. Непростим грях на социализма е , че не ги изгониха от България без певименуване и обяснения, както направиха чехите със судетските немци> Някой да чува сега плача на тези немци, изгонени от собствените им домове?

що те си стоят на село или в най-добрия случай всеки където се е родил както беше? Защо като завършат хукват по Европата или в САЩ, а не отиват три години да работят на село както беше задължително преди. Защо не купуват, сигурно има руски коли, а изкупиха трошките европейски. Защо плюят по магистралите ама като се юрнат по тях - хем плюят, хем карат и се трепят - то от всяка пръчка лозе не става.

Има си непредубеден сайт с над 7000 фотосиа .За периода на т.н.Живково време разцвет ,чисти курорти .Безплатно образование,здравеопазване,гладни е имало.,просяци също,почти нулева престъпност.Със самолети са изнасяли зеленчуци ,плодове.Натурални храни.Л.Живкова ,много е направила за културата-"'Знаме на мира "е по нейна идея"За сегашният период ,поместени снимки с разруха,сякаш се е водела война.Има и други материали"На 10 ноември изгубихме България"Взема се положителното от разни периоди и се върви напед.

Това което си написал къде го прочете.В някой агитационен афиш останал от Живково време ли.Попитай жителите на Бухово Куклен каква чиста природа беше около тях.Какво безплатно образование и здравеопазване като се удържаше всеки месец ДОД от което се вземаше процент за тези пера.Да изнасяхме със самолети домати за копейка килограма а за нулевата престъпност можеш да попиташ редакторите на едновремешните вестници на които им беше заповядано да не пишат нищо за кражби и престъпления.Даже за Жоро Павето не пишеха.

Да-а, още един, който не си внася данъците, даже си мисли, че сега ДОД няма. Още един, на който му харесва безнаказаността.