51-годишната Ангелина Б. и нейна връстница слезли от автобус, движещ се по линия № 2 от жк "Струмско" към центъра на града, на спирката в близост до пивоварната фабрика. Двете жени тръгнали да пресичат в посока пивоварната, за да отидат на работа нощна смяна, когато били пометени от джип Нисан "Терано", управляван от нотариус Александър Б.

От удара тялото на Ангелина било изхвърлено върху предния капак на идващо в обратна посока такси. Колежката й починала на място. Пострадалата е транспортирана до Спешно-приемно отделение на МБАЛ, където е установено, че е с тежка политравма. Ангелина е с открити фрактури на крайниците, счупен таз, прешлени на гръбнака и други тежки травми. Към 23 часа е транспортирана за Института за спешна медицинска помощ "Пирогов" в София в тежко състояние. Настанена е в централна реанимация и има опасност за живота й.

Пробата за алкохол с дрегер на шофьора на "Нисан"-а е отрицателна, взета му е и кръвна проба. По думите му двете жени изскочили пред джипа му внезапно и нямал време да реагира. На мястото, където са пресичали, не е имало пешеходна пътека. Валяло е дъжд. Над два часа районът на катастрофа бе отцепен от полицейски патрули, докато бе извършен оглед.