Коментари - Москва зачеркна обсъдените през 2021 г. със Запада гаранции за сигурност | Днес.dir.bg

Москва зачеркна обсъдените през 2021 г. със Запада гаранции за сигурност

Дискутираното тогава днес вече не е актуално, заяви зам.-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков

Обратно в новината

Коментари - Москва зачеркна обсъдените през 2021 г. със Запада гаранции за сигурност | Днес.dir.bg

Коментари

А бе мисирки защо пускате заглавие лъжа бе?! Запада начело с агресор номер 1 в света САЩ/над 800 "миролюбиви демократични" военни бази по света защитаващи явно марионетните си правителства и грабежа на американските корпорации и водещи почти без съпротива войни с милиони избити предимно цивилни-Ирак, Югославия, Либия, Афганистан, Сирия, Йемен, Украйна, Виетнам, Корея, Никарагуа, Куба и много други без никакви съображения със света/ не спазва никакви споразумения и договорки/то от гейове и геронтофили кво да очакваш/ и ООН, което мълчи за Ирак, Югославия, Либия, Украйна, Палестина и др. НАТО обгради Русия от всички страни с бази, но иначе са "миролюбиви" уж!!! НАТО продължава незаконно да съществува по евроатлантическите им ценности/никой не ги е чувал, но са убивай и граби/, защото няма вече Варшавски договор, а то е създадено в противовес на източния военен съюз!!! И какво да прави Русия, освен да се защитава!!! Ако Русия или Китай направят база в Мексико, как ли ще пищят краварите?! Я си спомнете Кубинската криза, когато тези страхливи кравари щяха да предизвикат ядрена война за една база на СССР!!! А Гуантанамо на кого е между другото?! И сега САЩ с над 800 бази в света, като най-големите около Русия и Китай!!! Айде оборете ме сега, но не тъпите промити мозъци вярващи на ала-балите на СНН, Дойче Веле, финансираните от Америка за България Капитал и Дневник/защо ли/ и разни пропагандата!!! Искам истински доводи, тъпаци!!!

този при фицо

Русия няма право да се защитава. Долу православието.

Мацква си го търси

Колкото ти черните паламарки или не чак толкова ?

първи ще хвръкне, онбаши...

Ще ви предложа едно мнение от времето преди да започне СВО в Украйна. Публикувано е у нас на 29.05.2018. Вие ще ми кажете дали този, дето го е написал е "бил в час" със съвременния свят още тогава и доколко. " Това „всеобщо веселие“ е платено и ще се състои при всеки случаи и това се признава дори и от най-безнадеждните оптимисти. Прогнозата се разминава единствено в определянето на времето и мястото. На русофобите им се иска най-интересното да се случи източно от Киев, на нормалните – малко по-на запад, а най-добре по местожителство на авторите на проекта. Най-големия риск за Русия днес съвсем не са западните санкции, изпълнени от евроклоуните, които без руски енергийни ресурси ще живеят, колкото големи са запасите в еврохранилищата. Заплаха ли са някакви материални ограничения за народ, който има опит при оцеляването с дажба хляб, равна на 125 грама на ден, това е все едно да плашиш таралеж с основната собственост на хомосексуалиста. Най-големия риск за Русия е да се хвърля да спасява „своите западни партньори“, когато обещаното от Големия брат се случи наистина и ограбването на Европа от него премине от студена в гореща фаза. Това ще е трудно, защото воплите за помощ ще бъдат предостатъчно. Евронародите изобщо лесно и непринудено зоват Русия на помощ, за да могат след това леко и непринудено да я оплюват, когато помощта бъде предоставена."

Драсканици на поредното интернет зомби, което цъка 24/7 у фейсу и разни пентаграми. Матрицата здраво го държи

Петродолара гушне ли букета - гушва го и печатницата ...! И войните по Света спират ...

Запада,НАТО са на Руската граница.След Минските споразумения и Москва невярва на сълзи.А да попитам и този който коментира че Русия не е в Европа.А Грузия и Турция според него в Европа ли са?

По въпроса кой е в Европа и кой не е - В Русия, в Китай и останалите страни от региона в географията съществува континент "Евразия". Във всичките им учебни заведения се изучава, че континентите са 6 на брой. Това е по-правилната теза, защото няма физическа граница между Европа и Азия.По същество е "евроатлантическото представяне" на географията.

Договорите с ватниците не струват колкото хартията на която са написани

Напиши цитата докрай, не се опитвай да ни лъжеш! Ето го - "Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе."

+ + + + + + + + + + + + + +

Преди Русия да зачеркне каквото и да било, Западът, в лицето на САЩ и наглосаксонците зачеркнаха всичко, което можеше д се зачеркне в международната политика и дипломация, с претенцията, че те са единствените хегемони, на които е позволено да си правят безнаказано, каквото им скимне по Света! Така ч, цялата тази бясна анти-руска истерия и демагогска пропаганда само показва, колко са се осрали атлантиците. Нищо повече...

Москва зачеркна обсъдените Закъсъха оБсъдените

"Русия ще третира всички чуждестранни наемници и чуждестранни оръжия, изпратени в Украйна, като легитимни военни цели, заяви вчера говорителката на руското министерство на външните работи Мария Захарова, цитирана от Ройтерс и БТА." Ами айди бре... Пращайте вички български миндили, роби на Посолството, на фронта в Покрайна, та баба Меца да си поиграйка с тях. Отпадъци кат' Тагаренко усраинският миндил, Асенката - гея и всички останали знайни и незнайни сбърканяци - БЕГОМ на фронта в Покрайна, за да накажете лошите блядове. Ваща семка изрудска...

100+

200 -

Русия не го е спазвала, макар че го подписа. Тя възприема Европа като слаба, разделена, нестабилна. И в някаква степен ЕС е точно такъв. Но пък е факт, че хората там живеят по-добре, по-богато, по-добре, по-чисто, по-здрави са, по-щастливи са. Въпреки огромните заплахи и предизвикателства. За съжаление Русия не избра пътя към благоденствието на гражданите си. И въпреки, че на пръв поглед, една авторитарно управлявана държава да е по-стабилна. Това е стабилност на кокоши крака. При първите сигнали за нестабилност и проблеми, тази уж стабилна конструкция ще се сгромоляса. Както се е случвало стотици пъти в човешката история. Еднолично управляваните държави са само привидно стабилни. Реално са бедни, стресирани, напрегнати до краен предел и винаги пред пълен колапс. Целият живот на хората там минават в бленуване на светлото бъдеще и борба да оцелееш още една година и да чакаш да мине живота ти, за да започнеш да живееш нормално. А реално в тези държави само върхущката живее нормално, доста често извън самата кочина.

Съпротивителните сили на така наречения колетивен Запад, който осъзнава, че не може да се изправи през идващата от Азия икономическа сила, накара мислителите да сътворят идеологията за третия пол, свръхлиберализма и екологичните движения, които се превърнаха в нищо повече от едни бенефициенти на милиарди. Противопоставянето на тази идеологическа основа породи и създаде среда на враждебност, отчуждаване и откровена омраза между крайните западни и източни тетирории на Европа. Изтокът, който е естествен мост между Запада и Далечния Изток, не е така враждебен и краен в оценките си спрямо Азия поради една основна причина - осъзнава, че това предмостие, което представлява е по-скоро възможност, а не недостатък. Западът от своя страна осъзнава, че е забит в края на континента и няма да има ресурсите, възможностите и потенциала да реализира досегашната си политика на доминация. Центърът се пренесе от западното в източното полукълбо.

А ние, хитреците, като избрахме "правилния път" към ЕС и НАТО, след над 30 години, как сме? Това, дето си го написал за страните от "джунглата", които са извън Бореловата "градина", не е ли точното определение за нас самите?... Я пак се понапъни и поразсъждавай... Може пък и да ти се получи от 'емнайстия път!

Само дето ракетите и ученията са около нейната граница, а не в Мексико, Куба, Боливия и Канада... Но скоро и там, щом знаете толкова, отнаски дришльовци...

НАТО-то е най-мирната организация.Навсякъде носи само мир и просперитет. Справка - Украйна,Либия,Сирия,Ирак,Афганистан.......

Мир за белия човек и брадва за останалите

Ми в България носи само мир. Виж как само по форумите призовавате другите да се вдигнат, а вие си седите вкъщи... :)))

Както се казва, "каквото повикало, такова се обадило"... Само дето, не Русия започна този пореден кръстоносен поход, но като вече се е случвало и добре знаем от Историята, очевидно тя ще го довърши... За пореден трети път.

А кой го почна бе? Баба ти ли го почна? Аман от дебили....

На колко годинки си момченце, че не помниш събитията от 2014г.?

им се вика "малоумен първосигналник". Бас държа, че си и чалгар..

Ха ха ха ха Прост си Ако искаш да влезеш в ЕС, трябва да си член на НАТО Колко си прост, само! А иван костов много искаше да влезе в ЕС. Мед и масло протече от там

има само в гробищата!

Украйна се качи на Фейк такси. Сори!

Тия вече харчат 8.7% от БВП и Армати още няма, другарите пак са напазарували вили в Швейцария

зле си информиран, но така е, когато гледаш само БТВ и НОВА...

Ти от шит ток ли се информираш? Взимай си дилдото и изчезвай

Когато единия не играе по правилата, другия защо да го прави!? Всеизвестно е кой пръв започна да ги нарушава.

Ха ха ха ха Покрайна? 1991 година, се провежда референдум в целия СССР, за запазване на единната държава. Всички гласуват За! Обаче Покрайна и Беларус и Русия се събират в Беловежката гора, напиват Елцин и подписват разделението. Пак с подлост и измама Горбачов, вместо да ги арестува, се прави на ударен. Така, че Покрайна е създадена в нарушение на най висшата форма, на демокрацията - референдум! Т.е няма такава държава

Москва да си купи повечко вазелин и да не си отваря много устата като не я питат, че иначе ще боли още повече.

Че по пътя си за ЕС и НАТО се качи на Фейк такси.

явно си от друга планета...

"Безмозъчните олигофрени" вярват в ЕС,НАТО,"европейските ценности" и чакат на опашка , за да си сменят пола...

Абсолютно съм съгласен. Русия вече придоби статут на терористична държава и всякакви преговори са неуместни. Единствено решение е сваляне на управляващите главорези.

Ха ха ха ха За малоумните американски роби в България Няма да спазвам Версайския мирен договор Адолф Хитлер - Мюнхен 1936 Няма да спазвам Минските споразумения Адолф Зеленски - Мюнхен 2022 година Ще правя атомна бомба! Русия: Чухме те! Разбрахме те Ха ха ха ха Кървавият клоун

джудже в бункера на Мордор?

А къде между драсканиците си поставяш Будапещенския меморандум, подписан и от СССР, за приемник на който се смята Русия, гарантиращ териториалната цялост на Украйна срещу доброволния и отказ от притежаване на ядрено оръжие - най-сигурният гарант на териториалната цялост на произволна държава?

Да обобщим. Обсъждаш с Партньорите гаранции за сигурност и се договаряте за насоки. Нападаш съседна държава в Европа. Плашиш с ядрено оръжие - Само ти, щото си застрашен от целият свят без няколкото държави като Иран, и други в Африка и Южна Америка, но най-общо към 5. И после обясняваш, че не били актуални :) Честно казано, путинистите, или са гламави или са платени. Няма друг начин, да се кефят на РФ позицията!

Англосаксите пак са направили опит за преврат в Турция, вчера Щото Ердоган спрял да търгува с Израел

В живота ми до сега тия все реват, че някой ги заплашва и накрая все те са агресорите...

Ха ха ха ха Не, бе! Никой никога не ги е заплашвал То НАТО се разширява за да се пази от Иран

Бунак, шо се праш на гламав? НАТО се разширява, само и единствено щото сички бягат от руснЯците като от чумави и дават мило и драго да мое разчитат на някой друг, щото както се виде, на руснЯците мое да разчиташ единствено, че рано или късно ше ти поискат земята, населението, излаза на море и т.н. Щом Швеция и Финландия хукнаха през глава към НАТО, сещай се колко струвате вие и думата ви пред целия останал свят......

Ха ха ха ха До Някой! От 2013 година, Декември месец, меморандум от Будапеща не съществува! В него пише, че гарантите САЩ и Англия, няма да се месят във вътрешните работи. Виктория раздаваше курабии, и САЩ, и Англия наложиха санкции на Украйна Толкова за меморандума

То за Русия никога нищо не е актуално. Самата Русия беше гарант за териториалната цялост на Украйна от меморандума от Будапеща, а само двайсетина години след това изведнъж се присети, че то Крим си бил техен, после пък се присети, че Донбас си бил техен. Още Бисмарк е забелязал, че от сключването на договори с Русия няма никакъв смисъл. Време е Запада да проумее този проблем в неговата същност. Ватникът винаги подписва договор с идеята да го наруши, ако може - там така ги учат от малки. Който е по-силен батка, става неговото - нищо друго няма значение. Затова с руснаците само демонстрация на сила помага, за тях това е единственият критерии, споразумения и гаранции те не признават, ако се почувстват по-силни.

Относно Крим, беше оправена една глупост, извършена навремето от пияния Хрушчов, който под влияние на алкохола решава еднолично да "подари" Крим на Украйна, която по него време е съюзна република на СССР.

"Пияния Хрушчов, пияния Брежнев, пияния Елцин, сифилистика Ленини" - изобщо Русия имала ли е нормален ръководител, че да има и нормално население?

Г-Н Рябков, Убилайте свои монатки и пошли вон!

Някой знае ли къде е следващия концерт на Блинкен?

На фестивала на Евровизия 2025

PEYTSCH

И ние...Зачеркваме вас...

вие пък кои сте бре, смотан. колко танка имате, колко самолета (ама не на хартия)?

Картофите мислители още мерят в Танкове май военната мощ. С дронове, АИ и индустриялна мощ се мери. В момента само Китай , Европа и Нато са силите които са фактор. Другото сте тролове. Далекобойни системи, ПВО и сателитни хибридни комплексвни решения са важни. А там ..

Из$ра на всякакви принципи и договори като нападна Украйна с която има 3 договора за ненападение

и ще се избърше, ако е нужно. След кладата в Одеса трябваше веднага да почнат.

Удри Вовка по еврогеските фашисти , удри до край...

Отрвори широко бузките ,аз ще удрям с кожения камшик,докато се наситиш.

е правилното... Русия няма от 1917-18 година.... ерго руснаците плачата за освобождение, а не украинците...

Тотално се оплете, мамче.

оплела се е тотално. не я няма от, а я няма преди 1917-1918 и не Русия, а Украина.

Вече е Гаранция - Франия, да сте мислили когато е трябвало.

Макарони се моли за спиране на огъня по време на Олимпиадата! Сякаш англосаксите не направиха преврат по време на Олимпиадата в Сочи Мръсници

Ха ха ха ха Германия спукала от бой СССР! Ами какво стана с великите Англия и Франция? Те що не спукаха Германия от бой? Дюнкерк

След като ВСВ Германия дава 7.4 милиона убити, а СССР 29 милиона - кой кого е спукал от бой?

Ха ха ха ха Пак не си наясно, неграмотен! Германия дава 7 милиона войника СССР също толкова! Останалите са цивилни жертви, плюс естествено умрелите. Кажи за Англия и Франция, те що не победиха Германия?

Щото в Германия няма цивилни жертви.Ти неграмотен трол,май не си чувал за разрушените до основи немски градове.

Чували сме за касапите-англичани и американци.

Ами Япония,Порт Артур?

Квантунгската японска армия от 1 милион човека през 1945-та?

Какво стана с онези гаранти от Франция Германия и Полша, дето се кълняха пред Янукович и после гарантираха Минск 1 и 2?

Янукович просто избяга в Русия и обяви това че е "преврат". Все едно тука Бойко да избяга в Турция и да обяви бягството си за преврат. И Ердоган да тръгне да възстановява конституционния ред тука.

Пак лъжеш като англосаксите! Янукович беше в страната, в Донецк! Все едно Бойко да отиде на посещение във Варна! С гарантите какво стана? Подписано споразумение

През декември 2021 руснаците поставиха ултиматум, че натото и ЕС трябва да се изтеглят извън Източна Европа. Естествено, никой не го е обсъждал това.

Че откъде нанкъде азиатците ще поставят ултиматуми на Европа.Все едно Сенегал да постяви ултиматум на Китай,или Канада.

ами как да ти кажа ако се нанесеш с танка пред входа ми, и аз ще ти поставя ултиматум да се махнеш. особено ако аз самият имам два танка. няма да чакам да ми обстрелваш детските градини, както нагледно се видя в Донецк преди да се намесят рашките.

тъпан това с детските градини се изтърка.Измисли друга опорка,например нещо за зелените човечета в Донецк.

''Медведев: При удар по Крим ще изгори цяла Украйна Крым и Новороссийск под мощнейшей атакой: десятки взрывов, порт обесточен (видео)'' Само неколцина булгаропитеци и руски бабушки слушат бълвочите на шайката дебили А да, и дир. бг )))

Че руснаците кога не са лъгали.

Русия е велика! Винаги побеждава!

Рассия много обича да ,,освобождава,, съседите си.

предимно освобождава от имоти,население, кокошки, агнета а в съвремието от телевизори и перални... и тоалетни чинии...

колко да е винаги :) дори германците ги спукаха от бой че гнилия сащ трябваше да ги спасява..... и ние и японците в началото на миналия век ги спукахме от бой... да не забравяме че руско-турската война бе спечелена с наша и румънска помощ... къде ни е бил акъла... храни куче да те лае...

ще и преториански преврат в московията.... нали се имат за третия рим :) супер нагли копелета .... от българско говедо и хазарска пачвра се получава руснак...

Тя цялата естонска армия е сто и трима души, но щели да изпращат войска в Окрайна.

Някой знае ли при разпада и фалита на СССР, каква част от БВП се харчеше за отбрана ;)

Не знам за отбрана, но за издръжка на другите републики в СССР повече от половината.

Не бой се друже. Времената са различни. Преди 35 години САЩ не задлъжняваха с 1 трлн. доларес на всеки 100 дни и т.н.. Ама сигурно си бил още в ташаците на баща си и няма как да го знаеш това.

Аз знам,че от 1917г .Рассия цъфти,а САЩ загиват ,фалират.Резултатът днес се вижда.БВП,стандарт на живота,технологии,икономика.

да ти имам представителната извадка стъмистик смотан.

руските посерковци ще останат само с московията.Като се напънаха в Афганистан от 1979 до 89 се разпадна СССР и империята от 300 милиона остана 140 милиона

Посеркото си ти! Я си слагай феса и бегом марш за Турция!

Русия и Китай са пътници дърти импотентни бездетни.

Не сте в час с данните за демографското развитие на Русия, Китай, Иран. По сравнение със страните от Европа, те са впечатляващо положителни. Ограмотявайте се преди да пишете глупости.

Само Иран има положителен демографски прираст Ограмотени сме другарю

Макрон кога успял да се размножи?

Куче което много лае не хапе , напоследък евразийското пале Московско много джавка и плаши куците костенурки

Е те затова куците костенурки само дрънкат на китари в барове.

Западът е доказано лицемерен и подъл, доказателство са Минските споразумения.

Съседи а западните алкохолици дрънкат ядрени заплахи че ще изгорят света

Желязната завеса бавно, но сигурно се спуска отново. Има само един труден за преодоляване дискомфорт сред родните копейки. Този път завесата се спука доста по на изток и горките остават от грешната страна. Има и добра новина за тях - повечето от тях вече са в напреднала възраст и това неудобство скоро ще им отпадне.

Гледай Украйна и виж докъде може да стигне безумната лудост захранвана от НП-та. Момченце, да не те гонят по улиците на България един ден доброволно да те "мобилизират" за Източния... Тези, който подскачаха на майдана и пееха песни за "москалята" отдавна не са между живите. Дебили.

На Майдана скачаха основно студенти и ученици. И хора искащи достоен живот. Не азиатската мизерия, с която ги залъгваше Москва. Искаха свои политици, не марионетки на Кремъл, които да им натискат главите в руската кал. Истината е, че Русия открай време нищо не предлага, само взема. И те държи в едно кошмарно състояние, да гледаш хората как живеят и имат, а ти точиш лиги по западни списания, мечтаеш за подобен разкош. Забрави ли? Не, не си забравил. Зорлем се правиш на утрепан. За шепа копейки. Малоумник сдухан!

Коментари - Москва зачеркна обсъдените през 2021 г. със Запада гаранции за сигурност | Днес.dir.bg

Москва зачеркна обсъдените през 2021 г. със Запада гаранции за сигурност

Дискутираното тогава днес вече не е актуално, заяви зам.-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков

Обратно в новината

Коментари - Москва зачеркна обсъдените през 2021 г. със Запада гаранции за сигурност | Днес.dir.bg

Коментари

А бе мисирки защо пускате заглавие лъжа бе?! Запада начело с агресор номер 1 в света САЩ/над 800 "миролюбиви демократични" военни бази по света защитаващи явно марионетните си правителства и грабежа на американските корпорации и водещи почти без съпротива войни с милиони избити предимно цивилни-Ирак, Югославия, Либия, Афганистан, Сирия, Йемен, Украйна, Виетнам, Корея, Никарагуа, Куба и много други без никакви съображения със света/ не спазва никакви споразумения и договорки/то от гейове и геронтофили кво да очакваш/ и ООН, което мълчи за Ирак, Югославия, Либия, Украйна, Палестина и др. НАТО обгради Русия от всички страни с бази, но иначе са "миролюбиви" уж!!! НАТО продължава незаконно да съществува по евроатлантическите им ценности/никой не ги е чувал, но са убивай и граби/, защото няма вече Варшавски договор, а то е създадено в противовес на източния военен съюз!!! И какво да прави Русия, освен да се защитава!!! Ако Русия или Китай направят база в Мексико, как ли ще пищят краварите?! Я си спомнете Кубинската криза, когато тези страхливи кравари щяха да предизвикат ядрена война за една база на СССР!!! А Гуантанамо на кого е между другото?! И сега САЩ с над 800 бази в света, като най-големите около Русия и Китай!!! Айде оборете ме сега, но не тъпите промити мозъци вярващи на ала-балите на СНН, Дойче Веле, финансираните от Америка за България Капитал и Дневник/защо ли/ и разни пропагандата!!! Искам истински доводи, тъпаци!!!

този при фицо

Русия няма право да се защитава. Долу православието.

Мацква си го търси

Колкото ти черните паламарки или не чак толкова ?

първи ще хвръкне, онбаши...

Ще ви предложа едно мнение от времето преди да започне СВО в Украйна. Публикувано е у нас на 29.05.2018. Вие ще ми кажете дали този, дето го е написал е "бил в час" със съвременния свят още тогава и доколко. " Това „всеобщо веселие“ е платено и ще се състои при всеки случаи и това се признава дори и от най-безнадеждните оптимисти. Прогнозата се разминава единствено в определянето на времето и мястото. На русофобите им се иска най-интересното да се случи източно от Киев, на нормалните – малко по-на запад, а най-добре по местожителство на авторите на проекта. Най-големия риск за Русия днес съвсем не са западните санкции, изпълнени от евроклоуните, които без руски енергийни ресурси ще живеят, колкото големи са запасите в еврохранилищата. Заплаха ли са някакви материални ограничения за народ, който има опит при оцеляването с дажба хляб, равна на 125 грама на ден, това е все едно да плашиш таралеж с основната собственост на хомосексуалиста. Най-големия риск за Русия е да се хвърля да спасява „своите западни партньори“, когато обещаното от Големия брат се случи наистина и ограбването на Европа от него премине от студена в гореща фаза. Това ще е трудно, защото воплите за помощ ще бъдат предостатъчно. Евронародите изобщо лесно и непринудено зоват Русия на помощ, за да могат след това леко и непринудено да я оплюват, когато помощта бъде предоставена."

Драсканици на поредното интернет зомби, което цъка 24/7 у фейсу и разни пентаграми. Матрицата здраво го държи

Петродолара гушне ли букета - гушва го и печатницата ...! И войните по Света спират ...

Запада,НАТО са на Руската граница.След Минските споразумения и Москва невярва на сълзи.А да попитам и този който коментира че Русия не е в Европа.А Грузия и Турция според него в Европа ли са?

По въпроса кой е в Европа и кой не е - В Русия, в Китай и останалите страни от региона в географията съществува континент "Евразия". Във всичките им учебни заведения се изучава, че континентите са 6 на брой. Това е по-правилната теза, защото няма физическа граница между Европа и Азия.По същество е "евроатлантическото представяне" на географията.

Договорите с ватниците не струват колкото хартията на която са написани

Напиши цитата докрай, не се опитвай да ни лъжеш! Ето го - "Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе."

+ + + + + + + + + + + + + +

Преди Русия да зачеркне каквото и да било, Западът, в лицето на САЩ и наглосаксонците зачеркнаха всичко, което можеше д се зачеркне в международната политика и дипломация, с претенцията, че те са единствените хегемони, на които е позволено да си правят безнаказано, каквото им скимне по Света! Така ч, цялата тази бясна анти-руска истерия и демагогска пропаганда само показва, колко са се осрали атлантиците. Нищо повече...

Москва зачеркна обсъдените Закъсъха оБсъдените

"Русия ще третира всички чуждестранни наемници и чуждестранни оръжия, изпратени в Украйна, като легитимни военни цели, заяви вчера говорителката на руското министерство на външните работи Мария Захарова, цитирана от Ройтерс и БТА." Ами айди бре... Пращайте вички български миндили, роби на Посолството, на фронта в Покрайна, та баба Меца да си поиграйка с тях. Отпадъци кат' Тагаренко усраинският миндил, Асенката - гея и всички останали знайни и незнайни сбърканяци - БЕГОМ на фронта в Покрайна, за да накажете лошите блядове. Ваща семка изрудска...

100+

200 -

Русия не го е спазвала, макар че го подписа. Тя възприема Европа като слаба, разделена, нестабилна. И в някаква степен ЕС е точно такъв. Но пък е факт, че хората там живеят по-добре, по-богато, по-добре, по-чисто, по-здрави са, по-щастливи са. Въпреки огромните заплахи и предизвикателства. За съжаление Русия не избра пътя към благоденствието на гражданите си. И въпреки, че на пръв поглед, една авторитарно управлявана държава да е по-стабилна. Това е стабилност на кокоши крака. При първите сигнали за нестабилност и проблеми, тази уж стабилна конструкция ще се сгромоляса. Както се е случвало стотици пъти в човешката история. Еднолично управляваните държави са само привидно стабилни. Реално са бедни, стресирани, напрегнати до краен предел и винаги пред пълен колапс. Целият живот на хората там минават в бленуване на светлото бъдеще и борба да оцелееш още една година и да чакаш да мине живота ти, за да започнеш да живееш нормално. А реално в тези държави само върхущката живее нормално, доста често извън самата кочина.

Съпротивителните сили на така наречения колетивен Запад, който осъзнава, че не може да се изправи през идващата от Азия икономическа сила, накара мислителите да сътворят идеологията за третия пол, свръхлиберализма и екологичните движения, които се превърнаха в нищо повече от едни бенефициенти на милиарди. Противопоставянето на тази идеологическа основа породи и създаде среда на враждебност, отчуждаване и откровена омраза между крайните западни и източни тетирории на Европа. Изтокът, който е естествен мост между Запада и Далечния Изток, не е така враждебен и краен в оценките си спрямо Азия поради една основна причина - осъзнава, че това предмостие, което представлява е по-скоро възможност, а не недостатък. Западът от своя страна осъзнава, че е забит в края на континента и няма да има ресурсите, възможностите и потенциала да реализира досегашната си политика на доминация. Центърът се пренесе от западното в източното полукълбо.

А ние, хитреците, като избрахме "правилния път" към ЕС и НАТО, след над 30 години, как сме? Това, дето си го написал за страните от "джунглата", които са извън Бореловата "градина", не е ли точното определение за нас самите?... Я пак се понапъни и поразсъждавай... Може пък и да ти се получи от 'емнайстия път!

Само дето ракетите и ученията са около нейната граница, а не в Мексико, Куба, Боливия и Канада... Но скоро и там, щом знаете толкова, отнаски дришльовци...

НАТО-то е най-мирната организация.Навсякъде носи само мир и просперитет. Справка - Украйна,Либия,Сирия,Ирак,Афганистан.......

Мир за белия човек и брадва за останалите

Ми в България носи само мир. Виж как само по форумите призовавате другите да се вдигнат, а вие си седите вкъщи... :)))

Както се казва, "каквото повикало, такова се обадило"... Само дето, не Русия започна този пореден кръстоносен поход, но като вече се е случвало и добре знаем от Историята, очевидно тя ще го довърши... За пореден трети път.

А кой го почна бе? Баба ти ли го почна? Аман от дебили....

На колко годинки си момченце, че не помниш събитията от 2014г.?

им се вика "малоумен първосигналник". Бас държа, че си и чалгар..

Ха ха ха ха Прост си Ако искаш да влезеш в ЕС, трябва да си член на НАТО Колко си прост, само! А иван костов много искаше да влезе в ЕС. Мед и масло протече от там

има само в гробищата!

Украйна се качи на Фейк такси. Сори!

Тия вече харчат 8.7% от БВП и Армати още няма, другарите пак са напазарували вили в Швейцария

зле си информиран, но така е, когато гледаш само БТВ и НОВА...

Ти от шит ток ли се информираш? Взимай си дилдото и изчезвай

Когато единия не играе по правилата, другия защо да го прави!? Всеизвестно е кой пръв започна да ги нарушава.

Ха ха ха ха Покрайна? 1991 година, се провежда референдум в целия СССР, за запазване на единната държава. Всички гласуват За! Обаче Покрайна и Беларус и Русия се събират в Беловежката гора, напиват Елцин и подписват разделението. Пак с подлост и измама Горбачов, вместо да ги арестува, се прави на ударен. Така, че Покрайна е създадена в нарушение на най висшата форма, на демокрацията - референдум! Т.е няма такава държава

Москва да си купи повечко вазелин и да не си отваря много устата като не я питат, че иначе ще боли още повече.

Че по пътя си за ЕС и НАТО се качи на Фейк такси.

явно си от друга планета...

"Безмозъчните олигофрени" вярват в ЕС,НАТО,"европейските ценности" и чакат на опашка , за да си сменят пола...

Абсолютно съм съгласен. Русия вече придоби статут на терористична държава и всякакви преговори са неуместни. Единствено решение е сваляне на управляващите главорези.

Ха ха ха ха За малоумните американски роби в България Няма да спазвам Версайския мирен договор Адолф Хитлер - Мюнхен 1936 Няма да спазвам Минските споразумения Адолф Зеленски - Мюнхен 2022 година Ще правя атомна бомба! Русия: Чухме те! Разбрахме те Ха ха ха ха Кървавият клоун

джудже в бункера на Мордор?

А къде между драсканиците си поставяш Будапещенския меморандум, подписан и от СССР, за приемник на който се смята Русия, гарантиращ териториалната цялост на Украйна срещу доброволния и отказ от притежаване на ядрено оръжие - най-сигурният гарант на териториалната цялост на произволна държава?

Да обобщим. Обсъждаш с Партньорите гаранции за сигурност и се договаряте за насоки. Нападаш съседна държава в Европа. Плашиш с ядрено оръжие - Само ти, щото си застрашен от целият свят без няколкото държави като Иран, и други в Африка и Южна Америка, но най-общо към 5. И после обясняваш, че не били актуални :) Честно казано, путинистите, или са гламави или са платени. Няма друг начин, да се кефят на РФ позицията!

Англосаксите пак са направили опит за преврат в Турция, вчера Щото Ердоган спрял да търгува с Израел

В живота ми до сега тия все реват, че някой ги заплашва и накрая все те са агресорите...

Ха ха ха ха Не, бе! Никой никога не ги е заплашвал То НАТО се разширява за да се пази от Иран

Бунак, шо се праш на гламав? НАТО се разширява, само и единствено щото сички бягат от руснЯците като от чумави и дават мило и драго да мое разчитат на някой друг, щото както се виде, на руснЯците мое да разчиташ единствено, че рано или късно ше ти поискат земята, населението, излаза на море и т.н. Щом Швеция и Финландия хукнаха през глава към НАТО, сещай се колко струвате вие и думата ви пред целия останал свят......

Ха ха ха ха До Някой! От 2013 година, Декември месец, меморандум от Будапеща не съществува! В него пише, че гарантите САЩ и Англия, няма да се месят във вътрешните работи. Виктория раздаваше курабии, и САЩ, и Англия наложиха санкции на Украйна Толкова за меморандума

То за Русия никога нищо не е актуално. Самата Русия беше гарант за териториалната цялост на Украйна от меморандума от Будапеща, а само двайсетина години след това изведнъж се присети, че то Крим си бил техен, после пък се присети, че Донбас си бил техен. Още Бисмарк е забелязал, че от сключването на договори с Русия няма никакъв смисъл. Време е Запада да проумее този проблем в неговата същност. Ватникът винаги подписва договор с идеята да го наруши, ако може - там така ги учат от малки. Който е по-силен батка, става неговото - нищо друго няма значение. Затова с руснаците само демонстрация на сила помага, за тях това е единственият критерии, споразумения и гаранции те не признават, ако се почувстват по-силни.

Относно Крим, беше оправена една глупост, извършена навремето от пияния Хрушчов, който под влияние на алкохола решава еднолично да "подари" Крим на Украйна, която по него време е съюзна република на СССР.

"Пияния Хрушчов, пияния Брежнев, пияния Елцин, сифилистика Ленини" - изобщо Русия имала ли е нормален ръководител, че да има и нормално население?

Г-Н Рябков, Убилайте свои монатки и пошли вон!

Някой знае ли къде е следващия концерт на Блинкен?

На фестивала на Евровизия 2025

PEYTSCH

И ние...Зачеркваме вас...

вие пък кои сте бре, смотан. колко танка имате, колко самолета (ама не на хартия)?

Картофите мислители още мерят в Танкове май военната мощ. С дронове, АИ и индустриялна мощ се мери. В момента само Китай , Европа и Нато са силите които са фактор. Другото сте тролове. Далекобойни системи, ПВО и сателитни хибридни комплексвни решения са важни. А там ..

Из$ра на всякакви принципи и договори като нападна Украйна с която има 3 договора за ненападение

и ще се избърше, ако е нужно. След кладата в Одеса трябваше веднага да почнат.

Удри Вовка по еврогеските фашисти , удри до край...

Отрвори широко бузките ,аз ще удрям с кожения камшик,докато се наситиш.

е правилното... Русия няма от 1917-18 година.... ерго руснаците плачата за освобождение, а не украинците...

Тотално се оплете, мамче.

оплела се е тотално. не я няма от, а я няма преди 1917-1918 и не Русия, а Украина.

Вече е Гаранция - Франия, да сте мислили когато е трябвало.

Макарони се моли за спиране на огъня по време на Олимпиадата! Сякаш англосаксите не направиха преврат по време на Олимпиадата в Сочи Мръсници

Ха ха ха ха Германия спукала от бой СССР! Ами какво стана с великите Англия и Франция? Те що не спукаха Германия от бой? Дюнкерк

След като ВСВ Германия дава 7.4 милиона убити, а СССР 29 милиона - кой кого е спукал от бой?

Ха ха ха ха Пак не си наясно, неграмотен! Германия дава 7 милиона войника СССР също толкова! Останалите са цивилни жертви, плюс естествено умрелите. Кажи за Англия и Франция, те що не победиха Германия?

Щото в Германия няма цивилни жертви.Ти неграмотен трол,май не си чувал за разрушените до основи немски градове.

Чували сме за касапите-англичани и американци.

Ами Япония,Порт Артур?

Квантунгската японска армия от 1 милион човека през 1945-та?

Какво стана с онези гаранти от Франция Германия и Полша, дето се кълняха пред Янукович и после гарантираха Минск 1 и 2?

Янукович просто избяга в Русия и обяви това че е "преврат". Все едно тука Бойко да избяга в Турция и да обяви бягството си за преврат. И Ердоган да тръгне да възстановява конституционния ред тука.

Пак лъжеш като англосаксите! Янукович беше в страната, в Донецк! Все едно Бойко да отиде на посещение във Варна! С гарантите какво стана? Подписано споразумение

През декември 2021 руснаците поставиха ултиматум, че натото и ЕС трябва да се изтеглят извън Източна Европа. Естествено, никой не го е обсъждал това.

Че откъде нанкъде азиатците ще поставят ултиматуми на Европа.Все едно Сенегал да постяви ултиматум на Китай,или Канада.

ами как да ти кажа ако се нанесеш с танка пред входа ми, и аз ще ти поставя ултиматум да се махнеш. особено ако аз самият имам два танка. няма да чакам да ми обстрелваш детските градини, както нагледно се видя в Донецк преди да се намесят рашките.

тъпан това с детските градини се изтърка.Измисли друга опорка,например нещо за зелените човечета в Донецк.

''Медведев: При удар по Крим ще изгори цяла Украйна Крым и Новороссийск под мощнейшей атакой: десятки взрывов, порт обесточен (видео)'' Само неколцина булгаропитеци и руски бабушки слушат бълвочите на шайката дебили А да, и дир. бг )))

Че руснаците кога не са лъгали.