Коментари - Борис Бонев обяви края на Симеоновския лифт | Днес.dir.bg

Борис Бонев обяви края на Симеоновския лифт

Съоръжението беше застигнато от съдбата на събратята си в Драгалевци и Княжево

Обратно в новината

Коментари - Борис Бонев обяви края на Симеоновския лифт | Днес.dir.bg

Коментари

Построено 1983 . Разрушено 2024!!!!!!

Зелените доведоха нещата дотук с уж екологичните си претенции. И сега - лифт йок.

Всяко нещо си има живот, по-добре да спрат преди да са станали някои бели!

Борис Бонев = "Съсипи София"

навсякъде лифтовете са частни, незнам да има държавен или общински. Но навсякъде са печеливши. Така че не виждам прроблем че е бил приватизиран. Но в България все не работи "богатия световен опит"

Вместо да ходят на Алеко, софиянци се вързаха на Алеко отидоха на Чикаго.

преди последния кметски мандат на фандъкова, тя обеща, че ще пусне и трите лифта на Витоша. Вероятно е имала предвид спиране. Сега е кандидат-депутат в 25 МИР, питайте я за тези неща.

С такива педали - толкова

До каквото се е докоснал Борис Бонев всичко е съсипал.

Крайно време е концесията на Витоша ски да бъде отнета!

След идиотите в пРезидентството и идиотите в Народното Събрание, си избрахме и идиоти в Софийската община

Като Боковата държава няма друга . "Не ставаш за крадец сине " - чалгаря ви го каза. Сега идат избори пак си ги изберете. Боко и компания за стабилна България. Както се казва ,честито на победителите, а победените да чакат някой Дон Кихот да ги оправи .

кирчо, бЕгай да даваш показания за катастрофата, в която убихте човек с гардовете ти и не се занимавай с "боковата държава" ПОВЕЧЕ!

Като не се гласува,естествено,че пак Боко ще спечели-той има твърд държавен електорат,мангусти и тъпци

Бонев боцна софиянци в до5то! Закривай тази кочина българска!

да почваме с гората, за кво ни е - само шума и иглички

Последният голям български държавник ,беше казал една огромна истина ,което ежедневно се потвърждава:"Това ,което е построено по зреме на оциализма сега не могат да го боядисат.За ремонт не се говори .Там кауза пердута

са разни зелени пембени да протестират сега? Къде са ,,столичани..да протестират? Къде е,, обществото ,,да протестира? Пак сме пред поредната далавера.С нашето овчедушно съгласие разбира се.

Още едно нещо унищожено от ,,демократите"

не е "демокрация"

е за да се появят нови комплекси на територията на лифта и паркинга. Другото е малоумно баламосване. Няма с лифтово ъоражение,което не може да се ремонтира и пусне в експлоатация !

Аз бих искал да обявя политическия край на Бонев и уродливата му Спаси София! Амин!

Спокойно, след изборите ще му намерят части.

части ? Няма да има нужда . Там ще се застрои.

Защо не излизат на протест хората в София?? Откъде накъде някакъв подкупен, нагъл и лигав педераст ще решава съдбата на едно съоръжение, което нито му собственик нито има право!! Защо хората спят, а не ги скъсат от протест тези боклуци?! За кой се мисли тоя смешник??!! Какво добро е направил? Кой го уреди на работа?? Чий интереси защитава?!

лифта беше подарен от Бойко н Цеко преди 10 години.

По-добре след изборите Бойко Борисов да обяви края на територията бг.Експеримента беше неуспешен.

Ами ако толкова не Ви харесва се откажете от гражданство и си останете там където сте ! Хем живеем накъде , хем плюем … Но иначе чакаме някой друг да свърши нещата …. Да не се окаже , че от години живеем в чужбина , но не сме прокопсали кой знае колко, но като се приберете в България “сте си съветник на бизнес с трима души”… Вие , жената и тъщата ….

На 10 ноември 1989г викаха по площадите 45 години стигат.Хахаха ,без да знаят какво светло бъдеще ги чака .След 10 години трябва да викаме по площадите 45 години не стигат,да се разграби , разруши и унищожи това което беше построено през предишните 45г.Тъжно но факт

,Аз от години се изнесох от територията наречена бг и не съжалявам нито за миг,при положение че има уредени и приятни за живеене страни, живота е твърде кратък за да чакам нашата кочина да заприлича на нормална държава ето минаха вече 35 г.При соца 35г като минаха е било 1979г поне се виждаше че има голяма разлика и напредък в сравнение с 1945г . Сега след 35г нищо освен разруха не виждам

Тогава защо пишете по коментарите ? Аз също живея в чужбина , но България е моята родина и се гордея с нея! Във всяка държава има неуредици или някакви нередности! Най-много се радвам на подобни изказвания… Всички чакат да се промени нещо , но никой не иска да си плаща данъците , работят на договори с минимална заплата , силни са по чатовете с мнение и коментари , но на избори всички изчезват ! Всеки е компетентен на маса …. На практика смятат , че някой друг трябва да се под грижи да им е хубаво и уредено….Много е лицемерно !!! Ако може да направите нещо го направете , ако не - не се обаждайте и най-вече спрете на плюете , защото в България има изключително много способни хора , които на ежедневно ниво дават за да я има държавата, за разлика от Вас ! Лесно е човек да приказва докато се крие зад клавиатурката!

прителю, цялата съвременна демокрация се крепи на заблудата, че плащайки данъци и гласувайки на избори, нещо зависи от нас. Не виждаш ли какви времена са - всеки докопал се до малко власт иска само да окрадне, на никой управляващ не му пука за теб или мен. На корпорациите също не им пука за теб или мен, интересува ги само колко могат да вземат от нашия труд така като политицте се интерсуват от нашите данъци, за да имат от къде да краднат. Статията е за поредния новоуредил се политик, благодарение на честните демократични избори, на които хора като теб вероятно са го избрали. Човек без грам трудов стаж, без да е създал нещо с двете си ръце, а цял живот само е консумирал, но вече с власт ден след ден дава наклон на живота ни, за неща, очевидно в наш ущърб, включително и на гласувалите за него, умни и образовани, досущ като теб.

Абсолютно правилно. Някои са избрали чужбина, други са избрали да останат в България. Естествено право на избор. Но, ако имам власт, на всеки, който си позволи да нарече България кенеф, клоака, булгаристан и други подобни, моментално бих му отнел българското гражданство. Да си живее там, където е, без право да гласува, да си прави зъбите и медицинските изследвания в чужбина, а не тук за моя сметка. И за мен държавата е по-скоро мащеха, отколкото майка, но това е моята мащеха и не бих позволил миячи на чинии и берачи на ягоди да я обиждат. Да си хвалят или обиждат държавите, в които живеят. Преди някои от поредните избори, попаднах на интервю с българи живеещи в чужбина. Впечатли ме изказването на един момък от Русье, живеещ в Испания. Та, въпросният каза, че щял да гласува, защото искал нещата в България да се оправят и той да можел да се върне. Значи, ако правилно съм разбрал, чака такива, като мен да оправят нещата, за да може такива, като него да се върнат на готово. Питам се, той с какво ще помогне да върнем борчовете, изтеглени от Асенчо?

След като съсипа движението в София, Бонев ще пречи и на подмяната на лифтовете, и така да се намали потока коли на Витоша!

Този Бонев е по досаден от борови иглички. Никаква полза от тях ( него) ама непрекъснато напомнят за себе си , като боцкат непрекъснато.

Мис Бонбони И малкото ченге кметче За по-жалки от фандъчката

За 35 години тъй наречената "демокрация" стана ясно на всички, че е ДЕМОНОКРАЦИЯ ! Поредната разруха, разграбване, наритване на обикновения човек в ъгъла... Лифтове няма да има, но герпавите крадци Цеко Минев, Бойко Борисоф и Сие ще са собсвеници на Витоша. Да очакваме скоро да се появят "затворени комплекси" за богати... Само БГ цървуланите не могат да разберат какво им се случва.... и са "десни" и се чувстват капиталисти и рентиери... а са жалки бедняци и потурани....

ти поне си разбрал какво се случва, ама можеше да си го запазиш за себе си .

Или орки

или кравари!

?? Баси смешните обяснения

Те планината приватизираха, а плачат за някакви си лифтове. Отдавна се отсякаха горите в подстъпите към лифтовете, паркингите, еко пътеките, в т.ч. и тази на Алеко. Кой е виновен? Общината и съветниците-изедници, градската десница и кметовете пионки. Аз не мога да отсека едно изгнило дърво в имота си без разрешение, а те позволиха цели гори да се затрият. С трикове и далавери, раздаване на пари от ръка на ръка, постоянни промени на градоустройствения план - най-вече ПУПа. Това напомня на вица за митничарите факири: тук е горски фонд - хоп и нова спретната къщурка с басейниче от пред, тук е вилна зона - хоп и ново триетажно жилищно комплексче с тенис корт от зад. Какво правят десетките НПОта/фондации, как вместо да лаят срещу вятъра не взеха да напишат една Черна книга за унищожаването на Витоша. Нека да се знае кои Партийни знайни и незнайни величия променяха закони и даваха разрешения за всяко едно конкретно безобразие. Поне верните планинари да знаят кого да псуват, някаква утеха все пак. Студена вода могат да пият, ако си носят в манерките.

споко тия ша ви накарат да одите на ски у Австрия и Италия а нищи ша са на процент споко ша ви спасят

Двигател се ремонтира за месец-два, и нов се доставя за толкова, да не лъжат хората, това не е дявигател за ракета , а за лифт - доставяли сме подобни и за седмици при спешност. Просто злонамерено съсипаха Витоша. Сега, докато не работи лифтът сигурно набързо ще изнинке някоя сграда в началото на трасето и после ще обявят , че въобще е невъзможно да се пусне в експлоатация. В такава държава живее, бандитска. Ползвах лифта зимата, много е удобен - голям паркинг, в София си, качваш се, караш ски , после се прибираш, не ти се налага да караш по зле почистения път от Драгалевци до Алеко.

Путин съсипа лифтовете

в България ги съсипаха. И газопровод му прекараха с наши пари.

се казва "малоумен първосигналник"...

по едно нещо ББ започва да прилича на Путин. за всичко изтаковано е оправдание той.

и с това приликите свършват. но е малко.. педерско да се оправдават все с някой друг. без значение кой. до преди 10 години бяха комунистите, вчера Путин, сега ББ...

Точно от Бойко започна оправдаването за всичко с ДРУГИТЕ. Три мандата все ДРУГИТЕ му бяха виновни. Дори за неща, случили се по време на мандатите му.

Оправдаването с другите започва от комунетата, на които капитализЪма им е виновен, а в наше време със Станишката! Който през целия си мандат не спря да говори как някой друг му е виновен. ББ просто се учи бързо на практики които му изнасят и ги прилага!

Не само той и хората около него. Такива неща не стват от днес за утре. Факт е, че при неговото управление са се продали най-вероятно срещу солиден рушвет.

Наближава 1 година от управлението на мис Бони и кака Васка за което време те блокираха бул. Витоша и затвориха последния лифт в София. Друго свършено няма. 0. Зеро

6 месеца са половин година, а не цяла. И кака Дана какво направи по въпроса?

Добре де, не може ли държавата/общината да го купят и да го ремонтират?!?

ако е спестявано правилно (а не крадено) може да се ремонтира или закупи, но нейсе... Придобиваме по някакъв престъпен начин, а после експлоатираме и "печелим" докато мърда, след което - зарязваме! С повечето "приватизирани" държавни предприятия нима не се случи точно това?

Не искам да влизам в дебат за повечето приватизирани предприятия, но лифтовете за Витоша имат структурно значение за София и трябва да бъдат възстановени. Хората трябва да могат да се разходят на Витоша и общината трябва да го осигури, така че да не се вайкат и да публикуват некролози на лифта, а да търсят решение

начело в Бойко прябваше да се грижи за интересите на софиянци.......

До къде стигнахме, един двигател не можем да ремонтираме, ама с руснаците ще воюваме......тъжна история!!!!

електродвигателят нали се сещаш какво е? Намотана медна жица, кожух и няколко лагера... Не е сложен като ДВГ (бутала, цилиндри, изпускащи системи...)

Явно бедни хора ремонтират изхвърлени ел. двигатели - правят ги като нови ! Пренамотават, сменят контакти - както си трябва !

да ти кажа ли кой ба айката на техникумите? затри заводите (сега млади на по 30 години политруци-активисти ми обясняват, че нямало заводи)? с какво, кой ще ги ремонтира? някое НПО за правата на циромите ли?

Всяка държава/община без изключение може да се справи с всякави нагли собственици или концесионери! Във всеки договор има опция за прекъсване. Въпрос на воля и добри адвокати, небинарният бонефф да не се прави на ощипана мома!

Кажете 1 нещо което построихте през шибаната демокрация. Само се шибате в гъза и серете по жълтите павета

Златни думи ! Точно !

По соца имаше една магистрала от София до Чирпан и още една от София до Правец. Едната вече стигна Бургас, но другата... е, тя още си е до Правец.

Простотията не ходи по гората, а по форумите.

Когато идиоти избират идиоти да ги управляват. Нямате представа колко прост и тъп народ сме. Преди не знаехме, защото не ни пускаха навън, но сега можем да се убедим, че сме шампиони по простотия и тъпотия.

Нали,не изключвате и себе си от БРОЙКАТА,а !!!

Да имаме ски курорт на 5 минути от центъра на града и да не можем да го ползваме, е това се казва хубава работа ама българска!!!!!!

ИмаХМЕ. сега някои имаТ и не просто ски курорт. всичко е разсипано. мрежата от хижи и заслони, подстъпите на Витоша, Княжево, селата от другата страна...

Целта е софианци да ходят на ски в Банско. Затов се съсипва ски зоната на Витоша. Тези, които държат концециите на Витоша държат и тези на Банско. Всичко е за едни пачки, много пачки. А Борис Бонев обслужва тези интереси.

Предлагам да обявим края и на държавата, няма смисъл от тия мъки, един двигател не можем да ремонтираме, камо ли друго!!!!!

следва табела "Частна собственост" по пътя към Алеко и бариера!

подобни табели из Витоша.

Много тъжно!

Няма страшно. Сега в просеката на лифта ще направят велоалея тръгваща от храм Александър Невски и достигаща до Алеко. Всички на велосипедите и току виж след година две българин може да победи на Тур дьо Франс. Освен това не е лошо да закрият и пътя от Драгалевци до Симеоново. Как така коли ще стигат до Витоша. Само пеш .

по Витоша!

Развито Социалистическо Общество до 1990 г. се превърнахме в загниващо общество. Има ли нещо ново построено - НЕ. Ако има то е некачествено. Примери много мостове, магистрали, тунели. Капитализма е сладък строй но загниващ.

Де да можеше да се спаси София само с писане на статуси.

Типично по български, има виновен, и това не съм аз разбира се! Веднага се разделихме и на софиянци и останалите подчовеци, нищо, че всички сме едни и същи, една шепа хора останаха тук от потъващата лодка! В 21 в. и като челн на ЕС с всичките му възможности щом един лифт не можем да поправим значи не заслужаваме да имаме и държава и точно натам сме се запътили, само да не ни е виновен пак Путин!!!!!

Невинен е човечецът, не го нападайте! Пребоядисаните комунета са все негови хора.

Къкво очаквате от правителство, което няма от години? Нека екоактивисти на България да направят стачка, да се залепят за нещо... на никой отгоре не му дреме. Ние мислеме, че живеем в демокрация. Няма никъде такъв строй! Демокрация тръгна от Гърция, когато демос (неаристократични хора) имаха глас в "Народно събрание". Това направи Солон. Нататък имаше много колебания, но накрая демокрация падна (307 г до н.е.). Демокрация поражда хаос. Демокрация е когато народен глас има тегло, а не когато викаш по стачките, а на правителство им дреме... Стадо се нуждае от овчар с овчарски кучета. Обаче силен и умен овчар.

Мда, през далечната 2007 година Бойко предвидливо заложил бомба на розовите понита и на тяхната ДС пионка... Нищо, че зеления психар ТБ прокара абсурдната забрана дори за ремонт на съществуващите съоръжения на терирорията на Витоша... Да не говорим, че заради същия и сакън да не се отрежат двадесет болни дървета, гората още не може да се очисти от напаста на короядите... Хич му нямам доверие на този розов! Да си кара колелото без седалка по паветата и да не се обажда повече.

Коментари - Борис Бонев обяви края на Симеоновския лифт | Днес.dir.bg

Борис Бонев обяви края на Симеоновския лифт

Съоръжението беше застигнато от съдбата на събратята си в Драгалевци и Княжево

Обратно в новината

Коментари - Борис Бонев обяви края на Симеоновския лифт | Днес.dir.bg

Коментари

Построено 1983 . Разрушено 2024!!!!!!

Зелените доведоха нещата дотук с уж екологичните си претенции. И сега - лифт йок.

Всяко нещо си има живот, по-добре да спрат преди да са станали някои бели!

Борис Бонев = "Съсипи София"

навсякъде лифтовете са частни, незнам да има държавен или общински. Но навсякъде са печеливши. Така че не виждам прроблем че е бил приватизиран. Но в България все не работи "богатия световен опит"

Вместо да ходят на Алеко, софиянци се вързаха на Алеко отидоха на Чикаго.

преди последния кметски мандат на фандъкова, тя обеща, че ще пусне и трите лифта на Витоша. Вероятно е имала предвид спиране. Сега е кандидат-депутат в 25 МИР, питайте я за тези неща.

С такива педали - толкова

До каквото се е докоснал Борис Бонев всичко е съсипал.

Крайно време е концесията на Витоша ски да бъде отнета!

След идиотите в пРезидентството и идиотите в Народното Събрание, си избрахме и идиоти в Софийската община

Като Боковата държава няма друга . "Не ставаш за крадец сине " - чалгаря ви го каза. Сега идат избори пак си ги изберете. Боко и компания за стабилна България. Както се казва ,честито на победителите, а победените да чакат някой Дон Кихот да ги оправи .

кирчо, бЕгай да даваш показания за катастрофата, в която убихте човек с гардовете ти и не се занимавай с "боковата държава" ПОВЕЧЕ!

Като не се гласува,естествено,че пак Боко ще спечели-той има твърд държавен електорат,мангусти и тъпци

Бонев боцна софиянци в до5то! Закривай тази кочина българска!

да почваме с гората, за кво ни е - само шума и иглички

Последният голям български държавник ,беше казал една огромна истина ,което ежедневно се потвърждава:"Това ,което е построено по зреме на оциализма сега не могат да го боядисат.За ремонт не се говори .Там кауза пердута

са разни зелени пембени да протестират сега? Къде са ,,столичани..да протестират? Къде е,, обществото ,,да протестира? Пак сме пред поредната далавера.С нашето овчедушно съгласие разбира се.

Още едно нещо унищожено от ,,демократите"

не е "демокрация"

е за да се появят нови комплекси на територията на лифта и паркинга. Другото е малоумно баламосване. Няма с лифтово ъоражение,което не може да се ремонтира и пусне в експлоатация !

Аз бих искал да обявя политическия край на Бонев и уродливата му Спаси София! Амин!

Спокойно, след изборите ще му намерят части.

части ? Няма да има нужда . Там ще се застрои.

Защо не излизат на протест хората в София?? Откъде накъде някакъв подкупен, нагъл и лигав педераст ще решава съдбата на едно съоръжение, което нито му собственик нито има право!! Защо хората спят, а не ги скъсат от протест тези боклуци?! За кой се мисли тоя смешник??!! Какво добро е направил? Кой го уреди на работа?? Чий интереси защитава?!

лифта беше подарен от Бойко н Цеко преди 10 години.

По-добре след изборите Бойко Борисов да обяви края на територията бг.Експеримента беше неуспешен.

Ами ако толкова не Ви харесва се откажете от гражданство и си останете там където сте ! Хем живеем накъде , хем плюем … Но иначе чакаме някой друг да свърши нещата …. Да не се окаже , че от години живеем в чужбина , но не сме прокопсали кой знае колко, но като се приберете в България “сте си съветник на бизнес с трима души”… Вие , жената и тъщата ….

На 10 ноември 1989г викаха по площадите 45 години стигат.Хахаха ,без да знаят какво светло бъдеще ги чака .След 10 години трябва да викаме по площадите 45 години не стигат,да се разграби , разруши и унищожи това което беше построено през предишните 45г.Тъжно но факт

,Аз от години се изнесох от територията наречена бг и не съжалявам нито за миг,при положение че има уредени и приятни за живеене страни, живота е твърде кратък за да чакам нашата кочина да заприлича на нормална държава ето минаха вече 35 г.При соца 35г като минаха е било 1979г поне се виждаше че има голяма разлика и напредък в сравнение с 1945г . Сега след 35г нищо освен разруха не виждам

Тогава защо пишете по коментарите ? Аз също живея в чужбина , но България е моята родина и се гордея с нея! Във всяка държава има неуредици или някакви нередности! Най-много се радвам на подобни изказвания… Всички чакат да се промени нещо , но никой не иска да си плаща данъците , работят на договори с минимална заплата , силни са по чатовете с мнение и коментари , но на избори всички изчезват ! Всеки е компетентен на маса …. На практика смятат , че някой друг трябва да се под грижи да им е хубаво и уредено….Много е лицемерно !!! Ако може да направите нещо го направете , ако не - не се обаждайте и най-вече спрете на плюете , защото в България има изключително много способни хора , които на ежедневно ниво дават за да я има държавата, за разлика от Вас ! Лесно е човек да приказва докато се крие зад клавиатурката!

прителю, цялата съвременна демокрация се крепи на заблудата, че плащайки данъци и гласувайки на избори, нещо зависи от нас. Не виждаш ли какви времена са - всеки докопал се до малко власт иска само да окрадне, на никой управляващ не му пука за теб или мен. На корпорациите също не им пука за теб или мен, интересува ги само колко могат да вземат от нашия труд така като политицте се интерсуват от нашите данъци, за да имат от къде да краднат. Статията е за поредния новоуредил се политик, благодарение на честните демократични избори, на които хора като теб вероятно са го избрали. Човек без грам трудов стаж, без да е създал нещо с двете си ръце, а цял живот само е консумирал, но вече с власт ден след ден дава наклон на живота ни, за неща, очевидно в наш ущърб, включително и на гласувалите за него, умни и образовани, досущ като теб.

Абсолютно правилно. Някои са избрали чужбина, други са избрали да останат в България. Естествено право на избор. Но, ако имам власт, на всеки, който си позволи да нарече България кенеф, клоака, булгаристан и други подобни, моментално бих му отнел българското гражданство. Да си живее там, където е, без право да гласува, да си прави зъбите и медицинските изследвания в чужбина, а не тук за моя сметка. И за мен държавата е по-скоро мащеха, отколкото майка, но това е моята мащеха и не бих позволил миячи на чинии и берачи на ягоди да я обиждат. Да си хвалят или обиждат държавите, в които живеят. Преди някои от поредните избори, попаднах на интервю с българи живеещи в чужбина. Впечатли ме изказването на един момък от Русье, живеещ в Испания. Та, въпросният каза, че щял да гласува, защото искал нещата в България да се оправят и той да можел да се върне. Значи, ако правилно съм разбрал, чака такива, като мен да оправят нещата, за да може такива, като него да се върнат на готово. Питам се, той с какво ще помогне да върнем борчовете, изтеглени от Асенчо?

След като съсипа движението в София, Бонев ще пречи и на подмяната на лифтовете, и така да се намали потока коли на Витоша!

Този Бонев е по досаден от борови иглички. Никаква полза от тях ( него) ама непрекъснато напомнят за себе си , като боцкат непрекъснато.

Мис Бонбони И малкото ченге кметче За по-жалки от фандъчката

За 35 години тъй наречената "демокрация" стана ясно на всички, че е ДЕМОНОКРАЦИЯ ! Поредната разруха, разграбване, наритване на обикновения човек в ъгъла... Лифтове няма да има, но герпавите крадци Цеко Минев, Бойко Борисоф и Сие ще са собсвеници на Витоша. Да очакваме скоро да се появят "затворени комплекси" за богати... Само БГ цървуланите не могат да разберат какво им се случва.... и са "десни" и се чувстват капиталисти и рентиери... а са жалки бедняци и потурани....

ти поне си разбрал какво се случва, ама можеше да си го запазиш за себе си .

Или орки

или кравари!

?? Баси смешните обяснения

Те планината приватизираха, а плачат за някакви си лифтове. Отдавна се отсякаха горите в подстъпите към лифтовете, паркингите, еко пътеките, в т.ч. и тази на Алеко. Кой е виновен? Общината и съветниците-изедници, градската десница и кметовете пионки. Аз не мога да отсека едно изгнило дърво в имота си без разрешение, а те позволиха цели гори да се затрият. С трикове и далавери, раздаване на пари от ръка на ръка, постоянни промени на градоустройствения план - най-вече ПУПа. Това напомня на вица за митничарите факири: тук е горски фонд - хоп и нова спретната къщурка с басейниче от пред, тук е вилна зона - хоп и ново триетажно жилищно комплексче с тенис корт от зад. Какво правят десетките НПОта/фондации, как вместо да лаят срещу вятъра не взеха да напишат една Черна книга за унищожаването на Витоша. Нека да се знае кои Партийни знайни и незнайни величия променяха закони и даваха разрешения за всяко едно конкретно безобразие. Поне верните планинари да знаят кого да псуват, някаква утеха все пак. Студена вода могат да пият, ако си носят в манерките.

споко тия ша ви накарат да одите на ски у Австрия и Италия а нищи ша са на процент споко ша ви спасят

Двигател се ремонтира за месец-два, и нов се доставя за толкова, да не лъжат хората, това не е дявигател за ракета , а за лифт - доставяли сме подобни и за седмици при спешност. Просто злонамерено съсипаха Витоша. Сега, докато не работи лифтът сигурно набързо ще изнинке някоя сграда в началото на трасето и после ще обявят , че въобще е невъзможно да се пусне в експлоатация. В такава държава живее, бандитска. Ползвах лифта зимата, много е удобен - голям паркинг, в София си, качваш се, караш ски , после се прибираш, не ти се налага да караш по зле почистения път от Драгалевци до Алеко.

Путин съсипа лифтовете

в България ги съсипаха. И газопровод му прекараха с наши пари.

се казва "малоумен първосигналник"...

по едно нещо ББ започва да прилича на Путин. за всичко изтаковано е оправдание той.

и с това приликите свършват. но е малко.. педерско да се оправдават все с някой друг. без значение кой. до преди 10 години бяха комунистите, вчера Путин, сега ББ...

Точно от Бойко започна оправдаването за всичко с ДРУГИТЕ. Три мандата все ДРУГИТЕ му бяха виновни. Дори за неща, случили се по време на мандатите му.

Оправдаването с другите започва от комунетата, на които капитализЪма им е виновен, а в наше време със Станишката! Който през целия си мандат не спря да говори как някой друг му е виновен. ББ просто се учи бързо на практики които му изнасят и ги прилага!

Не само той и хората около него. Такива неща не стват от днес за утре. Факт е, че при неговото управление са се продали най-вероятно срещу солиден рушвет.

Наближава 1 година от управлението на мис Бони и кака Васка за което време те блокираха бул. Витоша и затвориха последния лифт в София. Друго свършено няма. 0. Зеро

6 месеца са половин година, а не цяла. И кака Дана какво направи по въпроса?

Добре де, не може ли държавата/общината да го купят и да го ремонтират?!?

ако е спестявано правилно (а не крадено) може да се ремонтира или закупи, но нейсе... Придобиваме по някакъв престъпен начин, а после експлоатираме и "печелим" докато мърда, след което - зарязваме! С повечето "приватизирани" държавни предприятия нима не се случи точно това?

Не искам да влизам в дебат за повечето приватизирани предприятия, но лифтовете за Витоша имат структурно значение за София и трябва да бъдат възстановени. Хората трябва да могат да се разходят на Витоша и общината трябва да го осигури, така че да не се вайкат и да публикуват некролози на лифта, а да търсят решение

начело в Бойко прябваше да се грижи за интересите на софиянци.......

До къде стигнахме, един двигател не можем да ремонтираме, ама с руснаците ще воюваме......тъжна история!!!!

електродвигателят нали се сещаш какво е? Намотана медна жица, кожух и няколко лагера... Не е сложен като ДВГ (бутала, цилиндри, изпускащи системи...)

Явно бедни хора ремонтират изхвърлени ел. двигатели - правят ги като нови ! Пренамотават, сменят контакти - както си трябва !

да ти кажа ли кой ба айката на техникумите? затри заводите (сега млади на по 30 години политруци-активисти ми обясняват, че нямало заводи)? с какво, кой ще ги ремонтира? някое НПО за правата на циромите ли?

Всяка държава/община без изключение може да се справи с всякави нагли собственици или концесионери! Във всеки договор има опция за прекъсване. Въпрос на воля и добри адвокати, небинарният бонефф да не се прави на ощипана мома!

Кажете 1 нещо което построихте през шибаната демокрация. Само се шибате в гъза и серете по жълтите павета

Златни думи ! Точно !

По соца имаше една магистрала от София до Чирпан и още една от София до Правец. Едната вече стигна Бургас, но другата... е, тя още си е до Правец.

Простотията не ходи по гората, а по форумите.

Когато идиоти избират идиоти да ги управляват. Нямате представа колко прост и тъп народ сме. Преди не знаехме, защото не ни пускаха навън, но сега можем да се убедим, че сме шампиони по простотия и тъпотия.

Нали,не изключвате и себе си от БРОЙКАТА,а !!!

Да имаме ски курорт на 5 минути от центъра на града и да не можем да го ползваме, е това се казва хубава работа ама българска!!!!!!

ИмаХМЕ. сега някои имаТ и не просто ски курорт. всичко е разсипано. мрежата от хижи и заслони, подстъпите на Витоша, Княжево, селата от другата страна...

Целта е софианци да ходят на ски в Банско. Затов се съсипва ски зоната на Витоша. Тези, които държат концециите на Витоша държат и тези на Банско. Всичко е за едни пачки, много пачки. А Борис Бонев обслужва тези интереси.

Предлагам да обявим края и на държавата, няма смисъл от тия мъки, един двигател не можем да ремонтираме, камо ли друго!!!!!

следва табела "Частна собственост" по пътя към Алеко и бариера!

подобни табели из Витоша.

Много тъжно!

Няма страшно. Сега в просеката на лифта ще направят велоалея тръгваща от храм Александър Невски и достигаща до Алеко. Всички на велосипедите и току виж след година две българин може да победи на Тур дьо Франс. Освен това не е лошо да закрият и пътя от Драгалевци до Симеоново. Как така коли ще стигат до Витоша. Само пеш .

по Витоша!

Развито Социалистическо Общество до 1990 г. се превърнахме в загниващо общество. Има ли нещо ново построено - НЕ. Ако има то е некачествено. Примери много мостове, магистрали, тунели. Капитализма е сладък строй но загниващ.

Де да можеше да се спаси София само с писане на статуси.

Типично по български, има виновен, и това не съм аз разбира се! Веднага се разделихме и на софиянци и останалите подчовеци, нищо, че всички сме едни и същи, една шепа хора останаха тук от потъващата лодка! В 21 в. и като челн на ЕС с всичките му възможности щом един лифт не можем да поправим значи не заслужаваме да имаме и държава и точно натам сме се запътили, само да не ни е виновен пак Путин!!!!!

Невинен е човечецът, не го нападайте! Пребоядисаните комунета са все негови хора.

Къкво очаквате от правителство, което няма от години? Нека екоактивисти на България да направят стачка, да се залепят за нещо... на никой отгоре не му дреме. Ние мислеме, че живеем в демокрация. Няма никъде такъв строй! Демокрация тръгна от Гърция, когато демос (неаристократични хора) имаха глас в "Народно събрание". Това направи Солон. Нататък имаше много колебания, но накрая демокрация падна (307 г до н.е.). Демокрация поражда хаос. Демокрация е когато народен глас има тегло, а не когато викаш по стачките, а на правителство им дреме... Стадо се нуждае от овчар с овчарски кучета. Обаче силен и умен овчар.

Мда, през далечната 2007 година Бойко предвидливо заложил бомба на розовите понита и на тяхната ДС пионка... Нищо, че зеления психар ТБ прокара абсурдната забрана дори за ремонт на съществуващите съоръжения на терирорията на Витоша... Да не говорим, че заради същия и сакън да не се отрежат двадесет болни дървета, гората още не може да се очисти от напаста на короядите... Хич му нямам доверие на този розов! Да си кара колелото без седалка по паветата и да не се обажда повече.