Бойко Борисов е опериран по спешност

stat
19:14  |  16 юни 2017 | Общество / Редактор Десислава Димитрова /  
И през 2015 г. Бойко Борисов претърпя операция заради скъсан менискус и му се наложи да ходи с патерици И през 2015 г. Бойко Борисов претърпя операция заради скъсан менискус и му се наложи да ходи с патерици
Сн.: bTV Media Group

Премиерът Бойко Борисов е бил успешно опериран днес в Университетска болница „Софиямед“.
Министър-председателят е претърпял артроскопска интервенция на коляното по спешност заради увреден менискус, съобщиха от болничното заведение.

Операцията е извършил началникът на Клиниката по артроскопска травматология в УМБАЛ „Софиямед“ и един от най-добрите травматолози в страната - доц. д-р Антони Георгиев.

"Операцията премина успешно като очакваме бързо възстановяване“, коментира доц. д-р Георгиев.

През февруари 2015 година лидерът на ГЕРБ пак скъса менискус и беше опериран в болницата. Тогава му препоръчаха да спре да играе футбол.

Заради днешната операция Борисов не можа да участва в предаването "Панорама" по БНТ, както беше планирано. Вместо него в студиото дойде вицепремиерът Томислав Дончев. Той заяви, че единствената причина премиерът да не се появи е категоричната забрана на лекарите. Борисов бил готов да дойде, въпреки състоянието си.

Дончев му пожела бързо оздравяване - не само в личностен план, а и заради многото работа, която има да се върши при управлението на държавата.
Няма да се налага обаче той да го замества, тъй като това се прави само ако премиерът отсътва от страната.
Последно в Общество


Маринов: 2017 г. - ”нагоре по стълбата, която води надолу”

Без съмнение, годината бе трудна, тревожна и нервна. Истината е, че от крехките тенденции на икономически напредък се възползват малка част от българите.