Тази година той приема подаръци и пожелания от структурите си в цялата страна от 13 до 16 часа в основния офис на движението, пише в. "Стандарт".

Малко преди началния час опашка от местни лидери на ДПС се изви пред входа на централата. Сред най-атрактивните дарове са тези на софийската организация на ДПС - активистите й подариха на Доган скулптура на Румен Желев, изобразяваща гръцката богиня Нике, излизаща от яйце. Пожелаваме му да е победител, заяви шефът на столичните депесари Кънчо Боков.

Кметът на Сунгурларе Георги Колев беше приготвил специален поздравителен адрес с благопожелания, а подаръкът за Доган бил отлежало бутиково бренди, производство на местен винзавод.

Изселникът от Момчилград Мюмюн Юсуф, който живее в Измир, чакаше пред входа на ДПС с огромна кристална мастилница, на която в златен гравир бе написано името на Сокола.

С ценен дар се отчете и кметът на Кърджали Хасан Азис, който поднесе на Доган картина, изобразяваща скалните образувания около града "Каменна сватба". Бакърен сервиз за кафе носеше шефът на пазарджишката организация на движението.

Депесарите от Руен подариха марков бинокъл на лидера си, а един от сподвижниците на движението от Пловдив Гюрсел Алиев поднесе картина, изобразяваща Мехмед Завоевателя, превзел Константинопол на 29 май 1453 г.

От парламентарната група на ДПС официално ще поднесат подаръка си вечерта в сараите на Доган.
Няколко дни сред депутатите трескаво умуваха с какво да изненадат лидера си.
Скулптура на езотерична риба
, дело на известния творец и любимец на Доган - Сули Саферов са избрали народните представители от ДПС за празника, научи "Стандарт".

Доган посрещаше гостите в централата във видимо добро настроение като за рождения си ден бе избрал сако и риза в бордо. Бонбони и пасти пък очакваха гостите в заседателната зала на ДПС.

Сутринта премиерът Бойко Борисов пък честити на Доган от парламентарната трибуна.