4-часова опашка за поздрав към рожденика Доган

Десетки лъскави автомобили блокираха в четвъртък движението пред централата на ДПС на бул. "Ал.Стамболийски" 45 в столицата. Причината за стълпотворението бе 58-ият рожден ден на лидера на ДПС Ахмед Доган.

Обратно в новината

Коментари - 4-часова опашка за поздрав към рожденика Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РЕКОЛТА 2009Г ПРИ УПРАВЛЕНИЕ С ДПС ПРОИЗВЕДЕН ТЮТЮН 1000КГ ПРИХОДИ ЗА СЕМЕЙСТВО ПРИ 1000КГ ПРОИЗВЕДЕН ТЮТЮН СРЕДНА ИЗКУПНА ЦЕНА ЗА ОБЩИНАТА Е 5,00ЛВ ФОНД ТЮТЮН СРЕДНО 4,00ЛВ НА КГ 1000КГ Х 5,00ЛВ = 5000,00ЛВ 1000КГ Х 4,00ЛВ = 4000,00ЛВ ОБЩО ПРИХОДИ 9000,00ЛВ РАЗХОДИ ЗА СЕМЕЙСТВО ПРИ 1000КГ ПРОИЗВЕДЕН ТЮТЮН ОСИГУРИТЕЛНИ ВНОСКИ ЗА НОИ 400,00ЛВ РАЗХОДИ ЗА СЕИТБА И БРАНЕ 1500,00ЛВ ОБШО РАЗХОДИ 1,900ЛВ 9000,00ЛВ МИНУС 1900,00ЛВ 7100,00ЛВ

ДПС е противоконституционна партия. Защо ни информирате за разни подлоги , а не се захванете с разчепякван ето на този въпрос-кой и защо повече от двадесет години си затваря очите пред нарушаването на конституцията .

Ами какво мога да кажа ... а да .!.

Парад на свиркаджийте в България. Продажна измет!

Така е ...след като най-големите поддържници на феса са нашите помаци-потурнаци!!Още от турско са им лизали дирниците!!!Я отидете в Якоруда или Гоцеделчевско и ще видите за какво иде реч.Улците им са кръстени на всевъзможни паши и турски пълководци!!А пък не дай си Боже да кажеш нещо против Догана!!Е какво очаквате...ами човека не е тъп и си ги клати безотказно!!Друг е въпросът че той отдавна е за затвора дето е бил вече заедно със неговите покровители и създатели бкп-бсп!

Толкоз години затвор заслужаваш, само за "хонорара" си като хидроинженер.

А трябваше да е в затвора... Това ни го направи първо Луканов, който в движение наредил да се регистрира етническа партия (незаконно разбира се, незаконно е и днес). Втория, на който дължим честта е Първанов, който назначи сегашния съд, респективно ДОган беше оправдан за подкуп от 2 милиона. При това при пъблично признание, че той лично управлява парите в държавата! Заснето на клипче и пред стотици свидетели. Ето в тази кочина живеете (аз не съм в България). Но понеже и на мен ми е Родина, ми е доста тъжно. Хората го правят - страхливи, неуки, объркани, завистливи, подмазвачи, индеферентни... Сори! Няма какво качество да изтъкна като положително за българина такъв, какъвто е днес. Може би се заражда нещо позитивно, може би... Но е само крехък зародиш.

За съжаление единственият ерудиран политик в Б.Г.

Ти си за съжаление.......

пфуу

Боже, колко смрад и буклук има у нас.Моля, увеличете ми такса отпадъци, но ги вдигнете, колкото по-бързо толкова по-добре.

цЕл везир!.. И велик консултант..

Колко противно! И някои казват, че сме в Европа. Ние винаги вкупом сме си били в Анадола и там ще си останем.

Ахмед Доган е символ на унищожителната девалвация на всякакви ценности в едно разколебано и объркано от многогодишни КРАЖБИ общество. Интелектуални пигмеи, в неспособността си да оправдаят невъзможността по почтен начин да спечелят пари, се опитват да представят КРАЖБАТА като апотеоз и възнаграждение за деянията на политика. Това загниване се забелязва навсякъде в обществото - никога не е имало по-жалки и смехотворни авторитети - и в науката, и в икономиката, и в изкуството, а в политиката са направо смазващи. И обществото е неспособно да се разграничи и да разпознае фарисеите, нещо повече, неграмотни и продажни журналисти ги превръщат(фарисеите) в героите на деня!

тои не заслуява и едно цвете *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

От Позитано червен ибрик със знаменце ли му поднесоха?! А Боленчо сигурно е един от първите,които са го поздравили-нали с в симбиоза,няма как...

Пашата получава дарове от еничарите си... Нищо ново под слънцето. Това са наследниците на някогашните чорбаджии, повечето от които са били гнусни национални предатели. И след освобождението, и сега все те са на власт. Робски народ...

Какви разхищения, какво чудо само!

Никога повече да не те видим в парламента. Ти си за затвора ,ама си късметлия на нация......