Любомира Кирилова (26 г.) от Русе разказа, че той се опитал неуспешно да блудства с нея в тоалетната на бургаско заведение преди две години. Кирилова обяви, че ще подаде жалба, въпреки че си дава сметка, че твърдението й е недоказуемо.
Любомира разказва, че през юли 2007 г. е притисната в тоалетната на бургаско заведение от видимо пиян мъж, който казал, че е важен в града и се казва Тонко Фотев.
Момичето, което има дете на 2 години и живее в Русе, каза, че решила да разкаже чак сега, когато разбрала, че има и други случаи и иска да подкрепи потърпевшите. През март други две момичета обявиха без много факти и аргументи, че са били проститутки в Германия заради Фотев.
Началото на темата с блудствата постави една от доведените дъщери на бизнесмена Ивайло Зартов, чиито интереси Фотев накърнил пред руските му патрньори.
Днес бизнесменът Зартов е разследван за присвояването на над 2,5 млн. евро.
Бургаската прокуратура е отказала да образува производство срещу Фотев по твърденията на момичетата, а Любомира, която последна разказа историята, не обясни как е наела адвоката си и залата за пресконференции.