Един от браншовете, които изследват и развиват потенциална на онлайн услугите е  банковият. С помощта на онлайн и мобилно банкиране клиенти на големите банки в страната могат да извършват повечето ежедневни операции без необходимостта да посещават филиал – през компютър, смартфон или таблет, дори когато са в движение.


Онлайн банкирането – неизменна част от бъдещето

Ако ни е трудно да си представим един ден без телефон, имайте предвид, че след нас идва поколение, което е отгледано и пораснало с безспирен поток дигитална информация. За много хора дигиталната комуникация, сърфирането в интернет, работата и забавленията онлайн са ежедневие.

Едно от най-модерните и добри услуги за онлайн банкиране е Булбанк Онлайн. То позволява бърз и лесен достъп до Вашите средства, преводи на пари, прехвърляне на средства, погасяване на задължения, плащане на битови сметки, обмен на валута и др.

С Булбанк Онлайн Вие имате достъп и до редица допълнителни улеснения, например да си поръчате застраховка „Гражданска отговорност“, да си откриете спестовна сметка или депозит, да заявите нова дебитна или кредитна карта. 

Един от митовете за онлайн банкирането е, че то е скъпо удоволствие. Това съвсем не е така. В УниКредит Булбанк таксите за извършените през интернет преводи, са средно до два пъти по-ниски от тези, извършени на каса. Няма и месечни такси за достъп и управление на сметки в интернет.

Услугата има специално приложение дори за бизнеса. С Булбанк онлайн фирмените клиентите могат да управляват  своя  бизнес лесно и удобно от комфорта на техния офис. Плащане на заплати, осигуровки, разплащане с контрагенти, интеграция със счетоводните системи, електронни извлечения са само малка част от улесненията, които Булбанк Онлайн предлага на фирмите.


Банката във вашия джоб

Големите банки в България предлагат приложения, направени специално за по-разпространените мобилни устройства. Приложението Булбанк Мобайл е разработено, за да бъде максимално лесно за ползване и е налично за всички операционни системи смартфони, като разполага и със специална таблетна версия.  Мобилното банкиране на УниКредит Булбанк съчетава най-модерните световни практики и технологии в сферата на приложенията – има уникален дизайн, интуитивна навигация, възможност за  fingerprint идентификация и много други екстри. 

Мобилното банкиране включва набор от полезни услуги. С негова помощ можете да намерите най-близкия до Вас банкомат или филиал на банката, да извършвате банкови преводи, да получите информация за Вашите банкови карти, сметки и кредити и др.

За повече сигурност модерните мобилни приложения интегрират една от последните иновации при смартфоните – защита с пръстов отпечатък. Тя позволява отключване на устройството или разпознаване на собственика при използването на приложения. Опцията се активира от потребителите на Булбанк Мобайл от самата апликация.


И във Вашия таблет…

Мобилното банкиране може да бъде достъпно и през таблети. Както и при версиите за смартфони, те разполагат с интуитивен интерфейс, адаптиран за работа с по-голям екран.

Приложенията за мобилно банкиране разполагат с високи стандарти за защита на потребителските данни. Те се активират чрез уникален активационен код, а влизането задължително се осъществява чрез индивидуален ПИН код, като връзката между устройството и банката е криптирана.



Своеобразен онлайн консултант на Дир.бг с експертната подкрепа на УниКредит Булбанк и Метлайф България.