Коментари - Кой бави плащането по втория транш от ПВУ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо все в Бойко сте се вторачили, а Румен Радев с неговия "Боташ", а Денков с неговия главен секретар на МВР,който бил невинен, а Асен Василев с неговата Банкова и контрабандни канали,а Бойко Рашков с картините и пуделите с пачки и 12 кенефа? А,мълчите. Предизборна кампания основана на антиГЕРБ.

България няма полезен ход!

Умнокрасивитетът направи така, че шибанякът боко да изглежда герой и по-добрата алтернатива, вместо да гние в пандиза!

Какво да кажем за народ, който вярва повече на човека от двамата, който за 20+ години в политиката, в които е бил 12 г. министър-председател на държава член на ЕС и НАТО, не е сметнал за редно и нужно да научи поне един английски език, вместо на човека, който е академик и е признат за част от топ 1% учени в света??? Аз лично познавам тираджии, които веднага осъзнават нуждата и за няколко месеца научават на ниско ниво чужд език. Какъв човек трябва да си, за да работиш на такова ниво толкова години и да не се напънеш да научиш един английски за мен е просто непонятно.

Иде реч за народ със самочувствие! Не е редно един държавник да говори на чужд език.

Олеле, малеле, в това ли трябва да се изразява самочувствието на един министър-председател? Като отиде на среща на върха да гледа като теле и да не разбира един бъкел? Майтапиш ли се?

Денков е слаб учен драги. Аз съм 3 пъти по-силна от него. Мойте публикации са на 78 % самостоятелни всички с високо ИФ саписания и съм с индивидуален коефициент над 98.8 % от учените в света. Така че Денком може да ми е само докторант.

Бойко Борисов не е вярно, че не знае английски. Начервения килим в "Овалния кабинет" на Чичо Томовата колиба той пита Доналд Тръмп: "Кой си ти?" вместо "Как сте?" с което си запитване го изненадва. Тази случка не се разпространява, разбираемо, от "мисирките".

Не знам само значението на английски дали те прави държавник. Но за Денков със сигурност се доказва,че НЕ.

ако се приеме закон за личния фалит какво ще лапат ЧСИ и другите кредитораздавачи?

Приказките за корупцията при ГЕРБ е политическо говорене в предизборната борба! Нинова се бори срещу модела ГЕРБ от как ние съществуваме, по нейни думи. Ние без да сме обявили, че се борим срещу модела БСП, какво постигнахме! Сринахме този модел, който се ползваше с подкрепата на 2 милиона човека, до една мъъничка подкрепа от 200 хиляди човека, т.е. десет пъти! Хората се произнесоха и за модела ГЕРБ, и за модела БСП, и за корупцията! Ще се поизнесат и сега за "Добрите сили"!

Браво на Вас! Дори случилото се в по-голяма степен по естествен път, Вие мислите, че е благодаряние на Вас!

Да признаеш успеха на другите, боли, това го знам! Ако говорим за отлива от БСП, ние имаме принос и там, където той не се вижда. Примерно, грешната политика на Нинова, която воюва срещу всички, освен срещу себе си, е и благодарение във вторачването й във Бойко Борисов! Благодарение на него във всеки й се привиждаше врага с партиен билет! Ето сега, Ваня Григорова е обвинена в колаборационизъм с ГЕРБ, защото е подкрепена за предеседател на комисия от съветниците на ГЕРБ!

От собствен опит ли казваш това? Успех за ГЕРБ бяха първите години след 2009 г. След това корупцията, грозните неща, съдебната система, опростачването и мн., мн. други злини и също толкова пропуснати шансове за България поради липсата на реформи и модернизация висят със страшна сила върху партията, съзададена от ББ. Но за теб да прогледнеш шанс няма

Да, от собствен, отрицателен опит знам, отрицателният опит е много полезен! Грозни неща има, но монетата винаги има две страни. За да бъдеш народняк, се държиш народняшки. Злини? Мисля, че няма, има внушения за злини, като турски поток, "кражбите" на пари в чували от авансовите плащания за Хемус и тем подобни. Реформите трябва да се извършват бавно, но славно, не на юруш, модернизацията също! Ние искаме петилетката за три дни! Ами не става!

Няма бате, това са внушения. И Магнитски за Владко Горанов е внушение. И това, че Бойко нахака държавните пари в КТБ и после дружката му от Магнитски я фалира е внушение. Ама то всъщност и че КОЙ му е дружка е внушение. Всичко е внушение, бате. Успех ти пожелавам!

Законът Магнитски не е приложим в страните от ЕС! Той противоречи на европейското право, обвиняемият да има право на защита! При него някой ти казва, в случая Министерство на финансите на САЩ, ти си лош, а ти даже нямаш право на адвокат, за да те защити, че не си лош! Представяш ли си за какво мракобесие иде реч?

Бойко Борисов и ГЕРБ са супер.

Не се хващат как да е:)

Боко говори общи приказки и лъжи, кво построил, кво направил преди години и нищо конкретно по темата. Денков, който подхваща темата казва защо няма плащане и кои конкретни закони не са приети. Резултатът от анкетата е в позла на Боко. Изводът - много герберски тролове и/или много немислещи хора за гласували. Хубаво е да замислим кой какво прави реално, когато има възможност. Единият за повече от 12 години и другите за 3 години. Ама реално мислене. Резултатите от предстоящите избори ще покажат колко са се замислили и обективно са отсъдили. Фактите са много и са публично известни.

Давайте, давайте:)

Проблемът е, че каквото и да каже Денков, за теб това ще е истина, а другата гледнта точка ще е откровенна лъжа. В случая Денков оправдава некадърността на партията си, за пореден път...

За теб пък защо да е проблем. Я кажи при Боко имаше кли яка корупция, рекет за бизнеси , задържане на пенсии и т.н.?

Винаги е имало корупция и ще продължи да има. Пуделът много добре показа как стоят нещата в българската държава. Няма значение кой е на власт, просто има един кръг на влияние в България, който диктува политиците какво да правят. Злобата много замъглява. Вземете си отворете очите, защото идиотизма е достигнал до интелигенцията и е доста по-тревожещ от идиотизма на някакви мутри!

Съгласен съм, че корупция винаги е имало и ще има, но такава като при управлението на ГЕРБ дано никога и никъде да няма! Ти като Боко си се научил да говориш, кви са тези кръгове, правоъгълници и как ще се справят ако юни месец излязат 80 % да гласуват, а? А?

3 г. Бойко не е на власт, а тези са били 9 м. + 8 м. - реално година и половина, като през тези 9 месеца бяха принудени да се съобразяват и с глупостите на ГЕРБ и ДПС. През тези 3 г. имаше саботажи и от Радев, Боташ и какво ли не. И въпреки всичко се вдигнаха осезаемо пенсиите и доходите и икономиката се развива все по-добре. Ако ги оставят 12 г. спокойно да работят, както беше Бойко, нещата ще са много различни от това, което беше по негово време.

Бат Васко, вдигнаха пенсиите, ама без вдигане на приходите на НОИ! Това говори ли ти нещо?

Говори ми, че не са откраднали едни пари от бюджета, както правеше ГЕРБ с излишъците преди Коледа, а са ги дали на пенсионерите. НОИ е продънена каца, отдавна е ясно, че пенсионната система не може да се самоподдържа без да се бутат пари и от бюджета.

Галопчо, точно Денков говори общи приказки, като казва, кои закони не са приети! Би трябвало да каже, кой текст от кой закон защо не е бил съгласуван, преди да се предложи на комисията, така че да получи нейната подкрепа и след това подкрепа на пленарната зала, кой конкретен министър е пропуснал това да го направи и т.н. Защо това е важно? За да си вземат поука тези, дето са си повярвали! За да бъде прието тяхно предложение, те трябва да убедят другите, с които търсят мнозинство. Ако не успеят, се отказват от това предложение, толкова е просто и ясно! Ама те искат без да имат мнозинство, без да са успели да убедят другите, да им дадат мнозинство, като бонус!

все си плюе в лицето и сере в гащите. ПП-ДБ престъпно провалиха ПвУ готов още от последното Боково правителство. Вместо да го задействат те тръгнаха да внедряват в плана свои кухи фирми, че батерии на съученика за 3,5 млрд, че 34 млн за Киру, Асан и Терзиев, че фотоволтаици за 30 млрд и прочие престъпност без граница. Досега има едно плащане и то е за да могат да се изплатят пенсиите.

При Бойко всички плащания от ЕС вървяха перфектно, няма как да не му вярвам повече от на Денков! Помним добре министърката на земеделието на Бойко Десислава Танева какво каза през 2020 г. „Аз ви предлагам да се придържаме, че нямаме такива измами и всичко е наред, защото иначе и това (бел. ред. финансиране) ще ни спрат." :))) Бойко винаги говори истината.

Ако все още сте остали нормални хора в България, а не само напръскани от самолети дебили, живеещи на плоска земя, излезте този път масово и гласувайте. Само така можем да изпратим този нагъл лъжец Борисов в историята и най-после България да стане европейска държава. Стига далавери, кражби и лъжи. Стига управление на мутри, създадени от ДС и ръкоположени от Путин. Баста!

Още ли това копираш?!? Станах може би 2 седмици вече. Найо не дава ли нови опорки?!?

Жалкарите от ГЕРБ отказаха да почетата жертвите на арменския геноцд. Да напомня как Борисов изора земята сами и само да не бъде записана думата геноцид в декларацията преди години, защото се поддаде на натиск от андолската орка- посланик. Срам.

Кой бави плащанията ли ? Като се започне от Пеканов и всички след него. :) Трябва да се признае, че Пеканов беше най-скромен.

Ако народът ни не се пробуди и не застане категорично зад ПП-ДБ, мафията ще продължи да ни тегли надолу към дъното.

Искаш народа да застане зад откровени лъжци и мошенници???

ПП нямат качества да ръководят България. За това дадоха ръководството на посолството. Но явно не е достатъчно. Все нещо се иска да можеш, дори да си предател. Надявам се, че Кирил Петков и още някоко ще влязат в затвора за държвна измяна. А Урсула отдавна е кандидат за измяна на интересите на цяла Европа.

Да си убие държавата за жълти стотинки. И двата отборя нямаха удобна позиция за крадене Бехме се разбрали да сме заедно 10 години напред

Дори срещу хиляди платени тролове, Бойко Борисов пак е №1! И на изборите ще е №1 с невиждан от десетилетия резултат! Защото това е гласът на народа!

защото няма как да ги краде,без Кьовеши да го надуши.Така че съм склонен да вярвам на Денков.А пък Тиквата си е осъден лъжец вече два пъти официално от съда.

е до гроб....Хич да не ти пука! Като да си умрял е. ти не усещаш нищо, но хората около теб го осъзнават...Палячо!

Бойко пак се гласи да управлява с гнома, мравояда и шарлатаните. Защо? Умишлено ли си губи избиратели? Те го правят на 2 стотинки, а той милия им се радва.

Не подкрепям никоя от двете злини

Как да вярвам на този, който лъже публично от 2002 година?

Защо всички неприятни са в ГЕРБ ?

Насти Криптото ли имаш предвид? Или мини-генерала?

Депутатите от ПП-ДБ очакват ГЕРБ и ДПС да подкрепят законопроекти, които те не одобряват! Дали те самите биха подкрепили такива? Примерно, ДПС предлага законопроект, с някои от текстовете на който ПП-ДБ като коалиция, не като отделни депутати, те не са съгласни, те биха ли подкрепили такъв законопроект? Те продължават да си мислят, че като носители на новото, на доброто, като честни и почтени, всички сме им длъжни! Нещо повече, трябва да сме им благодарни, че сме имали шанса заедно с тях да дишаме един и същ въздух!

"носители на новото, на доброто, като честни и почтени" От всичко това остана само "новото". Само, че новото (както видяхме) се оказа същото като старото. Но понеже е ново, се оказа доста аматьорско и съответно лъсна със свалени гащи като пуснаха лампите. "Доброто", "честни" и "почтени" отдавна вече отече в канала.

Те са си повярвали, че са такива, не че те са такива. Сега трябва да им помогнем да се осеферят, на изборите! Имат нужда от помощ, от приятел!

Единият, продукт на ДКМС и ДС, а другият - на Симеоновската и ДС.

,Дайте ми правото да печатя парите на една. държава, след което не ме интересува кой прави законите." Ротшилд Натан, третият син на Майер

печатница за пари от Турски поток Пе Пе ДЭ Б€ е по Еврата

Кой на кого не пуска... Фани единия и удари възможно най-ефективно другия, да не шавнат повече и двамата.

Братя Българи, нима ще позволим на този корумпиран Индивид и неговата Шайка отново да ни управлява! На изборите да ги изпратим там където отдавна им е мястото!

И ако не е шайката кой? Вие ли? Какво се оказа? Промяната е същата като това, което щеше да променя. Ама, по-некадърни! Айде, не, мерси!

НЕМОЖАЧИ Един от тях, Ротшилд, даже казал: "Дайте ми да печатя парите в една страна и не ме интересува, кой е президент, кои са в правителството там ... ,Дайте ми правото да печатя парите на една. държава, след което не ме интересува кой прави законите." Ротшилд Натан, третият син на Майер

Борисов и Пеевски са проклятието на България. Докато двамата мазни корумпирани шишковци са в политиката и ежедневно по медиите, ПРОМЯНА няма да има. Забравете.

Ако това, което видяхме дотук е Промяната... ...по-добре да я няма.

Пеевски и Борисов са олицетворение на мафиотизирането на властта.Зад тях са знайни и незнайни дейци на мафията,оплетени като паяжина навсякъде във властта-от селото до най-високото.Всички виждаме как някои са неземно богати,а не се занимават с частен бизнес,Божков каза как е давал пари и какво от това?Ние сме като Колумбия-правителство,прокуратура,следствие,съд и др.служби са в ръцете на мафията.Как ще се оправим?НИКАК,ако хората масово не излязат да гласуват срещу това зло,стегнало въжето.

Проклятието на България е,че не премайнахме цялата комуноидна пасмина и ченгетата които откраднаха парите и станаха милионери за една нощ но з.зелев е виновен за това и си плати понай-гадния начин а следващите са петата колона тук на кремълския гном-понял?

Проклятието на България е, че хора като шева на ЕНП подкрепят шефа на българската мафия.

Не могат да си разделят властта негодниците.

Най-вече за лесните за крадене пари, дет са за правоверни евроаталнтици. Тях съд не ги лови. Затова и напоследък все евроаталнтици се бият - кой е по-по-най и на кой да се пусне повече. А на тях им ги спират - на невроаталнтиците. На него му ги пускаха ей така, ама сега като има повечко такива като него как да се разберат?!