От 28 до 30 август в морската ни столица ще се проведе традиционно най-приятното от автомобилните изложения през годината - Palace Auto Varna 2020. Домакин отново е "Дворец на културата и спорта".

Вижте снимки >> >> >>

Тази година изложението ще е ситуирано изцяло на външни площи, като са предвидени над 1500 кв.м. за експонатите. Варненците, които обичат и се интересуват от коли, както и всички посетители на града, ще могат да видят с очите си тенденциите в развитието на този бранш и да пипнат с ръцете си най-новите модели на водещите производители.

Автомобилният салон във Варна ще се проведе от 28 до 30 август

Снимка: Expo Team

На събитието ще бъдат изложени експонати на повечето премиум брандовете - BMW, VOLVO, JAGUAR, JEEP, ALFA ROMEO, MAZDA и MINI. Ще бъдат представени и голяма част от най-масово продаваните у нас коли - SKODA, FORD, SUZUKI, KIA, PEUGEOT, GREAT WALL, HAVAL, HYUNDAI и др.

Своето почетно място ще заемат и две звезди от марките - Skoda Scala и Ford Ranger Raptor, определени от журналистите, членове на Прес Авто Клуб България, за "Кола на годината" и "Многофункционален автомобил на годината" за 2020. Почти всички изложени модели са премиерни за страната, защото не са представяни на салон и пред широка публика тази година.

Ще има и още изненади, но нека не разкриваме всички карти още отсега. Отдавна сме забравили времето, когато коли се купуваха по каталог. Най-добрият начин да оцените и харесате автомобил е когато го пробвате. Затова е определена специална тест драйв зона, където ще има над 20 тестови автомобила на разположение за посетители и фенове. А за тези, които са в период на избор на нова кола и търсят най-добрите оферти, ще бъдат осигурени на място най-изгодните условия за лизинг или пряка покупка.