Коментари - Край на дивото къмпингуване край Шкорпиловци и Камчийски пясъци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз одобрявам.А на робинзона между Балчик и Бялата лагуна в близост до балчишката тузла с лечебната кал там кога ще разтурянето Катина,че от средата на юни до към 25 август го превръщат в сметище.Същата работа е и на Мартинов камък до с.Тюленово в посока Шабла.събират се по 20 каравани и всичкото себе и си хвърля боклука където му дойде.Кога?

очаквайте началото на питомното къмпингуване. изгонили няколко каравани - голяма работа, само шум по медиите. всяко чудо - за три дни.

Одобрявам! А на Паша дере кога ще разтурите катуна!?

Мед ми капе от сърцето. Нямам нищо против и много подкрепим дивото къмпингуване. Но закарай си караваната стой 2 седмици па си събери боклуците и се прибери на село. Тия хора който в момента гонят са се самонастанили постоянно. Когато например един нормално почиващ иска да отиде на тези прекрасни места за него свободно място няма от селяндурите който са си оставили караваните/ кемперите/ палатките там за постоянно. Мед ми капе от сърцето!

И какво Ви пречеха къмпингуващите там? Или си разчиствате терените за бетониране... Направете нормални цените на регулираните къмпинги , не да ги правите на най голямото слънце с мизерни условия и да искате високи цени (визирам специално къмпинга в Шкорпиловци...)

Рречат изключително много! Особено на наистина искащите да пренощуват в природата. Проблемът е, че присобиват чувство за собственост, мъкнат всякакви боклуци и след като не им вършат вече работа ги захвърлят в природата. Такъв вид "къмпингуване" е по-скоро катун и присвояване на територия.

И акат в храстите!

Осират всичко, вън !

сега вече ще е полудиво