На 20 април 2021 г. (вторник) във връзка с изграждане на редуктор за налягане на ул. "Суходолска" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в:

ж.к. "Люлин" 3 - бл. 368, бл. 369, бл. 370 и бл. 371

ж.к. "Люлин" 4 и 5

ж.к. "Филиповци", кв. "Филиповци" и община Красна поляна - ул. "Суходолска" от ул. "Околовръстен път" до ВСУ "Любен Каравелов".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:

ж.к. "Люлин" 4- при 96 СУ

ж.к. "Люлин" 5- при 97 СУ

кв. "Филиповци" - на площада

кв. "Суходол" - на площада при магазин Фреш маркет.

На 20 април 2021 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателни кранове на бул. "Александър Стамболийски", ж.к. "Зона Б -5" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

бул. "Тодор Александров", ул. "Опълченска", бул. "Инж. Иван Иванов", ул. "Партений Нишавски", бул. "Ген. М. Д. Скобелев"

ул. "Българска морава" от ул. "Партений Нишавски" до ул. "Камен Андреев" и бл.18.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес:

бул. "Александър Стамболийски" на кръстовището с ул. "Българска морава".

ул. "Партений Нишавски" на кръстовището с ул. "Осогово".

На 20 април 2021 г. (вторник) във връзка с подмяна на пожарни хидранти и монтаж на спирателни кранове в жк. "Гоце Делчев" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в:

бл. 255, бл.255 А, бл. 255 Б, бл.256 А, бл. 257 А, бл. 258, бл. 259, и бл. 261.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 255 Б.

На 20 април 2021 г. (вторник) във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. "Троян", жк. "Разсадника - Коньовица" се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на "Софийска вода", живеещи в района на:

ул. "Троян" от ул. "Коньовица" до ул. "Позитано".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. "Троян" на кръстовището с ул. "Коньовица".

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода" АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

* съдържание на "Софийска вода"