Около 150 протестиращи блокираха движението пред президентството. Те настояваха за оставки и арести. Останаха до късно там и организираха пред президентската институция бдение със "свещи и камъни".

Протестиращите поискаха ГЕРБ да не участват в изборите, имаше и искания за народен съд и касиране на изборите.

В протеста имаше представители на „Горда България”, ВМРО, Движение „Модерна България” и представители на движението на протестиращите от Орлов мост.

Десетки протестиращи се събраха и пред централата на ГЕРБ във Варна. Два полицейски патрула имаше пред централата на ГЕРБ във Варна. Тя се охраняваха от полиция. Протестиращите скандираха: "Къде са бюлетините?", "Мафия" "Бойко и Цецо в затвора". След това се разотидоха.

В района на Стара Загора за часове бе блокирана част от АМ "Тракия". Директорът на КАТ "Пътна полиция" Радослав Начев коментира, че в района на Пловдив не е имало протести.

От прокуратурата съобщиха, че са открити 350 000 нелегални бюлетини в печатницата "Мултипринт" в Костинброд. 

До 8 май "Мултипринт" ООД е изпълнило задълженията си по договора с Министерския съвет за отпечатване на бюлетините за изборите и те са превозени до областните администрации в страната. Откритите през нощта бюлетини са извън тези количества, уточниха от прокуратурата. Собственикът на печатницата обаче отрече информацията за незаконна дейност, той обясни, че намерените бюлетини са технологичен брак.