Днес облачността в следобедните часове ще се увеличи, но ще бъде средна и висока. Ще остане без валежи, като температурите ще достигнат до 14 градуса.

В сряда първо в Западна България, а впоследствие и над останалата част от страната ще превали слаб дъжд. Минималните температури ще бъдат положителни, а максималните - от 7 до 13 градуса.

В четвъртък ще остане облачно, като малко по-значителни валежи са възможни в Странджа и крайните източни райони. Температурите ще останат без съществена промяна - от 8 до 13 градуса.

В петък и през уикенда облачността ще бъде променлива, а в южните райони на страната ще е слънчево. Температурите ще останат без промяна, като минималните ще са между 1 и 7 градуса, а максималните - от 9 до 14 градуса.

В неделя в Дунавската равнина ще се появи слаб и умерен вятър от изток, а в планините на Южна България и в югозападните райони - от юг. През нощта срещу понеделник и в понеделник облачността ще бъде значителна и на места ще превали слаб дъжд. Температурите слабо ще се понижат.

Още за времето тук