Трагедия потресе карнобатското село Екзарх Антимово. Възрастни съпрузи са били открити обесени у дома си. Трагедията се разиграла преди няколко дни, но за нея беше съобщено днес. Мъжът бил на 83 години, а жената на 80 г. 

Имали двама сина, които също живеели в селото. Единият от тях, който обитавал тяхната къща заедно с тях, ги е открил обесени, когато се върнал от работа, съобщи "Труд".

Гледката била потресаваща. Родителите му висели на примки един до друг. Мъжът опитал да ги спаси, но те вече били мъртви. 

"Трагедията е голяма. Синовете им са отчаяни, съсипани са. Ударът е много тежък за близките. А и цялото село сме като попарени", разказаха съседи на семейството пред "Монитор".

В селото казват, че семейството много се обичало, двамата били силно привързани един към друг и били неразделни.

Близките им не знаят каква е причината двойката да посегне на живота си, но казват, че в последните години болежките им станали много и те явно са решили заедно да сложат край на живота си.

От полицията отказаха да дадат подробности за трагедията. Единственото, което се знае, че по телата на двамата не са открити никакви следи от насилие. Разследващите са установили, че категорично се касае за двойно самоубийство.