Милен Антов се е криел през последните два дни в хотел във Велико Търново. В момента полицията го отвежда към Плевен, предаде Нова телевизия.

Мъжът беше обявен за общодържавно издирване. Той изчезна, след като отиде в училището по приложни изкуства в Плевен, където учи синът му, и се саморазправи с двама ученика.

Причината за агресията на бащата е, че синът му Цветан, който е седмокласник, се оплакал от деветокласниците Мартин и Георги, с които се спречкал в понеделник.

Бащата разби стол в гърба на Мартин и удари в лицето неговия приятел Георги.

"Дойде до мен, попитаме дали съм удрял детето му и преди да му кажа, че не съм, той ме удари с юмрук към лицето", разказа Георги.

Родителите на пострадалите ученици изразиха опасения, че на Милен Антов може да му се размине, защото има висящи дела и винаги се измъква с документ от психиатричната клиника в Ловеч.

По образуваното бързо досъдебно производство се изслушват свидетелите по случая и е назначена съдебно-медицинска експертиза, която да установи степента на нанесените телесни увреждания на пострадалите.

Към момента той е осъждан 5 пъти за икономически престъпления, свързани с ДДС измами. До момента това, което е като осъдителни присъди по отношение на него, никога не е било свързано с насилие. Има и 3 висящи досъдебни производства в Окръжна и Районна прокуратура град Плевен, каза по БНТ  Добринка Матеева, говорител на Окръжната прокуратура.