Млада жена от Пловдив живее втори живот, след като е блъсната от кола на пешеходна пътека. Охранителна камера е записала жестокия удар, но Борислава Тосева не иска той да бъде показван, за да не травмира допълнително близките си.

Тя обаче се опасява, че случаят може да бъде потулен, затова търси съдействието на медиите. Пред Нова телевизия пловдивчанката, която е е настанена в болница "Свети Георги", каза, че все още не е разпитана в полицията, а шофьорката, която я е ударила с колата си, не е задържана.

"Оставих дъщеря си на градина, тръгнах да пресичам, огледах се, светна ми зелено, тръгнах. Не съм мислила, че в края на пешеходната пътека трябва да спра и да се огледам отново. Колата буквално ме помете, нямах време да я видя, да реагирам. В следващия момент погледнах дрехите си, цялата бях в кръв, усещах болка навсякъде", разказа Тосева.

Шофьорката била млада жена. Веднага слязла от автомобила и започнала да плаче.

"Дойде в болницата, но аз й казах, че ще се видим в съда. Изслушах я от човешка гледна точка", сподели още младата жена.

Тя се надява, че днес ще дойдат полицаи, които да я разпитат, за да може да започне разследване и да се установи какво е отвлякло вниманието на шофьорката, така че да блъсне човек на пешеходна пътека. Когато жената слязла от колата държала телефон, но Тосева не е видяла дали е говорила с него преди катастрофата.