13 нарушения на скоростните режими са установили пътните полицаи само за два часа в град Каспичан в късните следобедни часове на 25 февруари.

Униформените, които работили по безопасност на движението в града, установили нарушител, който не спазил ограничението на скоростта и преминал покрай мобилна камера с 132 км/ час при разрешени 50 на ул."Александър Стамболийски" малко след 18:00 часа. "Състезателят" бил зад волана на лек автомобил "Мерцедес", с търговищка регистрация, предаде Дарик.

За превишението на скоростта ще му бъде наложена глоба в размер на 975 лева и ще бъде лишен от правото да управлява за срок от 3 месеца. Водач на лек автомобил Дачиа "Логан" с шуменска регистрация е засечен да управлява с 39 км/ час над максимално позволената скорост за града - 50 км/ час.

Водач на лек автомобил Сеат "Кордоба" с шуменска регистрация бил засечен да шофира с 85 км/ час в населено място. На всички нарушители ще бъдат издадени електронни фишове за установените нарушения. От полицията напомнят на водачите да спазват ограниченията на скоростните режими и да не създават предпоставки за пътни инциденти.