"Мерцедес" мина с над 130 км/ч през Каспичан

Ще му бъде наложена глоба в размер на 975 лева и ще бъде лишен от правото да управлява за срок от 3 месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам колко рев се излива в коментарите. Ако дойдете в Англия, за 2 дена ще натрупате сума ти глоби, а на 3тия най-вероятно ще ви спре не маркирана полицейска кола, като най-вероятно ще си загубите книжката. Радвайте се, че България е избушена държава и няма почти никакви средства за борба с "джигитите" по пътищата. Тук ползват над 7 различни типа камери за следене на скоростта, имат ванове с мобилни камери в тях, патрулките са с радари, не маркираните полицейски коли са с радари и са най-тегави, понеже няма шанс да разберете полицаи ли са или не(шофират всякакви марки коли) , особено вечер. За превишение на скростта на магистрала, в зависимост от обстоятелствата, наказанието не е прекалено сурово. Но превишите ли скоростта в населено място, или на път с ограничение 50/40 мили, с повече от 20 мили над позволената максимална скорост, направо си пишете книжката взета, а колата дадена за скрап :) В България пичагата на път с ограничение 50 е минал със 130, казвам ви директно, че ако това беше в Англия, директно му взимаха книжката и щяха да го заведат да гледа на монитор как му правят колата на метална консерва...

Е то за мерцедес и бмв не е ли позволено по подразбиране да си карат с толкова?! Законите в БГ не са ли само за хората от VW надолу?!

Ако беше с японска или френска чекия, едва щеше да пъпли.

Цял свят се мъчи да увеличи скоростта на движение, за да пести време и пари, а ние се опитваме да сложим по-големи ограничения. Идеята на нашите законотворци за 30 км/ч в населените места е гигаабсурдна.

Те са тъпанари! Обаче не съм чувал за такава идея. Достатъчно е, че явно са наслагали незаконни (защото законът забранява да има пречки за движението) ограничения на скоростта. Щом може да мине с 130 км/ч значи пътят е добър, няма хора наоколо, просто са сложили знак за населено място, който е лъжлив. Често се случва в България - голо поле и знак за населено място. Има начин да се спрат тези безобразия - бъраза процедура за осъждане на каруцаря, наредил поставянето, да плати разликата между построения път и каруцарска пътека. Ама докато спим и подкрепяме бюрократите за единия само сеир, така ще е. Хем и заплати взимат големи и незаслужени, хем ни тормозят, точно за да не можем да се обединим.

На нас в София трябва на всички да ни вземат книжките, защото караме с 80-90 км/ч по главните булеварди, които са с по няколко ленти, разделени със зелена ивица и мантинели, но пък са с ограничние 50 км/ч. За справка - бул.Вапцаров. Ако зависи от КАТ, ще забранят всякакво движение. Тогава ще имат добра статистика и по-малко работа.

Visita

ПАРИЧНАТА ЧЕСТИТКА ГОРЕ-ДОЛУ Я БИВА, АМА САМО 3 МЕСЕЦА БЕЗ ПРАВО НА УПРАВЛЕНИЕ ?!?!?!?! ХАЙДЕ БЕ, ТОЯ ИЗРОД ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛИШЕН ОТ КНИЖКА ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ !!!!!!!!!!!!!!!

При такава скорост, представлява непосредствена заплаха и трябва незабавно да бъде спрян, дали с техническо средство (шипове), дали с помощта на огнестрелно оръжие или чрез заградително мероприяти. След това да бъде проверен, глобен и ако трябва, арестуван. Ако пък не представлява опаснотст, значи могат да го оставят да си ходи по живо, по здраво (както и са направили в случая). Обаче не - въпреки че не застрашава никого, ще използват случая за да смъкнат няколко кожи от гърба му. И очакваме безопасността на пътя да се подобри!?

Автомобила може да убива - значи е оръжие. Доказаха го много джихадисти на различни места по света. Когато стреляш в тълпата и не убиеш никого, това не значи, че не заслучаваш наказание. Според мен то трябва да е същото като че ли си убил.

Миналата година така ме прекараха. От Бургас за Сарафово на четири лентовия път разделен с мантинела, има знак 60км и гадовете се бяха скрили зад завоя Аз изпреварвах колоната отдясно и точно както ускорявам са ме щракнали Там им е хранилката. 800 лв глоба, три месеца без книжка и 16 точки ми беше наказанието. Има абсурдни ограничения, които масово се ползват за хранилки.

Нали и ние сме хора, и ние трябва да рупаме Наденици ! :) :) :) хахахаха Педали, да го духат дано, копелетата мръсни ченгета катаджийски

Малко ти е било. Що изпреварваш от дясно а! Или балъците могат да карат в колона а ти пилота не можеш. Карай както искаш но първо дай съгласие за доноство на органи, скоро ще ти трябва.

както винаги кат си имат хранилка. в Каспичан не може да се кара с повече от 60 заради дупките старият път за Варна минава покрай града и се води градско!!!!! типична катаджийска простотия.

Аман от м@лоумници!!!Ти бил ли си в Каспичан,бе лигльо,че да правиш такива оценки?!Точно тази улица няма никакви дупки.Старият път за Варна се води градско само и единствено покрай Нови пазар!

Минали са с голяма скорост покрай табелата за начало на Каспичан, където няма никой и пътя е широк и прав. В самият капсичан и да искат не могат да шофират с пвоече от 40 км/час. Катаджиите пак са си направили хранилка за глоби и сега се хвалят с това.

не съм плагиатсвал а сме писали едновременно, това е истината:))

Интересно е, че правят примерно 4 лентов път и слагат знак да се движиш с 40, все едно умишлено...

ами през Каспичан как да мине? Явно са им добри пътищата, браво на кмета!

То пък като че ли е минал с 300! Вече с 130км/ч се кара навсякъде, нормално!

Ако детето ти пресича там, няма да го считаш за нормално нали.

Само 130? Не може да е бил мерджан. Сигурно ще да е бил някой Трабант с чистачки на Мерцедес.;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) :-) :-) :-) :-)

Не, просто е карал само на втора предавка.... минал е покрай "триногата" преди да включи на трета :)

Тия ясно, че са за взимане на книжка, няма две мнения. Но, аз да попитам управниците ни - кога можем да очакваме пътната мрежа на Р.България да прилича на нещо смислено? Докога междуградските пътища ще минават през населени места, вместо да ги заобикалят? Защо трябва да минаваме баш през центъра на града/селото?!? Хем замърсяваме въздуха, хем вдигаме шум, хем се създават излишни рискове, дори когато караме в ограниченията.

Сигурно заради алъж верижа! Минеш през града, баш през центъра и решиш да си кушиш баничка с боза, а през околовръсното какво? Там няма нищо... еее почти! :)

Абе тея радари нещо не са наред - не могат да хванат Гоуф 2 и 3

Всеки българин иска другите да спазват правилата. Само те.

Е с колко да минеш през Каспичан? И сандвич надали има кой да ти направи....

Бас ловя, че мерника е каран от баба със златен талон.

Слаба работа, миналия месец имахме 250 км/ч в населено място.

за превишаване на скороста с толкова километра в населено място трябва да се влиза в гатвора, защото точно тези убиват невинни граждани по тротоарите.

Нищо против да влизат в затвора. Ама когато наистина направят ПТП. А не да се поощряват хранилките.

Visita

КОГАТО НАПРАВЯТ ПТП ВЕЧЕ ЩЕ Е ТОО ЛЕЙТ / ПРЕКАЛЕНО КЪСНО !

А затвор?

" лек автомобил Дачиа "Логан" с шуменска регистрация е засечен да управлява с 39 км/ час над максимално позволената скорост за града - 50 км/ час." Ама тоз е в правилата бе? Или има малко печатна грешка?

Не вярвам нито че ще бъде глобен, нито, че ще му отнемат книжката. Това е само парлама за пред нас, простолюдието.

То снимка добре, ама айде се похвалете, че сте ги събрали тези пари! Иначе какъв е ефекта ако не се събират глобите.

каспичански мерцедес спешъл едишън

И на възраст, позволяваща му да гласува.

Аматьор ! Аз минах оттам с 230 !

Някой видя ли те?

Сами Насери пак сбъркал пътя до летището.

Такси ...

Глобата е добра, но да се глобява и да има събираемост Плащането на глоби, кара човек да се променя Как е в Германия - глобяват и си търсят до дупка парите Следващия път па карай тъй...в досието да се пишат тия дяволии

Ф американостан глобяват минава време лихвата става 500% после 2000% и накрая затвор минимум 8 месеца имат и конфискация по преценка на Пътния полицай!

точно в Германия имат най много вратички...с деца без деца болен соц слаб..т.н.

Само дето за 10 евро за паркиране едвам не дойдоха в къщи да си ги търсят

Отминаха времената, когато можеше да караш с камара глоби и като изтече давността да ти ги опрощават. От година ако те спрат, проверяват онлайн за глоби. Ако имаш, ти вземат книжката и докато не ги платиш не ти я връщат. Вярно че джигитите могат да продължат да карат, но тогава се добавят и глоби за каране без книжка и става много по-сложно за нарушителят. Така че плащайте си глобите, да не останете без книжка в един момент!

нищо не вършат камерите трябва някой да ги гледа направих обратен завой пред затворена за ремонт улица и ме глобиха на кадрите се вижда как и други завиват,даже карат в забранената и на питането що така...катаджията отговори че съм бил аз наред...

А ти откъде знаеш, дали другите са били глобени. Ти си направил нарушението. Значи - трябва да бъдеш глобен. А за другите - не ги мисли. Правилно ти е казала куката - да те е яд, че ти си шибнания. 'Щото си глупав.

питах, а и карах зад комшията джипа му направо изби маркировката...и нищо. пък аз с кофти субаро съм бил явно оспорвах и ги осъдих. камерите не бяха сертифицирани а и нямаше дата и час. почти никояй радар в колите нее серифициран само най новите стационарни

ГАРГАТА

...но пък ти си умен...вижда са без прочит

3евзек

Щом камерите не са сертифицирани, значи ще си караме както си знаем. Безценно!

една Директна конфискация ще свърши повече работа... и да видиш как в булгаристан ще се кротнат като му конфискуваш" бегачката " и умират

Горкият Мерцедес, има да плаща и няма да може да шофира три месеца ....

И като го снимахте , спряхте ли го или той си продължи? Сега ще го търсите и глобявате, ако имаше знак за камера шофьора щеше да намали и да мине с нормална скорост. Това показва за сетен път , че камерите вършат работа само за глобите, но не предотвратяват катастрофи.

Егати тъпия довод. Честно.

Тебе ако те беха одрусали с 1000 лв като тоя пак ли ще караш със 100 в населено място бре?