Клип на шофьор, който с 280 километра в час изпробва новия си автомобил по Околовръстното шосе в София, предизвика вълна от възмущение и негативни коментари в социалните мрежи. Максималната разрешена скорост по пътя е 80 км/ч.

Видеото, заснето от спътник на шофьора, бе публикувано в страницата на Tunning bg във Фейсбук. От него става ясно, че автомобилът Нисан GT-R е тунингован и крие под капака си 900 конски сили.

Водачът преминава на червен сигнал на светофар, наричайки случайни пешеходци "ненормалници". Докато автомобилът "лети" по пътя, от колоните в купето се чува чалга.

"Пълни олигофрени...Сега трябва да конфискуват колата в полза на държавата и без книжка до живот"; "Нямам думи. После дришльовците защо това, защо онова и най-вече защо хората по пътищата се бият и псуват. Такива малоумници заслужават да ходят пеша до живот!" и "Уникален български селянин, каращ с превишена скорост в населено място и минаващ на червено. Поне да не се беше снимал,бе Ганьо?", са само част от гневните постове под видеото.

Един от потребителите пък е сигнализирал в СДВР за клипа.