Ловчанлии блокираха за час пътя София-Варна

Демонстрантите разпънаха огромен транспарант на главния път София-Варна, на който пише: "Спасете болницата в Ловеч, не ни обричайте на смърт!".

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

умирала държавата - казват ти - в болниците е инвестирано - няма да се затварят, а той пищи както Корнелия Нинова. Ама много сме з-ле - в банките милиарди , повече от половината са на вложители, не на фирми. От коли не можеш се размина - верно трошки, но бензина е с пари и всички разходи окло една кола. Пищят от БСП - искат нови избори - да бе всяка година избори, дано някога ги спечелят че и те да крадат. При тях винаги завършваха с тотална катастрофа.Спомнете си. А къде и синът на Нинова - в САЩ, там се изучи и там работи в Ню Йорк в банка на Рокфелер- д ви имам лидерката - лицемерка.

държавата загина. Заради 200 болници в София трябва да затворим всички болници в страната. Просто са много за възможностите ни. Няма лекари специалисти в провинцията, бягат зараади гробарските ви мизерлъци. България пропусна целия цикъл на растеж след кризата, ние просто кретаме след всички други членове на ЕС от изт. и центр. Европа с най ниския процент на нарастване на БВП, народа бяга масово от страната. Остави сина на Нинова. Гледай си гробарските кражби, че свършва кьоравото, а иде пандиза.

Е, спряхме колите за десетина минути, нямаше време и да се изпикаем. Не са ни пречили хората. Умира държавата...

"Болниците във Враца и Ловеч са приоритетни, те са областни болници и задължително трябва да продължат да съществуват - дали точно в този вид на този етап не мога да отговоря, но основните структуро-определящи клиники и отделения ще продължат да съществуват, защото са единствени на територията на съответната област." Това увери заместник-министърът на здравеопазването Жени Начева в интервю за предаването "Неделя 150" по БНР. Според Начева принос за сегашното състояние на двете болници има неглижирането на просрочените задължения и на договорите, които са били сключени преди няколко години за съвместна дейност в ущърб на държавните болници. „Това, което се опитваме да направим ще направим е оздравителните планове, които сме изготвили за двете лечебни заведения да проработят, но за целта е необходимо да се постигне оптимален баланс в диалога с кредиторите. И на двете места сме го постигнали този оптимален баланс. Ще потърсим отговорност (предприели сме действия в тази посока) на лицата, които са довели до това финансово състояние двете лечебни заведения", посочи Жени Начева.

Бойко дай право на докторите в Ловеч да се развиват в ЧАСТНИЯ БИЗНЕС! Бойко, остави ги да печелят милиони на месец в Западна Европа! НЕ ИМ ПЛАЩАЙ ЗАПЛАТИ!!! Тези лекари не заслужават и стотинка. Мислят си, че са по-умни от народа. Ще се молят за пациенти, но вече ги няма. КРАЙ!!!

За какво ви е пък болница в Ловеч?

Много митинги много не доволни от управляващите . Е време е да СИ ХОДЯТ . Хората са недоволни , защото ни управляват не кадърни , злобни , силови началници без никакъв опит и умствен багаж . Ако тези допуснем да ни управляват пак това значи ,че сме стигнали дъното и сме мъртви . Жалко за децата ни .

Кво ми блокират пътя за Варна, да хоят да блокират пътя за Банкя или парламента!