Зимата идва от събота (обновена)

Днес времето е още топло, с максимални температури от 12 до 16-17 градуса. Облачността от югозапад започна да се увеличава. От събота ще има студ и сняг.

Обратно в новината

Коментари - Зимата идва от събота (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сигурнилисте че ще вали снягза *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само за новородените ще има първа зима. Всички останали знаем малко или много какво ще бъде! Ще има и малко емоции, разбира се. Но чак пък толкова приказки...

Като чета някои коментари под тази на пръв поглед безобидна тема /за времето/, ми става ясно, че народът яко е препил и преял по празниците.Карайте по-леко, защото предстоят още доста празници. Радвайте се на снега - той придава невероятна атмосфера на зимните празници. Забавлявайте се с хората, които обичате и погледнете по-ведро напред!Весели празници!

Какво е и ще е времето навън след обилно преяждане и препиване... Пълно мъртвило е, спят като тъпани. Представям си какво ще е за Нова година - пукотевици, канонади, все едно талибани са ни нападнали. Пълна простащина в още по-пълна мяра - да ни видят така в същността си всички посланици!!! И дай бог зимата да се завърне в събота, а не примерно от март-април нататък!!! Тъкмо да прикрие свинщините и преливащите контейнери на "празнуващите щастливци" и "веселящите се", дето им подхвърлиха някой лев лепта да си купят бройлерче на промоция от "Лидл", ха-ха..

Бъди като бездомните котки и кучета, за които кокалче в контейнера е празник. Щом не искаш да живееш, да поработиш и да се повеселиш като човек, стани животно!

OSTAVKA VEDNAGA VEEE

Първо би трябвало да навали снегът и чак след това да му се правят снимки и да се коментира.

jingiby

А аз си мислех, че зимата идва на 22 декември всяка година, но явно съм се лъгал...

Прав си:)))снегът идва когато си поиска и винаги ни изненадва.Особенно в София при 2 см. сняг вече е бедствено положение:)

Снегът да, но според заглавието не е снегът, а ЗИМАТА! Така може би им звучи по-добре на обработващите съзнанието журналя. Ако бяха сложили и някакъв .... КОД в заглавието, съвсем щях да знам колко да треперя от страх..Явно кода е оставен за следващата "новина"

Модератора е сексуално не толерантен-мрази нормалните :)

Температурата е право пропорционална на броя на селянията и олигофрените. По-ниски температури-по малко селяния, олигофрения, по-малко роботи, бутащи колички по хипермаркетите, по- малко зомбита с промити мозъци, тъпчещи търбуси до пръсване. По-топло-обратно- зомбитата и лунатицитеплъзват и пъплят да търсят промоции от по 7-8 стотинки из хипермаркетите и да говорят ли говорят по тъпите си айфончета, смартфончета със 7000 функции и ненужни екстри... Заблудени бълхи. Столовете на пътя, изкарани от капаните са пълни с коментатори и съдии, които оставили гредата в своето око, вадят клечицата в очите на минувачите.... Гниди....

Нещо те мъчи отвътре, но още не можеш да го формулираш.

Ти селянин ли си или олигофрен?

От написаното от тебе пич,само думата ,,температура,, има връзка със статията!Останалото е изповед при психиатър.Явно имаш проблеми относно темата-село-селяни,и комуникация с околните.Бегай докато е време да се лекуваш!Просто съвет-нищо лично.

Нека иидва студо. Аз и бат Боце сме си напълнили мъзите с катарска газ по дваесе стинки килото.

Баба Зима пак размята белия кожух. Ний се стелим по земята леки като пух. Припев: Над къщички и дворчета, край светлите прозорчета летим, летим и се въртим, децата веселим! Ставайте, дечица малки, ставйте от сън! Чакат ви игри, пързалки. Тичайте навън! Припев: Баба Зима пак размята белия кожух. Ний се стелим по земята леки като пух. ... link/watch?v=n8OA5-XpGXY ;-)))

заб: линкът е от тубата "Снежинките". все пак нормално (беше) по коледа да вали сняг и това не бе никакво чудо ;-).

Има достоверен сигнал, че Мая Манолова и Ангел Найденов са на Коледно пътешествие до Австралия и докато ние студуваме и плащаме скъпи сметки за ток и парно, то те трошат народна пара и се препичат на плажа в Сидней.

Боцето къде е? Коалиционите партнери и те-къде са? Я да ни информираш за тях! Щото маин и жена му са в опозиция.

Там не пращаха ли затворници?

Политически, а в Америка - криминални.