Жозеп Борел: Владимир Путин разчита на нежеланието на европейците да понесат последствията от войната

"Единството на страните членки трябва да бъде поддържано всеки ден", призова върховният представител на ЕС по външните работи и сигурността

Обратно в новината

Коментари - Жозеп Борел: Владимир Путин разчита на нежеланието на европейците да понесат последствията от войната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явна искат всички да измрем...

Вчера фон дер Лайен ни напомни че Евросъюзът воюва с Русия още от 2009-а година. Хубаво е, преди да почне да ни кръщава, Борелчо да си препрочита изявленията на началничката си;)

Тоя взима поне 20 000 Евра заплата,няма да му е студено

Зеленски и семейството му да умират по бързо! Не искам да стоя на студено заради американци и подлогите им!

ПУМИЯР където разпалва войната която загубиха.ПОПИТАЙТЕ ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ ДАЛИ ИСКАТ ВЕЧЕ ДА СА КЪМ НАТО И ЕС.ОТДЕЛНО И ФАЩИСТИТЕ И ТЕ НАЛИВАТ МАСЛО В ОГЪНЯ ДА ИМ ЕБ...МАЙКАТА АЛЧНА И ГОВЕДАТА ПРОСТИ.НАЦИОНАЛЕН ПРОТЕСТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО!!!! ВЕДНАГА СЪБУДЕТЕ СЕ БАУШИ СТИГА ПИСАНЕ ОТ ВКЪЩИ.ИЗРИВАНЕ НА ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕНТ И ФАШИСТКШ ПАРТИИ РОБУВАЩИ НА ЕС КОИТО НИ УБИВАТ

Идващата зима и липсата на енергоносители ще покаже нежеланието на европейците, включително и на нас българите, да понесем последствията от войната в Украйна.

Този знае ли кои държави воюват изобщо?

Зимата ще стане много гореща за тия малоумни боклуци.

Не е възможно толкова много хора да оглупеят толкова рязко без причина … Защо ли пак се сещам за “ФАКсинките”?

И разчита на желанието на руснаците да има война и да понесат последствията от тази война. Ама тия които управляват ЕС съвсем са откачили! Никой ли вече не може да мисли в Брюксел?

Склерозата Борел е забравил, че той и Акушерката са най-виновни за приемането на някакви санкции, за които искат всички да плащаме ?! Ние не сме индианци бе, американски пу... !!

Естествено хората не искат война. за разлика от вас мръсни стари фашаги .ЕС не ни трябва.Нато не ни трябва.

И правилно, защото жителите на ЕС не са във война с никого. Отговорност да носят политиците и най-вече американските кретени.

Дърт дебил, не спря да вони. Боклук издържан от нас, живеещ в охолство евро психар!!!!

Добре разчита. Ти, ако вземаш 50 000 евро заплата и даже не си ги харчиш, повечето от европейците не са на това положение. Сит на гладен не вярва, както е казал народа. А, ти си представител на една самозабравила се върхушка, която е скъсала напълно с релаността.

Те, последиците вие ги създадохте. Защо ние трябва да ги търпим, търпете си ги вие.

Някакъв чиновник който се въргаля в Евра от данъкоплатците се притеснява, че същите не искат да понесат последствията от войната. Айде бе!!! А ти и твоите колеги какви последствия точно понасяте?

Еврика....мале колко е умен тоя Гошо.... Защо трябва аз и моето семейство да носим последици от това че САЩ желае да завземе Русия поне от 30г. Защо трябва да понасям последици от Ирак, Либия, Сирия и други държави където износа на демокрацията беше провал в Украйна няма да е различно.

За част от нашите политици, експерти, синдикалисти и работодатели, България е руски интереси, финансирани с евросредства.

Това изказване трябва да се чете: "нежеланието на нисшата и средната класа да понесат високите цени и невероятната спекула, която се случва в момента, благодарение на свинщините ни ( + свинщините на САЩ )". Дали политиците и "висшата класа" понасят по същия начин инфлацията на всичко, която е двуцифрена (неофициално, разбира се)? Съмнявам се. със здраве

Никой в ЕС не е гласувал превръщането му от икономически съюз в геополитически свинарник прокси на САЩ.

Европа не трябва да е пионка на Америка

Войната на европейците е с шайката на Урси, част от която е и тоя дърт дебил. Те направиха от ЕС коптор за да крадат.

Не мисля, че на Путин изобщо му пука за европейците, но от гледна точка на войната е прав за две неща: 1. Не искаме да понасяме последствията от войната на укропитеците. 2. Не понасяме нацистките укропитеци и малоумния им кокаинов клоун в Киев и шайката му. По данни на ООН над 10 милиона укропитеци са избягали от държавата 404. Повечето са увиснали на гърба на европейците. От 120 000 в България едва малко над 7 000 са поискали да започнат работа. Вече са започнали да писват на всички.

Уял се пенсър, ти какво единство имаш с мене, освен че ми бъркаш в джобовете както ти скимне. Аре сиктир ве, бъдете солидарни

За да разберат избирателите си европейци, нека т.нар. лидери и чиновници на ЕС не само се откажат от безкрайните привилегии, бонуси и допълнителни плащания, а за времето на войната получават наполовина. Пак са огромни и достатъчни пари за живот, но може да им светне как и защо европейците не искат да търпят последствията.

Искаш да накараш хората да плащат 10 пъти цената на енергията, и очакваш те да са щастливи?!? ТОВА Е ТОЛКОВА МАЛОУМНО, точно колкото желанието да обявиш някакви санкции на Русия, като зависиш на 50% от доставката на техния газ! Ми нали хората ще изберат левите популисти, И ЩЕ ВИ ИЗМЕТАТ ОТ ВЛАСТТА, САМО ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ? Наред с всичко, което носи със себе си едно ляво управление! И ТОВА ЩЕ БЪДЕ КРАЯ НА ЕС, СТАРЧЕ ИЗВЕТРЯЛО!

Според мен, най важният въпрос е "Защо европейците трябва да поемат негативите"??? Това не е наша война. Онези от мъгливия остров и потомците им отвъд океана, запалиха огъня и сега ск греят ръцете от далеч. Всичко се връща, рано или късно.

Заедно да се надупим,по-помалко ще ни е....т

Изходи от мозъка си в кенвфа. Няма никакъв начин ЕС да оцелее с такива хора на върха та ако ще пропагандата им да е #1

Жозе ли си , Жопе ли си ? Аз и народите на Европа не сме те избирали да ни Управляваш ! Ти си никой !

В новата ценова реалност, 50% от моя доход отива за покриване на последствията от политиката спрямо Русия! Редно е и елитът да даде 50% от своя доход за покриване на последствията от политиката спрямо Русия!

Ако Съветския Съюз с майдански преврат беше откъснал Канада и беше е въоражил с оръжия на стойност равняваща се на воения бюджета на САЩ, и после беше призовал Канада да воюва и взривява всичко американско в канада. А Канада заяви че Аляска е Канадска, Европа щеше ли да подкрепи Канада

Защо обикновените хора трябва да понасят последствията от войните на елитите. Отгоре на всичко пък да го правят и с желание.

Явно да, идиот…

Украина трябва да е в съюз или с Русия или не утрална и тогава може да се коментира мира, а не помощи за 70 милирада за оръжие

Лесно е да го кажеш със 100 000 евро годишна заплата .... пробвай да живееш със заплатата на обикновен европеец и тогава ще видим какви ще ги дрънкаш. Тези бюрократи в Брюксел съвсем загубиха връзка с реалността ... мен Украйна не ме интересува!

повече , над 200 000 годишно са

В България трябва скорострелно да се заговорибза примирие между Русия и Украина и да се излезе от капана на тея предатели на Европа

Абе певал къде беше през 2016 година когато избиваха Хората в ДНР и ЛНР ? Сега си смел плямпаш глупости ! Управляват ни Прости , Тъпи и лъжливи Манекени !

Кипър е окупиран да си казал и една дума за санкциии? За обединение на европа срещу окупациите в палестина и кипър?

Продадохте Палестина, Ливан за да слугувате на войната

Тея Продадоха Европа и Европеиската идея за мир, и продадоха Палестина...

Давай Борел! С пропаганда ще платиш сметките от 600-1000 евро на германците през зимата ;-). А доколко ще “понесат” - ще видим сега наесен милионите джагали из Европа като им поспрат помощите какво ще кажат ;-).

Борел да каже колко ЕС “екзита” се очакват догодина. Ще си останат само прибалтика и укрите в тоя идиотски вече съюз.

Ха ха, дърт глупак! Европейците не искат да носят последствията от вашите слугинажни решения в услуга на американците, а от войната НЯМА последствия, санкциите вие ги наложихте, не руснаците! укронацистката държава е ваш продукт, не на европейците, а на продажната политическа върхушка, която е марионетна отнов она американците!

АБСОЛЮТНО ВЯРНО ЗАКЛЮЧЕНИЕ ! САМО , ЧЕ ЩЕ СБЪРКА ! ВЕЧЕ ЖЕЛАНИЕТО ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН БУНКЕРА И В ПЪТИ ПО-СИЛНО ОТ "КОМАТ ХЛЯБ" !

Това, че политическите елити на ЕС подкрепят нацисткия режим в Киев, не означава, че хората в ЕС го подкрепят.

A Борелчо какво очаква?

А дали европейците искат да воюват изобщо или откаченият елит се взема на сериозно

Хората в Европа трябва да се вдигнат на бунтове и да избесят тази алчна политическа пасмина.

Ами, нека революцията стартира в Москва!

Европейците не само ще понесат кораво последиците от войната,ами ще ядат и корава хурка.

Levite pedali sa nai golemite egoisti.