17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Деба и селяндурите, деба..мечката им виновна, че са прости и страхливи

Тъпанари, трябва да се радвате, че това Божие творение ви е посетило, нахранете го, бъдете мили и добри, нито едно животно не напада човека ако не е застрашено.

Нахранете животното бе, тъпи селяндури!

И снимката ви е американска , и мечката черна на нея.

За българите процедурата е тромава и дълга, но ако се оплаче някой украинец то веднага мечката ще бъде разселена.

Беги бе орка

Предлагам вместо коментари рубриката да се казва КОМПЛЕКСАРИ.

Айде и тия ще "разследват" животното, като онези малоумни американци, дето щяха да ловят мечката дето нападнала войника в гората.

Едно време при Бай Тошо се качва ха в трамвая и ходеха пред блока

ИЛИ ЕВЕНТУАЛНО "БЕЖАНЕЦ"! ОСТАНАЛИТЕ ТРЕПЕРЯТ ЗА ЖИВОТА, СОБСТВЕНОСТТА СИ И ЗДРАВЕТО НА ДЕЦАТА СИ. АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА, ЛОВДЖИИ НЯМА ЛИ В ТОЗИ РАЙОН?! ЩЕ ЧАКАТ БЛАГОВОЛЕНИЕТО НА НЯКОЙ СИ РЪКАВЕЛНИКОВ.

тройка куичка в медена питка и мецана гушна росна китка

Дивите селяндури и хвърляли пирати и останали учудени, че тя /мечката/ ставала агресивна? А какво са очаквали? Да им затанцува ли?

Общината да купи съомга и да нахранят мечето. С толкова мед ще хване диабет.

Тия отрепки от Чепеларе са изсекли горите, а сега мечо им виновен.

ОСтавете мечката на мира бе, вижте колко е изпосталяла. Нахранете я но надалеч от селото да не се научи, че има храна там и тя ще си отиде в гората ако сте оставили гора изобщо ама сигурно сте изсекли всички дръва наоколо и къде да ходи тая мечка - на плажа ли?

Красавица, ама мечка! Плашещо си е!

По добре всички деца да бъдат изядени отколкото и косъм да падне от животинката!

Сега си имаче повод да убиеме мечка и да имаме трофей. Иначе процедурата за расз…, или там каквото е, е “много дълга”

Мечките им виновни, на двукраките паразити.

ЧЕ СИ ТОЛКОЗ ЕРБАП?! ИЛИ СИ НАЙ-ОБИКНОВЕН ГЛУПАК?!

"Решението за разслеването на животното тепърва предстои" ... Хм ... И редакторът май е за разслеване - каквото и да значи.

Да изплюскаш 15 кила мед си е предизвикателство. Принципно, мечките не произлизаха ли от семейството на кучетата? В смисъл, те пък имат проблем с преработката на въглехидратите. Как се преработват 15 килограма мед?!

Едва ли може да се загуби способността за преработка на глюкоза от бозайник, това си е кръвната захар. Това от една страна. Мечките са всеядни, предимно на растителна храна. Инсулиновият им цикъл е близък до този на свинете. Ловят дребни животни като протеинова добавка. За тях и лисиците не са едри. Производството на хранителни ензими еволюционно е доста бърз адаптивен процес. И между маймуните има например хранещи се само с мравки, които са загубили способността да преработват захари освен глюкоза от храната.

Абе, проблем си е. Аз съм 130 кг. Нещо към 1/2-ра средна мечка. След 15 кг мед ще вия от липсата на инсулин.

и те няма да идват в тяхната! То не става да сечат гората и после да се чудет защо мечката им дошла на гости! Ама българина е прост и иска да унищожи всичко около себе си!

Нищо подобно. Като се роди мечка и се отбие тя си търси територия на границата на тази на майката. Ако няма гора ще слезе и в града. Но в България мечките са защитен вид, за разлика от българите. Иначе в нормалните държави броя на мечките се поддържа съгласно територията. Една мечка са горе долу 20 квадратни километра.

Винаги ,ще има някой като Вас, който да е опозиция, не защото е смислено, а защото има хора дето са си опозиция по същност, без значение от друго. Ха дано са се народили и мечки и вълци и сърни и елени, че без друго всичко убиха и унищожиха.

Нещо много мечки се развъдиха напоследък и те започнаха да слизат в селата и градовете да търсят прехрана,защото в горите явно няма достатъчно. Явно ловните дружинки ще трябва да се организират и да понамалят от мечките,иначе става опасно за всички ни,не само в планината и гората,но и в населениете ни места...

Просто се размножават и стават повече. Особено покрай карантините. Нямат естествени врагове освен хората.Трябва да се поддържа бройката с лов.

Точно така, мечката има нужда от голяма територия и се размножава безконтролно, затова и числеността на животните трябва да се регулира с подборен отстрел.