Над 1750 мигранти загинали в Средиземно море от януари

Над 1750 мигранти са загинали в Средиземно море от началото на 2015 година, което е над 30 пъти повече в сравнение със същия период на 2014 година.

Обратно в новината

Коментари - Над 1750 мигранти загинали в Средиземно море от януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а сега да видим кое море е по-мръсно- пълното с трупове Средиземно море,където може докато си плуваш да настъпиш някой труп или черно море - е и туризма ще им се развали-кой иска да се къпе в гробница между трупове????

Ако тази статистика им се съобщаваше, може би желаещите нямаше да са толкова. Но те като не виждат някой да се връща и си мислят, че предишните са вече са у Европа на помощи.

Такамм.....не бивало да си рискуват живота значи ...И сега ги чакаме умните тикви да се намъдруват и да издрис.ат пак някоя толерантна глупост!!! ... Моето предложение би било , да започнат да ги превозват насам по въздух ... да речем - с Джърмануингс !

Малко са!

Несправедлив свят.За съжаление сме толкова различни,че направо е утопия едно съвместно мирно съществувание.Всяка жаба да си знае гьола по-добре.Ислямът е опасен и неприемлив.Мисля,че и пари да имаха,и мир-пак нямаше да напреднат.Всички напират за запада като луди!Е,не става,освен че и не трябва-ислямът е ОПАСЕН!

Е, нали все Аллах им е в устата - отишли са при него! Какво ще търсят при неверниците - освен да паразитират и циганизират!

Море "гробница". Благодаря за стряскащото заглавие! Чувствам се по-добре зомбиран.

малко са! А и се чува, че италианската мафия първо им прибира парите, посуе потяпя корабите. те тва е бизнеснюх и мозък. Бой по сички кораби без умора. Да си мрът в африка от ръцете на бойци от ИД! Тва заслужават.

...ако спрат да ги събират и потопят една-две лодки,ще получат съобщението.Я вижте как Австралия си е решила проблема с нелегалните и дали смеят да припарят.

Как го е решила?

Австралийският премиер Кевин Ръд заяви, че страната му затваря границите си за нелегални имигранти, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес. Ако изобщо успеят да стигнат до Австралия с лодки, имигрантите ще бъдат депортирани към южнотихоокеанската държава Папуа-Нова Гвинея.

да бе, страхотен пример! точно пък тия навлеци обитаващи австралия, кви са??? да не са аборигени случайно ?нееее, имигранти са до един, аборигените си ги избиват, щото и те им пречат....еба*и и света нечестен!!!!

А ние да обявим освен, че към Македония ще ги превозваме...

Когато нещата се случват по сценарий писан от фашисти, резултатите са такива. Проблемите в Европа са изкуствено създадени, а разните зомбирани старци и старици неслучайно са избрани да се занимават с тях.

ако махнем още някоя буква, ще остане " АНТИ" !

Е, нещата почват да се изясняват. Капитана на корабчето с емигранти се е нахакал в друг кораб за да може товарът му да бъде спасен от правилните хора и така вече като корабакрушенци да попадна в Европа, сега остава да си признаят и колко всъщност са били емигрантите на борда щото тая бомбастична цифра от стотици хора си е жива фантастика, па ако наистина са се разместили от удара то едва ли са били повече от вече спасените 28 човека. Па на който му се спори просто погледнете снимката към статията, гемийката е с размера на най-големите риболовни корабчета в Средиземно море и сами преценете дали може да наблъскаш повече от 100 човека на него та дори и да са му извадили двигателя и всички спомагателни механизми.

Хайде сега морето виновно. Гробница било. Морето си е море и го има тук много от преди хората. Въпроса е защо аджеба бягат тия хора като до преди 20 години си живееха цветущо?? Ще ви отговоря - защото ФАЩ решиха да ги демократизират с бомби. И към къде се насочват, точно така към ЕС, а не към ФАЩ.

мама му стара!?В самия Европейски съюз има умишлени политически вредители, които силно работят да се увеличават проблемите на съюза!?Толкова не могат, отговорните фактори, да организират разузнавателни наблюдения, които бързо да покажат, кои организизат трафика на бегълци през Средиземно море и бързо да ги елиминират!?А, една флотилия да наблюдава какви корабчета, пълни с бежанци, тръгват от либийския бряг и веднага, преди да са навлезли навътре в морето, да ги връщат и разтоварват обратно на брега!Цялата тая дандания, може да бъде прекратена за нула време!?Но, като си спомня пък само, за ония маймуни, сомалийските пирати!? Колко години ги бяха оставили да вилнеят безнаказано, срещу морския търговски трафик, с продънените им лодки, преди да пратят военните ескадри, все си казвам, колко мръсни и дълбоки игри има на тоя свят!?

малко са! колко хора са загинали в ервопейските войни?! десетки милиони. Колко са тръгнали с лодки да търсят храна и помощи в Африка?! - николко. И сега щото маймуните се размножавали като зайци и Африка не може да ги изхрани, а еврофеодалите искат евтини роби, хайде европейския данъкоплатец да плаща за да прибират всеки мангал, който се натопи в средиземно море! МАЛОУМИЕ

Като бях дете границата се охраняваше и пиле не може да прехвръкне а сега мангали на талази си влизат че и остават в България на разноските на българските граждани .

Как само 1750, нали само последните дни се "удавиха" 800, после още 300. Явно са 17500...

Как е възможно да се правят такива изродски коментари....вие страх от Бога нямате ли? Ами утре може да сме на техния хал....Не ми го побира умът...

нямаш никакъв ум затова няма как да го побере. Някой ти да те съветва по-често за да не отваряш устата и да не дрънкаш глупости!

Средиземноморските акули сигурно са имали голямо пиршество тези дни!

1750 паразита по-малко ще се впият в тялото на Европа...Добра новина