Издирват кавказец за убийството на Никита и майка му

Полицията издирва мъж от кавказки произход за двойното убийство на майка и син, пише "24 часа". Официално не е съобщено името му.

Обратно в новината

Коментари - Издирват кавказец за убийството на Никита и майка му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бащата е пратил килъри да ги убият!

Много руски бизнесмени, които имат проблем със руската мафия или тайните служби на Русия, изпращат своите съпруги и деца извън Русия, като точно по този начин се настаняавт в апартаменти, които не са на тяхно име, и контактуват с тях в редки случай, за да не издават точното им местоположение, това обяснява защо жената е живяла в апртамент на друг човек и никой не я търсил продължително време, индентичен е и случая със "самоубилата" се рускиня в Бургас, иначе почеркът наподобява този на кадировци

Моите съболезнования към близките на детето и жената! Това е трагедия за тях и е без значение дали са от български, кавказки, саксонски или какъв да е произход. Но, форумци, аман..... Не се делете на десно-леви, нито на червени с/у пембени, нито на СССР против САЩ, НАТО с/у "умряло коте" и т.н. Морал трябва. Ние сме виновни, защото сме домакини и нека службите да си свършат работата- ако могат. Ако не се справят- /не забравяйте, че и там има лоши и добри хора/, то тогава им отрежете главите или ги уволнете!

... Убитата Анна е родена в град Перм. Градът се намира на река Кама, на територия заемана плътно от старата България- наричана Волжско-Камска България. Те затова и физиономиите им не са руски и на майката и на детето. Имат интелигентно и одухотворено излъчване. За съжаление жертвите, независимо, че са руски граждани, всъщност са повече българи отколкото руснаци...

Дали не са бягали от Кипър от някого? А той да ги е последвал?

Татето

Обърнаха страната на терен за разчистване на сметки. . Ние сме член на ЕС и НАТО.Трябва категорична забрана за руснаци да посещават България.

По тази логика европейците отдавна да са забранили на всички пбългари да посещават ЕС. Ти си малоумно кретенче.

анонимен

Българите сме ес граждани и като такива се ползваме с доста по-голям обем права в ЕС, отколкото руските граждани в България.

Бихте ли изказали това лично и на глас някъде по черноморието или планинските курорти. Бас държа, че ако го направите ще разберете и за качеството на медицинските услуги.

Прочете ли какъв е заподозреният за убийствата?

анонимен

НЕ Е българин; НЕ Е български гражданин, а руски гражданин, без значение от етническият му произход- аз това прочетох.

И ти се наричаш "демократ"? Тези методи които предлагаш ти- забрана и преследвания са наш патент -на диктаторите. Значи си от нашата партия.

"...криминално престъпление"?! Що за идиотско словосъчетание! Може ли едно престъпление да не е престъпно?! Или чуждицата "криминален" има някакъв друг смисъл?!

Горкото детенце, невинна душичка... Да почива в мир! Стига с тези политически коментари. Какво общо има смъртта на невинното детенце с Путин, Мутин или Боко?! Нищо човешко ли не остана във вас? А българи и руснаци?

За българските деца не Ви ли е жал? Да- детето е жертва на престъпление; да, детето е невинна жертва, но е важно бързото разкриване и недопускане на такива престъпления, а това е пряко свързано с липсата на елементарна проверка на онези руски граждани, които си купуват имоти в България.

И какво точно трябва да проверяват на тези, които купуват имоти тук?

За всички деца ми е жал. Най-вече за децата на откачалките.

И така- излиза следното: руски или двойно руско български граждани пишат предимно под статии като настоящата, гаврят се откровено с нас- българите - български граждани, а после се чудят защо ги наричаме мурзилки; защо не го харесваме и защо не им симпатизираме...Кой нормален човек ще е съгласен чужденец/ чужд гражданин да го плюе и обижда в собственият му дом? Разбира се, че в България има бедни български граждани. В рф няма ли бедни руски граждани? Що за идиотии се пишат в името на това руснаците - руски граждани да защитят своите?

КОй плюе по теб, кретенка? Ти си в първите редове сред тези, коита плюят по руснаците и всичко руско

в българския език не се употребява тази дума (кретен) в женски род! "Рускиня" поради що се срамиш да пишеш с твоя ник?

Поради липсата на конвертируема валута Путин е забранил на всички бивши и настоящи военни, чиновници, полицаи и следователи да почиват през лятото извън Русия! Единствената разрешена дестинация за този кръг лица е Крим! Така, че това лято със и без стачки, руснаци няма да има! Алелуя!

Да, но не е изискал и не е задължил руските военни с имоти в чужбина да ги продадат. По-добре руснаците да идват у нас само като туристи- за 15- макс. 20 дни, а не да са масово собственици на недвижими имоти в България и да идват у нас с многократни визи, които им дават право да живеят в България по 6-7 месеца за 1 календарна година.

Те се избиват сами, защото нямат пари. Ще видите, че тези убийства са за пари. Руснаци убиват руснаци за пари.

а всички останали за какво се избиват - за удоволствие ли? Американците за копчета за балтони ли го правят, а у нас - за кеф и еротична наслада??

Пишем под тази тема , защото е по темата.

Какво хубаво дете, със слънца в очите ...

Тук е пълно с фашистващи човеконенавидящи боклуци като Щерев, Иречек и Оззи и нищо. Продължават да сеят омраза, а моят коментар бе скрит!

пак си "рускиня" - на български човеконенавидящи - чевеконенавистни

... айде и в България им се привиждат "фашисти"... ще пращате ли от "зелените" или вече са тук?... затова ли руското мекере Болен квичи срещу присъствието на войски на НАТО?

Аз така и не разбрах - две деца ли са убити или едно?

това е снимката на убитото дете. онзи фоторобот се оказа, че не е съвсем точен... горкото сладурче! убиващите деца да бъдат убивани!!!

Какво съдържа моят коментар че го скрихте? Това, че казах правда ли? Че на бг русофобите им пречат руснаците, коита тук честно работят и плащат данъци и съдържат бюджетната сфера, включвайки и тунеядци от малцинствата? Видяхте ли тук беден руснак? А бедни българи има колкото искаш

Ами естествено руснаците тук не са бедни. Къде си виждал беден мафиот? Руски боклуци...

Какъв патриот си ти? Поплювко нещастен.

"...Това, че казах правда ли? Че на бг русофобите им пречат руснаците.." Хайде сега и си признай, че не си етнически българин и че най- много да си натурализиран български гражданин, защото НИКОЙ БЪЛГАРИН не използва РУСКАТА дума" правда" , вместо БЪЛГАРСКАТА ДУМА "истина" по този начин, в изречение, съставено на български език! За това призовавам етническите българи да пишем с български идиоми - да видим тогава как чужденците ще си ги превеждат в нета и дали ще продължават да се гаврят с нас в нашите форуми....

Успокой се! Българският език е толкова задръстен с английски думи и изрази, че място за други няма.

... а защо не научите българския език, преди да тролите ? ... как да видим тук беден руснак, като ни заселвате спецназовци, които са сред добре платените и мафиоти..бедните руснаци са впиянчени нещастници, които няма как да стигнат по-далече от съседното село...

Тъпо парче си ти.

Мъртвото дете, открито в куфар на територията на България, е разпознато от руската му баба. Това съобщи упълномощеният при президента на РФ по правата на детето Павел Астахов, цитиран от Интерфакс. В България продължава разследването на чудовищното престъпление убийството на 5-годишния Никита и 35-годишната му майка Анна от Русия. Делото е взето под особен контрол. Работим заедно с МВнР на Русия и българските власти. Успяхме да намерим майката на Анна (бабата на Никита), която вече ги разпозна по снимка, се казва в съобщение на Астраханов.

Правилно! Да си отиват руснаците и да освободят място на тези,които прииждат от Турция! Дебили нещастни!

Знаеш ли много си прав/а/.Престъпността няма националност.В неделя в Бургас са стачкували хотелиери,туроператори,ресторантьори-8 км.колона от коли.Искат си руските туристи.На сезон печалбата е била до 2 милиарда евро.Голям отлив на руски туристи,до сега нямало записани руски туристи. Страхували се от престъпноста. Особено от циганската престъпност.А в 24 часа пък пише "Сигнализират в съда за ромчетатата:крещели"Българите на кайма"-става въпрос за Сливен.А в тоя случай с детето и майката си е деяние ,които и животните не биха направили.

КОГАТО ПЕТРОЛЪТ БЕШЕ 105 ДОЛАРА ЗА БАРЕЛ РУСНАЦИТЕ ИМАХА ПАРИ, ЗАЩОТО ИМ ПЛАЩАХМЕ ЗА ГОРИВАТА ПРЕСКЪПО. С НАШИТЕ ПАРИ ИДВАХА НА НАШЕТО МОРЕ. СЕГА ПРИ 55 ДОЛАРА ЗА БАРЕЛ, НЯМА КИНТИ , ЕСТЕСТВЕНО. СТАЧКУВАТ РУСКИТЕ ТУРОПЕРЕАТОРИ, НЕ БЪЛГАРСКИТЕ.

И при цялата тази криза ние вместо да ги привличаме ,ги гоним още повече. Затова сме бедни -защото сме тъпи.

СЕГА ПЕТРОЛЪТ Е ЕВТИН. ВИЖДАМ ОГРОМЕН НАПЛИВ НА БОГАТИ АМЕРИКАНЦИ ПО ЧЕРНОМОРСКИТЕ НИ КУРОРТИ. ОСТАВЯТ ПЛАНИНИ ОТ ЗЕЛЕНА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ. ТУРОПЕРАТОРИТЕ НИ НЕ СТАЧКУВАТ. ПРОСТО СЕ ОБЕДИНЯВАТ ЗА ДА ОБРАБОТЯТ ПО СТАХАНОВСКИ ОГРОМНИТЕ КОЛИЧЕСТВА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ. КРЕЩЯ КАТО ТЕБ, ЗАЩОТО ЯВНО СИ ГЛУХ, ЗА ДА КРЕЩИШ ТАКА.

Гърция и Турция също губят руски туристи Според туроператори спадът на туристи от Москва в двете държави може да стигне 50 на сто 30.03.2015 12:02

РИА Новости: Турция очаква през 2015 г. да изгуби до 4,5 млрд. долара от намалелия поток руски туристи 13 Март 2015

Сърцето ми си свива кото гледам снимката. Що за изрод трява да си за да посегнеш на дете.

Мда кавказец е заподозрения... Рус със сини очи... А на запад кавказки тип, означава бял човек...

някой Щерев е писал това .

Ако се случи убийство в русия 100% е чеченец...те руснаците пушка не зная какво е и са все пацифисти....как така ще ги обвинявате

Преди да коментирате чуждите нации, първо се огледайте и вижте къде живеете. Разходете се покрай банята и халите в София. Ваш сънародник уби студентката в велико търново. Ваш сънародник уби и разчлени приятеля си в перник и си го сложи в фризера. Ваши сънароднички убиват собствените си деца. Държавата е като разграден двор, в който всякакви африканци и араби могат да си влизат когато си поискат. Циганите ви казват в очите, че ще ви направят на кайма, а вие се репчите като пинчери на руснаците. Жалка картинка.

а ти живееш в Русия. Схващаш ли разликата руска рубло?

Не харесваш истина?

Теб те третират като гяур в собствената ти държава. Нямаш и грам достойнство.

Наистина ли мислиш, че живееш? В България? А -а сетих се. Вероятни си от митничарското селище, дето уж го бутаха... Ама ти не си българин, тогава. Щото българите в България не живеят. Те просто съществуват временно.

сволоч мужишка: чамадана-гара-масква, айде бегайте да "освобождавате" некой друг

Както казаха, това написано от човек, който си мълчи, когато го наричат гяур, звучи смешно.

Гара чЕмОдан Москва ,ама влака байти Бойко го спря, щот България нямааааа пааариии.!. Така че не се вълнувай ти и така си свободен и освободен отвсякаде.!. };-))

Все отнякъде трябва да започнем да си подреждаме къщичката! И от руснаците, като най-голяма група чужденци! Да проверим откъде са парите, платени ли са данъците и така, стъпка по стъпка ...

анонимен

Точно така - над 350 000 човека, които са единствено руски граждани, са собственици на имоти в България.

Какви руснаци, бе? Руснаците са симпатични хора. Но авганските хрътки, дето избиваха наред от президента до авганския селянин са изродите. И българи дал господ убийци, но не ходят до Червения Площад за да избиват жертвите си.

Руската мафия вилнее в България. Това е истината . Двете майки и двете дечица са само малка ,част от жертвите.

Гледам и не вярвам на ушите си ! Това не са следователи! Това са магЕсници ! Как само навързаха 4-5 държави, маса персонаж с имена при това, с "отличителни белези", адреси, роднински връзки.... И за най-богатото въображение ще е трудно да го асимилира. И всичк о- само за няколко дни. ... Изумително!!! А мен ме окраде 1 циганин, посочих им го, намерихме част от откраднатото, но беше "неизвестен извършител". След 3 месеца оперативно- издирвателни работи и процесуално- следствени действия, прокурорът разпореди прекратяване на случая ми. А тук- ВЪЛШЕБНИЦИ !!!

да бе направо факири в сравнение с бъркотията с Лубиц - горките немци за една седмица дори снимките и националността му объркаха, а наште - като светкавици - КОЙ ЛИ ОТГОРЕ Е ЗАМЕСЕН????????

Русофобията е болестно състояние. Моля, лекувайте се! Не може при всяко споменаване на водка или матрьошка да почвате да ръсите обиди към Путин.

Виж много добре профила на руснака, който е решил да живее с българката Весела в...Кипър- не в България- ветеран от руската война в Афганистан! ТОЗИ има няколко имота в България...Ако беше руски професор, доцент, лекар, учител, или с която и да е друга професия- на никого нямаше да му направи впечатление...Обаче- за пореден път руски ВОЕНЕН с имоти в България има съпричастност с престъпление...Не случайно написах, че руснаците пренасят мафиотските си войни в България, което е притеснително....

Това, че някой е ходил на война в Афганистан, не означава, че е военен. А че просто се е родил в неподходящо време - навършил е 18 години, взели са го войник и са го пратили да служи в Афганистан без му искат мнението.

Хората нямат нищо против руснаците а против поредния откачен феодал-сериен убиец в Кремъл.

...кой Путин? Оригиналът или някой от двойниците? Защото за оригинала някъде четох, че се споминал, а в Кремъл управляващата мафиотска клика ползва двойници ....та за умрелите или добро или нищо...)))))

Аааа, кавказец бе, как така руснак. Как не се сетихме от самото начало. Чеченец навярно? Терорист...? Толкова жалки са слугите на Кремъл - особено тези в БГ - че не знам как не умират от погнуса от самите себе си.

То и за Немцов нали кавказци търсиха! Естествено, че руснакът е чист като капка вода!

Руснаците изгладняха, нямат пари. Няма за какво друго да се избиват така зверски освен за пари? Много вероятно е съпрузите на тези жени, да са закъсали финансово в Русия и някой да се е опитвал да ги притисне и изнудва. Горките дечица, не са случили на родина.

В щатите всеки месец има стрелба-сега загрях Там умират от глад и затова нападат супермаркети, училища. А да и онзи Брейвик в гладна Норвегия също от мизерия е станал терорист. Започвам да се съмнявам и за самолета над Франция- сигурно пилота е припаднал от глад зад щурвала.

Къде видя американци в България?

Спомняте ли си снимката на фоторобота, която беше разпространена? Някаква прилика намирате ли?

Уфффф , стига с този фоторобот.

Е, защо тогава го правят? Аз мислех, че ще направят компютърен портрет по зададени черти и точки на лицето от снимки, но явно нямат такава програма.

"Художникът" е разполагал само с мъртвата глава на детето. И в едри линии я е пресъздал вярно. При такива условия "роботът" е достатъчно добър - не може да се очакват чудеса.

толкова работа. Пък аз си мислех, че могат динозаври да възстановяват! Наивник съм си.

Или художника не е такъв или детето не е същото.

Не, няма абсолютно никаква прилика!!!!

Ето бе заподозреният е "кавказец", не бил руснак уж... Аре стига сте ревали русофилистиците... Освен ако нямате изрични заповеди по случая де, все пак трябва да си заслужите надницата...

Убити са две жени и две дечица. Много садистично, но това е типично руски бизнес.

Убитите са ЕДНА жена и ЕДНО дете !

Не забравяйте поговорката "Всяко стадо си има черна овца"...така че не си правете изводи от този трагичен и ужасяващ случай, за цялата нация!!!Ако е така ...то за Българи извършили престъпления в други страни може да се дават примери...не един....само преди няколко години един луд беше заклал жена в Испания.....а подробностите са ужасяващи...има и други примери....това значи ли че сме народ от убийци ????Надявам се убиецът(или убийците) да бъдат заловени.....ама да ги съдят в държава дето има смъртно наказание!!!!!!!!!!!!!

Браво. Точно така!

Това опитвах да го кажа, ама..

напълно Ви разбирам, но не забравяйте, че тук пишат и много хора, на които им се плаща, и следвайки указанията, са готови и майка си да заплюят. Не се ядосвайте, че в момента реагират срещу Вашия народ, те многократно са плюли и нашия, т.е. техния. Не си струва заради тези безродни продажници. Пазете си нервите! А иначе нашият народ го е казал в едно изречение: Всяко стадо си има мърша.

Ако пък разпространения фоторобот има нещо общо с това момченце аз съм трамвай ! Баси некадърниците.

Виждал ли си труп на човек няколко дни след смъртта, особено ако е бил във вода, и е започнал да се разлага? Ти какво искаш да изкарат от подут труп - произведение на изкуството ли? Художникът може да нарисува само това, което вижда, а не да реконструира лицето преди смъртта.

Като не знаят какво разпространяват, защо публикуват заблуждаваща дезинформация?

Ами тогава да не го разпространяват като няма нищо общо със реалното лице !!!

Cтраната ни е пълна с такива изроди!... има от всякъде и европеици и азиатци, но наи много са руснаци!.. приети са тук от службите ни, по "програмата за защита на свидетелите"!.. Tоест, извършили престъпление в техните държави, но сътрудничели на тамошните служби ,..свидетелствували на правосъдието там като съучастници,.. и за да ги запазят живи ни ги изпращат на нас! Tук ги поемат нашите служби, сътрудничат на тях, като участват, като внедрени доносници в нашият криминален контингент и извършват нови престъпления по някога и по поръчки от много високо и със знанието на службите .....и....така,...има престъпление,....няма го извършителя или с техният термин "от неизвестен извършител"! Hо, за съжеление такава е практиката и нашите също я използуват и затова има осъдени, а преди да влязат в затвора,..."били изчезнали и незнаино къде"?,....защото, спират да ги издирват????? хахаха...Kато се замисли човек,.. само за последните години.....колко убииства са извършени от "Hеизвестен извършител".. и колко осъдени,.. "били избягали",...хм...прекрасна схема нали.?????!!!!

направете референдум дали искате да изгоните руснаци от българия

РАЗБРА ЛИ ГО ?

Хем се иска ,хем се стиска, а?

И да викаш и да не викаш в нета кой те пита? Шеста глуха си за света, свиквай.

Може само да не те изненадат резултатите.

Не знам кой знак трябва да отразя, но бъди сигурен ,че резултатите няма да я изненадат. Ще изненадат Гееца и Щерев

Това за референдума е добра идея! Ще задействаме въпроса. Но не се надявай, че ще го направим "по кримски сценарий"!

Ще го направите по български сценарий! Ще довлечете 100 автобуса от Турция да гласуват, и всичко ще е оКейна.!.!.! ха..ха

С украински майдан ли имаш опит?

В Русия, под "лице от кавказки произход", се разбира човек, от когото може да се очаква всичко. Подразбира се, всичко лошо. В същото време, ще добавя от мен, че там живеят прекрасни хора, за които най важният закон е тоя за домакинството. В уверение ще спомена една грузинска поговорка:мой дом-твой дом. Мой дети-твои дети. Твоя жена-моя жена. А в Кабардино Балкария, сметат българите за втори братовчеди.

... в Масква и други руски градове кавказците танцуват лезгинка... за руснаците това е "лошо" и го забраниха, вярно планинците са горди и честолюбиви, лесно вадят оръжие, но това са национални особености, като не им изнася на рашките да ги оставят на мира и да се изнасят от Кавказ

... жалко за жената и детето, но каква е точно истината и наистина ли кавказец, е убиецът на детето тепърва ще се разбере... не го вярвам, не за друго, а защото кавказците са хора с чест и достойнство и убийство на жена и дете не се вписва в националния манталитет... как и защо обаче, в България се заселват не нормални руснаци, а спецназовци, убийци и садисти, убивали в Афганистан и Чечня... това е същинския проблем... тези хора са с увредена психика...България си има достатъчно проблеми, за да приютява и руски психари

Запознах се с един офицер в оставка от спецчастите на Русия. Има имот на черноморието и живее със семейството си през лятото. Интересен и интелигентен човек.Останах с много добро впечатление от него.

.... не казвам, че не са "интелигентни и интересни", казвам, че са убийци...не потенциални, а реално извършвали убийства, включително и на жени и деца... в САЩ такива ги подлагат на някакви специални лечения, след като се върнат от мисия... Рашка ги изпраща в България...(((

И аз се запознах с един такъв през миналото лято, от тогава ме кара всеки ден поне по четири часа да пиша по форумите. И плаща само по рубла на пост! Не е ли възмутително малко това!?

От американското посолство казаха, че трябва да бъде кавакзец, щото иначе има опасност, хората да си помислят, че е някой изперкал от мизерията си в щатите, облечен в униформа жител на гетото в Бронкс. А това е лош имидж за новите ни "освободители".

И случая със скока на майката и детето от 5-тия етаж ,е на сметката на руската мафия. МВР да обяви, че руснаци се избиват по между си на територията на България. Да знаем поне да се пазим от тях. И моля ви се не ги пускайте на нашето черноморие. Държавата нека субсидира българите да почиват на Черно море , а не руснаците.

Всекидневни убийства между българи , всекидневни убийства от цигани - това не те тревожи. Нали? Какво му толкова - това е демократично.

но това си е наша работа, българска. Ти си гледай Русия.

ИДИ ПОД ДУШ, УМИРИСА ФОРУМА

Нашето черноморие трябва да се обгради с кльонове, за американските ни "приятели". Споко, хамериканските ни досегашни правителства, като нищо ще го направят. Но някои хора имат в паметта си полските, чешките, руските, немските къмпинги, до които и в които имаха достъп всички български граждани, без да минават през бариери и кльонове. Нещо непознато за никоя "цивилизована" западна държава, където всичко е за пари. За много пари.

Бизнес по кавказки! Бащата е имал взимане-даване с кавказката паплач. Като гаранция си е дал семейството. Бизнес сделката се е провалила и го е отнесла жена му. После са му дали срок от 20 дена да направи нещо - не е могъл, и е последвало детето!

по фото робота и снимката "един в един"

Може би е добре полицията да се поясни това "мъж от кавказки произход". На международно ниво "кавказки произход" означава най-общо "европедина раса", а не просто някой, който е роден в района на Кавказ.

И в случая е така. Но по-конкретно се търси синеок кавказец, родом от Ленинград, среден на ръст - 150 см заедно с токчетата. Ходи с тъмни очила и се снима в българските сайтове.

следовател Щерев предполагам?

До рускинята..Вижте сега г-жо...не е нужно да участвате в битки, които не са ваши...това тук е български форум в който участват, две групи от населението на БГ ...първата група това са тези които СССР толерираше(а именно номенклатурата, която очаквахте да ви е вярна ) и които в последствие ви предадоха и захапаха ръката , която ги създаде а именно СССР впоследствие Русия... и втората група тези, които сме прогонени от България , защото се оказахме ИЗЛИШНИ... не е нужно да ви напомням че главна вина за тези събития има руският посланник Виктор Шарапов през 1989г , който беше главно действащо лице при свалянето на Т.Живков и разбиването на НРБ...тук има не повече от 6 или 7 човека, които са русофоби, а те са русофоби , защото са на заплата в различни НПО-та и им се плаща за това ...вашата задача на руснаците е без много приказки да поправите това, което групираните около дребният авантаджия М.Горбачов направи на целият източен блок и в частност България...а ние (излишните и прогонените) знаем как да се оправим с т.н. русофоби...

пиша ти +

Русофобите драги, са българофили и повярвай много са, и не са на заплата!

Аз не съм платен, но това не пречи да обичам България и да мразя рашъните. "Двойните ни освободители" унищожиха живота на дядовците ми. На единия му взеха нивите и добитъка, на другия - "фабриката". И двамата бяха работодатели на по 4 - 5 човека. Починаха на 60 години. Унищожиха живота на баща ми, като не му разрешиха да завърши образованието си, зашото бил неблагонадежден. Унищожават и моя, защото имах неблагоразумието да започна бизнес тук и да се причисля към следната класа. Унищожават живота и на децата ми, които в момента са добре, но са без Родина и се виждаме само по скайп. Е, как да Ви обичам, уважаеми б.к.? И кой може да ми плати всичко това, за да Ви обичам.

ПОМИЯ

Статията е за убито дете, така че потърси си друга статия да коментираш политическите си пристрастия! Между другото според социолозите 75% от българите не са съгласни с теб. По-скоро на трол ми приличаш!

някои , вярва ли на псевдо социолози !??това са само манипулации за различни интереси, които е наивен , да вярва....

Пиша само за да подчертая,че следвайки традиция, българи търсят, кой сега ще им бъде виновен. В момента се сипят предложения за депортация,за това че криминогенна обстановка в страната е тревожна само заради наличие на руснаци. Но за всички безобразия които се извършени от българи в момента задружно се умълчава. Нещо невярно да съм написах в поста си? Всекидневни криминални хроники се пълнят не от руски граждане. Но сега е момента да се излее цялата злоба. Обидни квалификации също се изливат обилно. И съм много учудена, защо толкова ви издразни мое мнение. Поне да съм написала лъжа, но както гледам ,че не им приятно на хората да се огледат само,преди да се полива с мърсотия един народ.

и руснаците си имат една известна традиция, която е да .....???познахте ли ?

Живея извън България вече 14та година.Нито съм русофоб,нито русофил.Аз съм Българка! Обичам Родината си.Не обичам Българи като вас,делящи нацията ни на про-европейци и про-руснаци, на изгонени и излишни.Не съм нито прогонена,нито излишна.Светът е пъстър,а животът кратък.Имам възможност да живея и изучавам живот и култура и на други нации.Излишните са тези "граждани" като вас,насаждащи омраза един към друг,делящи българите на такива и онакива,но никога под знаменател Про-Българин.Кой бял,кой черен,кой американец,руснак или друг от общо 196 държави по Света. Какво отговаряте като ви питат от къде сте?От кой континент ли?Или сте от България? Форумът е отворен за коментари за всеки,който пише Български.Или вие не коментирате на езика,на който говорите в страната,където днес живеете?Двойни стандарти! Пак казвам: СРАМОТА да обръщате такова ужасно престъпление на политика и на омраза.Сред нас живеят извратени и болни мозъци.На всеки може да се случи.Вижте реалността,а не "вятърните мелници".

Всички,които се стремят да политизират случая, стават досадни вече!Та това е един тежък криминален случай,свързан с една човешка трагедия!Престъпността не не е политика.Престанете вече!Впрочем адмирации за нашите криминалисти,които показаха,че когато искат и когато няма кой да ги притиска с нещо - МОГАТ!

Руснака садист убива две майки и две деца, троле.

Трол ,си ти,а това дали убиецът е руснак или занзибарец тревожи само твоя промит до неузнаваемост мозък!!!!

разчленява майката?Подтиква друга рускиня да скочи от 5-тия етаж и да се самоубие заедно с детенцето си ? Руската мафия е налазила България. Тези свършиха парите и се избиват помежду си. Гадове.

на теб ти плащат за да мразиш руснаците които закриха усвеинцим - иначе ще умеш от глад помия

Руснака садист и убиец, има няколко имота в европейска България. Кой допуска руснаци да купуват имоти у нас?

помията си е помия