Жена е в тежко състояние след взрив на газ в центъра на Хасково

Ударната вълна е отнесла скъкла и дограми, включително и на съседки сгради

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

'Днес всеки ден е борба за оцеляване' !? Каква е тази безсмислена, да не кажа тъпа констатация.

Реплика към първяи коментар.

"....и на съседки сгради" еееех лилия, ах чалева

И това евентуално е плод на демокрацията, защото: При "лошия" социализъм се караха курсове за боравене с газ и газови уреди и се даваше талонче, без което НЕ МОЖЕШ ДА СИ ЗАРЕДИШ ИЛИ СМЕНИШ БУТИЛКАТА. Отпадането на това изискване (ограмотяване на ползвателите) доведе до многото подобни случаи, защото сульоо и пульо си мислят, че са спецове по всичко и за това ня тях няма да се случи нещастието, но ... НЕГРАМОТНОСТТА ВЪВ ВСЯКА ЕДНА СФЕРА ВОДИ ДО КОФТИ РЕЗУЛТАТИ. ДАНО ЖЕНАТА СЕ ОПРАВИ!

Няма начин газа да не е бил руски. Руският газ Ви убива.

смесеното население да спре употребата на варива, особено на стар боб, поне да го приемат с наденици.....

Всичко и всички ще горим в ада .

Това че случката е у Асково не ви дава право да пишете на асковски диалект . Думата скакла най вероятно идва от военно зелено , като идиота президент.

Мирише на чесън, газта. А, и винаги, трябва едно на ум, датчик за газ, най малко.

"Жената е със 60% изгаряния. Първоначално жената е транспортирана в болница в Хасково, а по-късно в Пловдив. Тя е със 60% изгаряния." Демек, ако не сте разбрали, тя жената е СЪС 60% ... ъъ, какво беше?

Редакторът, много грешки в 5 реда. Да не говорим за повторно написана информация за 60% изгаряния. Дано жената да оцелее, днес всеки ден е борба за оцеляване, ...