Жена е в тежко състояние след взрив на газ в центъра на Хасково

Ударната вълна е отнесла скъкла и дограми, включително и на съседки сгради

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Редакторът, много грешки в 5 реда. Да не говорим за повторно написана информация за 60% изгаряния. Дано жената да оцелее, днес всеки ден е борба за оцеляване, ...

"Жената е със 60% изгаряния. Първоначално жената е транспортирана в болница в Хасково, а по-късно в Пловдив. Тя е със 60% изгаряния." Демек, ако не сте разбрали, тя жената е СЪС 60% ... ъъ, какво беше?

Мирише на чесън, газта. А, и винаги, трябва едно на ум, датчик за газ, най малко.

Това че случката е у Асково не ви дава право да пишете на асковски диалект . Думата скакла най вероятно идва от военно зелено , като идиота президент.

Всичко и всички ще горим в ада .

смесеното население да спре употребата на варива, особено на стар боб, поне да го приемат с наденици.....

Няма начин газа да не е бил руски. Руският газ Ви убива.

И това евентуално е плод на демокрацията, защото: При "лошия" социализъм се караха курсове за боравене с газ и газови уреди и се даваше талонче, без което НЕ МОЖЕШ ДА СИ ЗАРЕДИШ ИЛИ СМЕНИШ БУТИЛКАТА. Отпадането на това изискване (ограмотяване на ползвателите) доведе до многото подобни случаи, защото сульоо и пульо си мислят, че са спецове по всичко и за това ня тях няма да се случи нещастието, но ... НЕГРАМОТНОСТТА ВЪВ ВСЯКА ЕДНА СФЕРА ВОДИ ДО КОФТИ РЕЗУЛТАТИ. ДАНО ЖЕНАТА СЕ ОПРАВИ!

"....и на съседки сгради" еееех лилия, ах чалева

'Днес всеки ден е борба за оцеляване' !? Каква е тази безсмислена, да не кажа тъпа констатация.

Реплика към първяи коментар.