Жандармерията се оттегли от ромските квартали в Русе

Според директора на полицията оперативната обстановка в Русенско е спокойна

Обратно в новината

Коментари - Жандармерията се оттегли от ромските квартали в Русе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Русе всичко е спокойно, всичко е наред, няма убита и изнасилена от циганин млада жена! Всичко това са измислици и инсинуации. В града е чудно хубаво циганско лято и всички живеят щастливо под мъдрото ръководство на ГЕРБ. Трябва обаче много да внимават, защото при най-малкото циганско мръдване и жандармерията няма да помогне. Нито на циганите, нито на герберите, които толкова време вече позволяват на циганите да безчинстват! Не само в Русе, а в цяла България!

Ние , Българските , плащаме на полиция и жандармерия , те пазят циганите ... На всичко отгоре индоприматите ги пребиват ежедневно на територията на цялата страна. Абсолютно безнаказано . Обаче яко ги тресе от рокерите и ловните дружинки , щото не си поплюват . Съвсем резонно е ,точно на тях да плащаме за защита . А издръжката на силовите структури да се поеме изцяло от катуните .... Как се натресохме в тоя сюрреалистичен батак ?!!!!

каква файда от вас,само пазите циганите а нас кой ще ни пази от тях..за 27 г.демокрация тези мангали са убили над 1000 българи..

ЗАЩО???

Ще им се наложи да си отстъпят блоковете и жилищата на цинганьорите и да емигрират