17-11-2017 20-11-2018

Коментари

руско-азиатската всекидневна действителност..ха.ха.ха

От исляма със любов!

Минолата седмица арестували руски студент възнамерявал да избие състудентите си в общежитието. Руски войник разстрелял наряда, след като офицера му навирал цяла нощ главата в кенефа. Баси яката държава - пример за нашата родина! Държава, в която под мъдрото ръководство на В.В.Путин след сандал през 2005та намалили наборната служба, защото след побой на наборник му ампутирали двата крака и гениталиите. Айде да ходим в СССР и да правим 5 години наборна служба!

Отивахчй в турция тогава и повечето неща които си писал са ПЪЛНИ ИЗМИШЛЬОТЕНИ

Като правило корупцията е основен доход за руската администрация в Путинова Русия Тия двамата братя били по частна работа в Москва по средата на седмицата. Нищо чудно Х7-та да е тяхна, а този който ги е застрелял, да е техен бизнес партньор, избягал с тяхната кола Путинска кочина

Познат се запознал с крупен московски строител, който се хвалел, че построил половин Москва. И строил, докато един ден в офиса му се появили две момчета, питали го, колко години работи във фирмата и му предложили да задържи 10% и да се пенсионира. Дълго човекът не мислил, приел предложението и се изнесъл в Северна Америка. Това е Путинова Русия - почти като в Борисова България. Светъл пример за нашата паплач!

С разликата че тука не искат 10%от бизнеса а 50%

И там не обичат рязаните "чак толкоз"! Но и рязаните не обичат "предателите"....

С контролен изтрел в главата ... Русия е голяма страна, не е само славяни - и те имат башибозук.

Русия е като огнище на зараза …. трябва да се стои по далеч от нея … А първите думи на уж българският "президент" Радев, бяха за отмяна на санкциите … Само висока поне 10 метра бетонна стена с която да се изолира това подобие на държава ….

Жалка възмутена утрепка. Как ще оградиш над 17 млн. кв. км. Палячо. Ти вероятно кокошкарник не можеш да построиш

valery_an

От тези 17 млн км колко са на русия ? И колко са на поробени народи и откраднати територии ?

Като седи и чеше езичето си. така оцеляват

хмммм

Умнико в 21 ви век сме. Едни визи и вече си я оградил кочината русия. Кочина която е такава, че всички олигарси са на запад барабар с дъщерята на путин детето на лавров , нинова кадиев. Само такива като теб се мятат като матросов на амбразурата.

Ако не беше Русия щяхме ли да имаме конституция и химн?

valery_an

Щяхме щяхме ...и много други неща щяхме да имаме .

хмммм

Много преди русия да се меси в България сме имали химн и конституция. Има ли сме дори преди тях и език сме им дали.

... така става в бандитската Путинова Русия...!!!!!!

В русия престъпност няма, хората вместо шлифери носят ангелски крила... и така този не е убит а се е застрелял с много куршуми...А всеки случай!

на бегом се изнесъл от местопрестъплението с бмв х 7!

набегом