Защо се усмихваме на Борис Джонсън - "пичът", с историите за банани и презервативи

33 градуса в Лондон, 0,2% от британците избраха нов премиер, но кой ще се смее последен

Обратно в новината

Коментари - Защо се усмихваме на Борис Джонсън - "пичът", с историите за банани и презервативи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бре какви глупаци са тези от ЕС и Великобритания, нашите не само латински бг не знаят

Тръмп избра trump(арабия)!

Обичам английския хумор.Доставя ми истиско удоволствие.А иначе нещата са повече от неприятни.Двама откровени идоти начело на двете най-големи английско говорящи държави.Това че безумието наречено брекзит ше се плаща от "обикновените" хора е повече от ясно.Нали знаете че побеснявам когато някой каже "обикновени хора". Друго е наистина "интересно".И за слепите е ясно че ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ, начело на америка и англия да се откровени идиоти,са в настъпление.С тези двамата идиота,тези заинтересованите могат да си правят каквото си искат.Те за това са наредили нещата така.Ииии не се лъжете.Заинтересованите НЕ ЖИВЕЯТ В МОСКВА или околностите и.Там в кремъл пребивават само пионките на заинтересованите.След като си собственик на русия, на теб ти трябват пионки които живеят там и правят квото им наредиш.Разбира се в твой интерес.Пионката няма интереси.Тя е само една бедна пионка.Това е, въпросните заинтересовани живеят в европа и америка.Вече 100г те причиняват безбройни злини на човечеството.И честно казано не разбирам каква е голямата им цел.Освен господство,но господство което не носи нищо добро на господстваните.Когато властваш над някой,все пак е по-добре и той да се чувства човек в някаква степен.Така е по-добре и за самия теб.Но явно на заинтересованите това не им е приоритет.Изглежда че са твърдо убедени в своята неуязвимост.А такова убеждение винаги е подвеждащо

ето какво се случва след като експериментите в някои бивши държави и настоящи територии се доведат до успех ... вече не е експеримент, а световна политика - невменяеми палячовци биват 'избирани' за 'водещи'. Свиквайте. В третия свят се опитваха дълги години да го направят, но там няма толкова невменявми, колкото у нас и наоколо. В третия свят има само безграмотни, озлобени нещастници. Само щастливо и малоумно ла*но (от сорта на хипитата) може да даде поколение от вида на тиквон, перукан, баболиз, а сега и пичон. Това е резултат от действия, протекли в продължение на над 50 години на територията на над 50 държави. Това е истинската световна конспирация - малкото останали хора да са изцяло обградени от такива вегетарианци джендъраци. 80% процента не са само тук, ооо, не. Те са много и са силни (в тъпотата си).

А всъщност не е чак толкова лошо. От около 1 петилетка е модерно властта да бъде вземана от клоуни (всички знаем за кого говоря). Нещата така или иначе си вървят по инерция. Поредния глупак ще направи хиляди поразии и най-накрая на хората ще им дойде ума в главата - че един политик не трябва да е клоун, нищо че е забавен.

Турците имат най-точната дума за такива като Джонсън - лала.

Всеки, който е против ЕС и ми е дадена власт със законен избор, е заклеймяван от "независимата" преса. Защо ли? Всеки, който поставя националните интереси над тези н ЕС е заклеймяван от "независимата" преса. Явно тази "независимост" е добре платена. Журналистите работят за пари. Проверете кой държи основните пакети акции на тези "независими" източници. Медиите са най-продажните структури. Журналистите или остават без работа или пеят една и съща песен. Безгръбначни и продажби.

Още не е почнал да с*Е и вече го заклеймяват. Ще нанесе щети и на УК и на ЕС но такъв е избрала партията първа политическа сила в държавата. Не може да бъде упрекван за нещо което още не е направил.

Защото нашия премиер е по-цвете, нали. Но не съм видял такива критични статии за него.

След този избор ( и Тръмп и Зеленски и ред други)започвам все -повече да си харесвам Бате Боце ........

UK отдавна доказаха, че има нещо много сбъркано при тях. Найджъл Фараж, Тереза Мей, Борис Джонсън - юнак до юнака, титани на мисълта сите до един!

Направи ми впечатление тона на стаията - реалистична и критична, без да щади новия премиер и хората които са го избрали . Ето това е пример за журналистика и свобода на словото. Контраста със нашата преса е толкова голям - тук обикновено започва едно умилкване, гъзолизане и хвалебствия ...

+1

Идиот до идиота майнольо...

ща не си факате мамата бе триещите капути спукани

аз бих завършил с "капуке споканье"! Но иначе е добре!

Колкото и да не ви се вярва, той ще е най-добрия британски премиер министър през последните 50 години...

Ами наистина не ни се вярва. Явно сме от мислещите, а не от вярващите.

Форест Гъмп!

щом нео-либералните плюят по Джонсън значи той е хубав човек!

жълтокос ненормалник!

Защото е палячо, затова се усмихваме