17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахаха, на ви сега КОЙПИ и белязани милиони!

Мафията бутна кметицата и сега правят каквото си искат.

Кое е името на парка до блокове 323, 324А и 325?

да не беше ставала кметица като не знае,че подкупът е престъпление.

Това е една от малкото градинки с пейки, в които майките разхождат децата си !!!

Не само е заградено. Багерите вече копаят. Жалко за градинката. Беше хубава

ГОВОРЯ ЗА ТЪРГОВСКИ СГРАДИ И ПОДЗЕМНИ ГАРАЖИ, А НЕ ЗА ЕТАЖИТЕ ВЪРХУ ТЯХ

Капан ,за да си осъществят пъклените проекти,бетониране,без въздух,но ще изперат пари.Държава на мафията в разцвет,подкрепяна от ЕС.

ПроКУРатурата да не вземе внезапно да открие рушвет по 70 бона у всеки протестиращ?

Абе не им застроявайте зелените площи защото ще трябва да си паркират руската техника по селата, друго си е да я наблюдаващ постоянно през увенкиления балкон.

Този,който е писал статията, май не е гледал устройствените планове,а " зелен Младост" са гледали,но се правят на защитници! Всяка педя земя, не само в Младост, има собственик от реституцията или от препродажби! Е как общината да построи градински като дори земята под спирките я раздадоха и заграбиха едно време? Ами я вижте какво става под Витоша! Няма да има там никога поликлиника,училище,детска градина,да не говорим за парк! Протестирайте в Драгалевци сега! Там живее виновника за грабежа на земята!

По цял свят се строи и никой другаде не протестира.У нас ли са най-умните?Що не ходят да си направят извън градовете НАКОЛНИ ЖИЛИЩА.Добре,че я хванаха с подкупа,че да могат хората да си вършат работата своевременно без да бъдат рекетирани по нагъл начин.

Защо арестуваха кметицата на кв. Младост? Хубава , лоша, озаптяваше парите и бетона. Сега е слободия. Бетонират наред в Младост. Мафията няма спирачки.

Да протестират сега! Защо не излязоха да протестират при публичната гавра с неудобната Иванчева? Месеци затворена, а разследвани за милиони/кмета на Септември и др/, убийци и изнасилвачи - на свобода. Оня от НДК с 3-те милиона - свободен, а набедените кметица и заместничка - затворени. Строежите и на други места ще започнат.

Не съм аз глупавият. Глупаво е да се манипулира. Рискува обратен ефект. Като е квартална градинка, да го наричат квартална градинка. А сега още малко и Натура 2000 ще го изкарат.

Когато се реши да се прави градинка с детска площадка, кучкарите пак протестираха. Там видите ли си разхождали кучетата, как така ще го правят за деца, кучетата са по-важни. Сега пак питат къде да си разхождат кучетата. В частен имот ли?